Arama sonuçlarınız

1. mudem35

Midi Kamp Aracı Yapımı

Bugün özellikle sizin bu söylediğinize emin olmak için gittim aracı boşta çalıştırdım 2-3 dakika sonra gayet ısıtmaya başladı. Emin olmak için 10 dakika aracı boşta çalıştırdım sorunsuz ısıtıyor. Belki araçtan araca değişiyor olabilir mi? CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. mudem35

Midi Kamp Aracı Yapımı

Çok yoğun şekilde kış kampı yapmayacaksanız ısıtıcı bence gereksiz. Çok üşürseniz aracı çalıştırır içini ısıtabilirsiniz diye düşünüyorum.
  3. mudem35

Midi Kamp Aracı Yapımı

Araç ilk bakım masrafı (triger, yağ, filtreleri, fren balataları, debriyaj balatası) gibi masrafları aşağı yukarı ne kadar tuttu? Araçla ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Ben bu aracı kullanmadım ama yıllar önce 2-3 ay kadar bu araçta şoför yanında oturup dağıtım yaptım aracın performans...

4. mudem35

Ucuza Karavan Almak Ne Kadar Mantıklı?

Bence transporter veya reno trafic tarzı bi araç alsanız daha iyi gibi. Hem evin tek aracı olarak kullanabilirsiniz hem de portatif yaparsanız karavan ruhsatiyla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Gerçi portatif yapmasanız bile gerek olmuyor sanırım bu araçlarda ruhsata CLT-L09 cihazımdan Tapatalk...
  5. mudem35

Araniza Bende Katildim

Hayırlısı olsun güzel başlangıç olmuş. takipteyiz

6. mudem35

Midi Kamp Aracı Yapımı

Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın

7. mudem35

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Son durum nedir? Merakla takip ediyorum. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mudem35

Araç Üstü Çadır/minicamper/volkswagen T2/t3

Araç alırken ilk önce yapmanız gereken maddi durumunuzu iyi analiz etmek. Aracın doğabilecek ihtiyaçlarını ayrıca malum ülkemizde vergi + zorunlu trafik sigortası gibi mecburi ödemek zorunda olduğunuz şeyleri de hesaba katmaniz lazım. Ayrıca aracın yakacağı akaryakıt fiyatlarını da düşünmek...
  9. mudem35

Yalitim ? Yardim ?

Cam yünü ve taş yünü vücuda değerse tahriş ediyor ve ciddi bir kaşıntı yapıyor. Araç izolasyonunda bence bu tarz ürünleri kullanmayın. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. mudem35

Mini Camper Tasarım Dayanışması (yardım)

Hangi modeli aldınız? Ben kısa boylu geniş modellerden almayı düşünüyorum, yatak yapınca tavanla aramda mesafe fazla kalsın diye ama buzdolabının kullanımı iyi kötü nasıl olur bilemedim. Bir de bu buzdolaplarini çalıştırmaya başladığımızda hemen etki etmeye başlıyor mu yoksa bi süre sonra mı...

11. mudem35

Gayet sade, basit ve iş gören bi tasarım olmuş. Buzdolabını nasıl kullanıyorsunuz? CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mudem35

Herkese selamlar, uzun zamandır var olan karavan hayalimi gerçekleştirebilmem için beklentilerimi ve isteklerimi maddi olarak düşürmem gerektiğini farkettim. Sosyal mecralarda esnaf panelvanları ile gezen karavancıları görünce neden bende yapmayım ki diye düşündüm ama tecrübe yetersizliği ve...

13. mudem35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar herkese, Adım Murat İzmirde yaşıyorum. Kamp yapmak, doğayı gezmek, sohbet etmek ilgi alanlarım. Yeni şeyler keşfetmeyi severim meraklıyımdır. Bu aralar kısmet olursa mini camper aracımla aranızda olacağım. Forumu üye olmadan 2 aydır takip etmeye çalışıyorum çok şey öğrendim keşfettim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri