Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, tam sinüs 24 V olan bir inverter den 12 voltluk cihazlar ( hidrofor - led lambalar - usb soketler ve oto teyb ) için nasıl elektrik alabilirim. İnverter de 220 çıkış var ama 12 V yok.
Merhaba, Sprinter karavan yapım aşamasındayım. Su deposunu araç altına yerleştirmek istiyorum. Ancak hazır depo bulamadım. aşağıda yazdığım malzemeleri nereden temin edebilirim. Karavanını kendi yapanlardan yol göstermelerini - tavsiyelerini ve malzemeleri nereden aldıklarını hangi alışveriş...
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi uygulama yapacağım inşallah. Araç içini soyduk. Çok şükür fazla çürük yer çıkmadı. O zaman güneş paneli ve açılır tavan araştırmalıyım. Diğer yapım konularına bakıyorum 2 gündür. Yakın tarihli tecrübeleri ve teknolojinin getirdiği yenilikleri görmek ve öğrenmek...
Arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Mercedes sprinter ile karavan yapmaya başlayacağım. Öncelikle bu deneyimi yaşamış karavanseverlerin görüşlerine ihtiyacım var. Nereden başlayacağımı bilemedim. Şöyleki, karavanımda güneş paneli- ısı yalıtımı- ısıtıcı - ranzalı yatak ve mutfak-...