Arama sonuçlarınız

1. Tarkaner

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Programına bakmak lazım. Devre şeması varsa, son süpürme yaptırıyor olabilir veya röle ile bu süpürme eklenebilir. Pek te sorun olacağını sanmam aslında, sonuçta bu atmosferik bir yakıcı olması lazım. Yakıtı keser kapatınca, kalan yakıt da az miktardadır, bir süre sonra biter. İç hava ayrı...

2. Tarkaner

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Hocam kuru kontaklı bir kuluçka termostatı takıp, otomatik olarak durup, çalışmasını sağlayabilirsiniz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Tarkaner

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Geçen gün youtube ta truma kombi videosu seyrettim. Adamlar yapmış. Resmen türbin gibi eşanjör yapmışlar yanma odası çevresinde. Bir tanesini dağıtsam benzerini yaparım ama, alıp takar geçerim karavanıma. Uğraşmaya değmez. Hem boyler yapmış adam, hem de ortam ısıtıcı. Çok verimli ve kompakt...

4. Tarkaner

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Hermetik soba, yakma havası da dışarıdan, yanmış gazlar da dışarıya, iç içe geçmiş konsantrik iki boru ile. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarkaner

4x4 Aile Arabası Tavsiye

Biz de hain olmaz, hayran olur. Hiç öyle dışlamayız. Benim de yok şu anda Subaru aracım ama tüm etkinliklere katılıyorum, forumda da aktifim. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Tarkaner

Ağrılık

70 kg imiş çeki demirine yükü. Aracım SW orijinal 184 HP ama yazılım var, 230 HP civarıdır. Kendi ağırlığı yaklaşık 2 ton. Karavan olunca fazla yük koymam zaten, 2 kişi oluruz. Karavan da ATC de var, savrulma için. Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağolun. SM-S908E cihazımdan...

7. Tarkaner

4x4 Aile Arabası Tavsiye

Free roller olmayan fren test cihazları veya çekici de taşınması için bir sigortası vardır SUBARU nun. Normalde boştur. Buraya sigorta takarsanız önden çekiş olur, arka diferensiyel hareket etmez. Ama dediğim gibi sadece özel durumlar için düşünülmüş. Yoksa dediğiniz gibi tüm subarular AWD yani...
  8. Tarkaner

Ağrılık

Ok, o zaman sorun yok gözüküyor. Çok teşekkürler. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Tarkaner

Ağrılık

2.200 kg çekme kapasitesi olan aracım var. Katar etiketi ekte. Bununla çift dingilli ve ağırlığı 2.000 kg bir karavan çekebilir miyim? Neden soruyorum, 1. değer 965 kg 2.000/2 nin altında kalıyor. Buna bakılıyor mu, özelikle yurtdışında? Çok teşekkürler. SM-S908E cihazımdan Tapatalk...

10. Tarkaner

Motokaravanda Duş Sifon Sorunu

Foseptik konusunda size katılıyorum Hocam. Bizde de yasak olması lazım. @portakallı çikolata depoya ayrı ayrı bağlarsanız geri tepmeyi önlersiniz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Tarkaner

Çömez Karavancı

Üçel Mühendislikte bulabilirsin. https://www.karavanlpg.org/ SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Tarkaner

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Neler değişti Hocam? Buji anakart? Geçmiş olsun. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Tarkaner

LPG li Defender 110 Yakıt Sorunu

Normal düzenden sonra bakacaksanız hiç normali düzeltmeye gerek yok ki! Efi yapınca zaten karbüratör, platin, meksefe, distrübütör hepsi iptal olacak. ECU takın, keyfinize bakın. Hem de gelsin ilave beygirler. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Tarkaner

Iveco E29.14 Fxl Eurobus Otobüs Karavan Dönüşümü

Air süspansiyon 6-10 bar arasıdır. Buzdolabı kompresörleri 30-40 bar. Ama fiyatları daha ucuz olur. Daha çok miktarda seri üretim oldukları için. Hangisi kolay ve ucuz bulunursa onu tercih edebilirsiniz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Tarkaner

Orman Temizliği Çalışması Lokasyon Önerisi

Bugün Alibeyköy barajı çöp dolu diye haberlerde okudum. Çok yüce bir gönüllülük işi yapıyorsunuz. Kolaylıklar ve başarılar dilerim. Sağolunuz. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Tarkaner

Çömez Karavancı

Isınma konusunda kombi LPG li cihaz tavsiye ederim. İstasyonlarda dolum yapılabilen tüplerden alırsanız daha ekonomik olur. Motorin litresi 20 lira iken, kalorifik değeri ve yakma verimi daha yüksek LPG neredeyse yarı fiyatına gelir. Thruma kombi boyler ısıtırken sıcak suyunuzu da hazırlar...
  17. Tarkaner

750 Kg Altı Karavan

Ben de niyetine girdim. Badger karavan Büyükçekmece den almayı düşünüyorum. Değişik bir tasarımları var ve fiyat iyi. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Tarkaner

Lada Niva Otomatik Fites Dönüstürme

Burak kardeş, önce bir kendini tanıtsan daha iyi olmaz mı? Bir de vites olacak, fites diye bir şey yok. Konuna gelince, burası otomobil forumu değil ama, mekanik yarı otomatik şanzuman olduğu için yapılabilir. Çıkma komple set bulursan, Lada mekaniği konusunda uzman bir usta yapar. SM-S908E...

19. Tarkaner

Li̇kya Yolu Rehberi̇ - Ki̇tap Kampanyasi

Sms attım Hocam, ödeme için IBAN bekliyorum . Emeğinize sağlık, çok teşekkürler! SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Tarkaner

Gezenbilir Üyelerine Özel Camp&caravan Fuarına Ücretsiz Davetiye

Aldım, çok teşekkürler. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri