Arama sonuçlarınız

1. endy

1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded Umut, Şu over drive meselesini yine açtım sayende, dipsiz kuyu valla mevzu, Senin araçtaki nasıl çalışıyor konum olarak 2 konumu mu var ?

2. endy

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded Rica Ederim, Saygılar & Selamlar
  3. endy

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded Umut Bey, Çok beğendim, ne güzel bir proje olmuş, yapacaklarınızı çok merak ediyorum, over drive uygulması çok ilgili mi çekti araştırmaya başladım bile. aracın kondisyonu çok iyiymiş, üstelif tavanda orjinal, Sevdiklerinizle iyi günlerde binin...

4. endy

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah Rahmet eylesin, toprağı bol olsun
  5. endy

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

ooo süper haber , kar yok bari soğuk olsun :) güzel bir kamp daha geliyor, yerde süper daha ne olsun

6. endy

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Rica ederim, selamlar

7. endy

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Arkadaşlar, Daha kış yok ortada :) bu sene havalar pek sıcak gidiyor, Kış kampı yapacağız, muhtemelen daha yağışlı geçeceğini tahmin ettiğimiz Şubat ayında olacak, Organizasyonu yine aynı ekip tahminimce Murat Albayrak Efe...
  8. endy

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Çok üzüldüm, hala inanamıyorum, ne kadar çok bir şey yaptık beraber, aileden bir kişi daha eksildi. allah rahmet eylesin, bir gün bize de sıra geldiğinde tekrar görüşürüz sevgili dostum.
  9. endy

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Ahmet valla seni ve aracını birazcık biliyor olmasam, ve aracını kısa bir zaman önce Belgrad ormanında incelememiş olsam, sana da gitme derdim, Ama senin ben denemek istiyorum derken kendine güvenin işi çözdü, çokda doğru...

10. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Herkese Selamlar Öncelikle Etkinliğimiz 4 araçın menekşe yaylasına ulaşması ile tamamlandı. VE LR buluşması gerçekleşti. Ulaşan Araçlar 1 Adet defender 1 adet discovery II 1 adet Discovery III 1 Adet Syncro T3 Bu...

11. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Bobo Nefis görüntüler, Arabası devrilen arkadaşların iletişim bilgileri lazım, inşallah burayı okurlarda yazarlar, bir kez daha geçmiş olsun diyelim istiyoruz, Daha detaylı bir yazıda yazacağım herkese selamlar Ender
  12. endy

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Arkadaşlar herkese iyi bir kamp, iyi bir buluşma güzel bir etkinlik dilerim, yarın sıkı bir hava olacak, herkesin trafik kurallarına uymasını özellikle rica ediyoruz. Yarın Görüşmek Üzere iyi kamplar

13. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Gökhan Bey, Nejat haklı LR'cinin eskisi yenisi olmaz, buyurun bekleriz, MKG abimizin sağı solu belli olmaz, bakarsınız yaylada biz gittiğimizde çoktan orada olur :) Selamlar
  14. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Alper, Odun da süper olur, Teşekkürler
  15. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Alper'cim Selam Dostum,, koordinatlar 40°35'24"N 29°54'29"E benim kullandığım koordinatlar değil, lakin menekşe yaylası olarak geçiyor. kontrol ederek kullan, bu arada geleceğine çok sevindim Selamlar Ender

16. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Derya Bey Teşekkür ederim anlayışınız için, evet ormandaki kuru odunlardan faydalanalım, oldukça da kalabalığız bir çaresine el birliği ile bakarız, İyi geceler
  17. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Derya Bey, Gezenbilir olarak hiçbir kesim aracını heleki izinsiz kullanmayı hiç tasvip etmiyoruz, dolayısı ile müsadenizle bu mesajınızı silmek durumundayım, Odun işi etrafta bulunan dallar, ve varsa kökleri ihtiyacımız kadar toplayıp...
  18. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) güzel soru :)))

19. endy

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) MErhaba Buluşma LR buluşması ama kapımız gelmek isteyenlere açık Land rover seviyor olmanız yeterli, aracınız başka marka olsa da biz buluşmada LR yaparız onu sıkıntı olmaz Selamlar Ender
  20. endy

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Süpermiş Sedat Bey, Ellerinize sağlık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey