Arama sonuçlarınız

1. S

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Merhabalar her üreticinin para kazanmak amacı doğal olarak vardır bunda yadırganacak bir durum yok bana göre yalnız "paran yoksa NK karavan alabirsin" sözü hiç bir şekilde şık olmamış bu müşteriyi aşağılayan bir yaklaşım olmuş yani parası olan bana gelsin tabiri gibi birşey bu çok itici bir...

2. S

Video: https://youtu.be/VGY3C-wdq34 Üstteki linkte alıp kullanan bir aile video çekmiş izleyin bir isterseniz Buda diğer tanıtım videosu Video: https://youtu.be/bM8YIysi5yU
  3. S

Alacağız erba karavanı perdelerin üstüne de birkaç dolap idare edeceğiz artik

4. S

Carpento nün opsiyonel donanımları bu şekilde OPSİYONEL DONANIM ALKO Şase için Frenli Dingil ve Kaplin Tertibatı ALKO Amortisör ALKO Stabilizatör (AKS™ 3004) ALKO Yedek Jant ve Lastik CBE Kontrol Panel ve Şarj Cihazı (PC100) CBE 220V/12V Priz ve Anahtar Grubu 220V Ekstra Priz (CBE) 220V Ekstra...
  5. S

Tek kötü yanı 50 litre temiz su tankı var pis su tankı ise yok portatif ve opsiyonel ayrıca standartta frensiz dingil var içi güzel malzeme kaliteli ama kontrol panelinden tutunda Ocak evye bile opsiyonel bizi çok aşar

6. S

@umitgurluk Merhaba hoşgeldiniz bende sizin gibi karavan alma peşindeyim daha almadım biraz vaktim var araç işini bende çok araştırdım bu konu biraz yapılan veya yapılması planlanan gezilerin türüne ve alınacak karavanin kg a göre değişkenlik gösteriyor herkesin karavan gezi hayali farklı...

7. S

May karavan Orhan usta malum sitedeki ilanını yenilemiş 2020 model 3.60 karavan ilanını yeni kaplamalı kontrakavak malzemeli olarak yapmış yalnız fiyatinida 42000 TL cik olarak güncellenmiş fiyatlar durmadan artıyor 4 m lik olanın fiyatında bu durumda daha fazla olacaktır biz ortizi saly i fiyat...
  8. S

Teşekkür ederim bende ruhsatta yazan çeki demirinden tâniyor zannettim
  9. S

@Demirak Evet kardeşim küçük tüp sorun olabilir uzun konaklamalarda büyük tüpe göre bir hazırlık yapılabilir bağlantı aparatları da ona göre seçilir 4 m lik karavan da

10. S

Bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen Köprü ve otoyol geçişlerinde çekme karavan için 3. Sınıf (tır) ücreti aliniyormus bu doğrumu doğru ise HGS vs OGS bunu nasıl tanıyor aracımızda karavan bağlı değilken yine geçişlerde ne kadar oduyecegiz sistem.bunu...

11. S

Ben tasarımı çok beğendim zaten aklimdakine benzer ama çok çok daha iyi bir detaylama olmuş eline sağlık herşeyi düşünmüşsün bize birşey kalmamış yalnız aklıma takılan ön tüplük küçük tüp için büyük tüp koyma şansımız olmayacakmi uzun tatiller için Ocak ve banyo işin içine girince küçük tüp...

12. S

Senin yazdıklarına istinaden ısıtıcı ve TV düşünmüyorum bu şartlarda bile 50/55 bandını bulur fiyat yazdığın geri kalan herşey olacak yalnız 3.60 içini neden 3.80 e takmıyor anlamıyorum sadece banyonun ön duvarını biraz büyütecek tek fark bu 3.60 in yatak ölçülerinde değişiklik yok standart ne...
  13. S

Banyoyu mümkün olduğunca büyük tutmaya çalışıyorum o yüzden 3.60 donanımı 3.80 e yaptırıp bonyoyu 20 cm buyutecegim gazlı şofben banyoda ayna yanında olacak başka yer yok otomatikman mutfak tezgahı da 20 cm büyümüş olacak basit hesapla karavanin içini hiç görmediğim için afaki yazıyorum hata...
  14. S

@Demirak Kardeşim bana hesaplarıma göre 3.80 yetiyor standart 3.60 takı ondeki sabit yataklı modelin masaya dönüştürüp yatak olabilen versiyonunu düşünüyorum yani önde ve arkada iki yatağa dönüşebilen oturma gurubu olacak ondeki büyük olanı günlük kullanımda yatak olarak bırakabilirim veya...

15. S

Merhaba herkese keyifli forumlar dilerim ismim Feridun bu konuyu başından beri okuyorum özellikle forum gerçekten çok keyifli ve verimli insan buradan bir çok şeyi öğreniyor hatta yaşamadan tecrübe sahibi bile olabiliyor bana göre bende son 1 yıldır bir karavan alma hayali ile yanıp tutusuyorum...
  16. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba herkese keyifli forumlar dilerim ismim Feridun Tekirdağ Çorlu dan katılıyorum foruma yaşım 53 karavan sahibi olmak için gün sayıyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Geri