Arama sonuçlarınız

1. mauvais

Vitara Vs Blazer

bu fiyata çıktıkyan sonra kia ya da hyundai araçları tavsiye ederim. sorento da Low seçeneği de var. @tr100a çok daha net bilgiler verir. hem konfor olarak hem de büyüklük olarak tatmin eder. bu fiyat bence de çok pahalı.

2. mauvais

Flowmaster Susturucu

merhaba, 75 camaro aracımdan söktüm, 2 adet, iyi durumda. uzun yolda ses fazla geldiği için daha uysal bir susturucu taktım. adet fiyatı 800 TL İstanbul Kartal elden teslim edilir.
  3. mauvais

Freelander 2 / 2.2 Td4 Hakkında Yorumlar

merhaba, ben iyice inceledikten sonra FL2 nin Jeep GC WH kadar dayanıklı ve sağlam olmadığını gördüm. nedenlerini yazmam uzun sürer. ama donanım haber sitesinde bu aracı alıp 12 senedir kullanan birinin yorumları var, tam anlamıyla uzun dönem testi, o da yardımcı olur. ben makyajlı kasa WH...

4. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

bizde 2018 hilux var, uyarsa biradere haber edeyim
  5. mauvais

96 Zj Günlüğü

bu konuyla alakalı bence başlığı açmanın zamanı gelmiş de geçmiş bile. hem foto hem de bilgilendirme amacı ile başlığı aç bence, okunacak bişiler olsun :)

6. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

30 bin çok gözükse de şu piyasada bir farı en az 5-6 bin zaten, araç temiz olsun, tavan direklerde bişi olmasın yani kazası olmasın gerisi önemli değil. ML ler daha pahalı, onun dışında motoru aynı ama şanzıman farklı. açıkçası başka da bilgim yok, tahmini yorumum ise daha konforlu olduğu ve...

7. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

şimdi telde konuşmakla yüz yüze farklı olur, gidip aracı ineleyip başında sıkı pazarlık yapın, dedim ya gri araç bana en yakın olanı. 2008 olan da merceksiz makyajlı kasalar mevcut, bu da onlardan biri. 3. araç da olur ama unutulmaması gereken nokta şu, bütçeyi zorlamayan en iyi aracı almak...
  8. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

şu an mantıklı fiyat pek kalmadı, ben de yakından takip ediyorum, fiyat arttırıyorlar ama eski fiyatına satılmazken yüksekten satılması zaten çok zor. kabaca 2009-10 model 160/200 bin km civarı, limited, ya da S limited temiz bir araç 130-160 bin TL bandında olabilir fiyatlar. mesela ben şu an...
  9. mauvais

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

maalesef yanlış adres ile yola çıkmışsınız, nascar kesinlikle doğru bir adres değil.. bostancı sanayi bu konuda daha iyi, güngören sanayi ise kesinlikle Jeep için gidilmemesi gereken bir yer, ikitelli Atatürk sanayi de bir yer daha var, orası da gayet iyidir.

10. mauvais

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

baya bir işlem yaptırmışsınız, umarım sorunsuzca kullanırsınız süreç sonrasında. ben karşılaştırma yapmak adına merak ettim sadece, bu işlemi bosch da yaptırmadan önce herhangi bir Jeep yetkili ya da özel servisten fiyat teklifi aldınız mı?

11. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

anladım, eş durumundan gerekli en azından ben de bekardım o zamanlar, işler daha kolaydı 😁 ben 15 k yı covid öncesi 5 ayda yapıyordum. o zaman iki araç sorun olmayacaktır.
  12. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

bence 308 için ustayı değiştirin :) diğer yandan iki araç her zaman daha fazla masraf, WH öncesi 4.7 im ve dize 2.0 laguna vardı, iki kasko, iki sigorta, 2 vergi, 2 bakım vs vs. astarı yüzünü geçiyor. çok km yapmıyorsanız WH tek araç olarak şehir içi ve dışı kullanım için uygun.

13. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

mekaniğin mümkün olan her kısmı kontrol edilmeli, ne olur ne olmaz, bakım için ben jeep garage a gidiyordum, fiyat performans olarak iyidir, bu aracın özellikle motor parçalarına ulaşmak çok kolay. şu anki araç ne?
  14. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

rica ederim, mengerler vs gibi yetkili servis bakımlı bir araç tabi ki daha iyi ama özel servis kaydı olan araç da iyidir. oto rapor, ümran gibi yerler mekanik ayrıntılara (yanal kayma, süspansiyon testi gibi) ve şase boya bilgileri yönünden yararlı, bir de elektronik kontrolleri daha iyi...
  15. mauvais

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

makyajlı kasa mekanik ve görsel anlamda yenilikler barındırdığı için daha sorunsuz. kızdırma bujisi ucuz, ön takım parçaya göre değişir ama ön takımlar düzgün kullanıldıysa zaten 150-200 k arasındaki bir araçta sorun çıkarmaz. kontak değişimi geri çağırma kapsamında olduğu için yapılmamış ise...

16. mauvais

Jeep Grand Cherokee 4.7 - 1999 Model Bakım - Usta Önerisi

bostancı sanayide secaattin usta var
  17. mauvais

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

başka alternatifler mevcut ama yeniler hakkında bilgi sahibi değilim, eskilerden biri başkan jeep, diğeri ise aşırı pahalı olan ismini vermeyeceğim bir servis. teklemeden kasıt vites geçişi sırasında vuruntu ise durum daha ağır olabilir ve evet selenoid gerekebilir, belki de daha fazlası...
  18. mauvais

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

kolay gelsin, bu gibi işlemler için bostancı sanayi de Secaattin usta yı tavsiye ederim, kesinlikle ordan da fiyat alın. anladığım kadarı ile keçe değişimi gerekecek. önemli nokta ne marka yağ koyulması gerek iyi araştırın, orijinal değerler dışına mümkün oldukça çıkmayın, gerekiyorsa yağı...

19. mauvais

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

yeni cihaz için seçenek çok, ihtiyaca göre bir model seçebilirsiniz. ama ben olsam eskisi ile devam etmem.
  20. mauvais

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

merhaba, araçta amfi mevcut, yalnız yeni teyp takılırken değişmiştir, bundan dolayı da yeni bir android tercih ederim. eski sistemin bir olayı yok, ayrıca orijinal cd bulunmadığı için navigasyon çalışmıyor, saat bile ayarlanmıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri