Arama sonuçlarınız

1. ayhanakbuga

Magnezyum Çubuğu İle Kamp Ateşi, Dana Eti, Erişte

Keyfi ısındıktan sonra yerine geldi :) Çok teşekkür ederim.

2. ayhanakbuga

Magnezyum Çubuğu İle Kamp Ateşi, Dana Eti, Erişte

Hafta sonu hanımın misafirleri olduğu ve şehirde de zaman geçirmekten hoşlanmadığım için kamp yapmak istedim. Misafirler arasında oğlumun akranı çocuklar da olacağı için oğlum ilkin gelmek istemedi. Çantayı ve malzemeleri evde hazırlarken heveslendi ve o da benimle gelmek istedi. Akşama kadar...
  3. ayhanakbuga

Husky Flame'le Erzurum Kışı Kaplıca Yanında Bir Gece

[emoji3] teşekkürler. Kurtlar gelir diye de endişe etmedim değil. Aç kurtların bir köpeği diri diri... Videosunu da izlemiştim. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ayhanakbuga

Husky Flame'le Erzurum Kışı Kaplıca Yanında Bir Gece

Akdağ Köyü kaplıcasıyla da bilinen şirin merkez köylerindendir (mahalle) Erzurum'da. Kış için ekipmanım olduğundan kış kampı hevesimi burada gidermek istedim bir haftasonu. Kaplıcaya da girerim düşüncesiyle havlumu ve yedek giysilerimi de aldım; fakat o soğukta hasta olurum diye giremedim...

5. ayhanakbuga

Karda Ateş Yakma Denememiz: Erzurum

Verdiğiniz değerli bilgi için çok teşekkürler. Çıtır Çıtır yanan huş kabuğunu önceden bulmuştuk, bir de konserve balığın yağı ateşe döküldükçe ateş harlanıyor.. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ayhanakbuga

çok teşekkürler katkı için. Ben de takip ediyordum bu adamı... Joe Rabinet, Bushcraft Bear, Survival Lily, TA Outdoors, Far North Bushcraft, Donvongun, mcqbushcraft gibi..
  7. ayhanakbuga

Hafta sonumuzun bir gününü de oğlumla birlikte farklı bir şeyler yaparak geçirmek amacıyla çıktık evden. Kafamdaki düşünce yürüyüş, kızakla kayma acıkacak oğlumu doyurmaktı :D Sağlam giyinmemize ve hazırlıklı olmamıza rağmen o çok üşüdü. Belki hareket etmediği sadece beni izlediği içindi çok...
  8. ayhanakbuga

Erzurum Palandöken Kent Ormanı Kampı

Hafta sonu evin rahatlığından uzaklaşıp, yaşadığım ortamı hissetmek için daha önceden de görüp bildiğim Erzurum Kent Ormanına gittim. Orman bekçisi, yazın avcılar birbirlerini öldürdükleri için daha sıkı bir denetim olduğunu valilik onayıyla ziyarete kapalı olduğunu söyledi. Bir kaç saatliğine...

9. ayhanakbuga

Erzurum Dadaşkent Ormanı Közde Marshmallow Ve Kestane

Marshmallow közde, kremalı şeker gibi... sevmiyorsanız benim gibi közde de sevmezsiniz. Deneyim merakınızı giderebilir. Közde muz tatlısı da muz ham değilse yerişmişse güzel oluyor. Biz de denemiştik de :D

10. ayhanakbuga

Erzurum Dadaşkent Ormanı Közde Marshmallow Ve Kestane

Baba oğul, haftaiçi pek dışarı çıkamadığımız için, haftasonu tatilini fırsat bilip ikimizin de sevdiği ormana gittik. Filmlerde görüp merak ettiğim marshmallowu ateşte denemek istedim. Mevsim kestane mevsimi... hazır ateş yakmışken közde kestaneyi de denedik, güzelmiş. Güneş olmasına rağmen...
  11. ayhanakbuga

Erzurum Kış Kampı

Teşekkürler. Onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor. [emoji5] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12. ayhanakbuga

Erzurum Kış Kampı

13. ayhanakbuga

Dönere Giriş Kampı

Evet ben hazırlamıştım. Çok teşekkürler E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ayhanakbuga

Dönere Giriş Kampı

15. ayhanakbuga

Hazan Mevsimi Kampı Erzurum

:) Haklısınız... ben de 1,5 buçuk saat sonra alttan yakıldığını öğrendim.
  16. ayhanakbuga

Hazan Mevsimi Kampı Erzurum

17. ayhanakbuga

Ovit Geçidi - Salarha Kamplı Doğu Karadeniz Gezisi 1. Bölüm

Ben de seviyorum... Biz oradayken sisi eksik olmadı, inceden ıslandık hep. Gecesi de güzeldi. Aslında bu gezimizde gittiğimiz her yerde yağmur vardı. Bu yıl yaz gelmedi mi ne...
  18. ayhanakbuga

Erzurum Uzundere Tortum Gölü Ve Tortum Pehlivanlı Köyü: Dalış, Kano Ve Çadırlı Kamp

Katkılarınız için çok teşekkür ederim. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri