Arama sonuçlarınız

1. ayhanakbuga

Kar Mağarası İglo Nasıl Yapılır: Plates Topuyla

Erzurum'da karlar eriyip bahar gelmeden, bir çok videosunu izleyip yapmak istediğim kar mağarasını hafta sonu tatilini de fırsat denemek istedim. Amaç hayatta kalmaksa, dışarıdaki rüzgardan fırtınadan korunabilirsiniz. Doğadaki insan Serdar Kılıç'tan kar mağarasına hava devridaimini sağlamak...

2. ayhanakbuga

Kış Kampı: Ali Baba Ve Kırk Haramiler, Wood Rocket Stove, Dürbün, Sapan, Çorba

Çok teşekkür ederim. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ayhanakbuga

Haklısınız. Karar verebilmeleri için: -imkanlar elverdiğince- yaşantı zenginliği ve tecrübe sunmak, gerisini onlara bırakmak en doğrusu :)

4. ayhanakbuga

Farklı ilgiler, ihtiyaçlar, kabiliyetler, isteklere sahip canlılarız insan olarak. Aynı anne babanın evlatları bile birbirine zıt karakterlere sahip olabiliyor bazen. Kimimiz rahat, konforlu, tehlikeden uzak bir hayatı tercih ederken; kimimiz farklı dozlarda heyecan, macera arayan bireyler...

5. ayhanakbuga

Karçallarda 4 Gün Macahel

Haklısınız çok güzel coğrafya. İmkanım olsa her ağustos yürürüm aynı rotada; yavaş yavaş sindire sindire...
  6. ayhanakbuga

Karsuyu Ile Çay Demlemek: Swedish Torch

Benim çay hiç güzel olmadı. Bir daha kar suyuyla demlemem herhalde zorda kalmazsam. Siz sarma sigarayı örnek verince hatırladım... Küçükken ben de izlerdim ihtiyarları denk gelince. Bizim köyde bi maşşap dede vardı (rahmetli) ve anlattığınız gibiydi sigara içişi. Çakmağına çok heves etmiştim 3...
  7. ayhanakbuga

Yazdıklarımı okuyunca hak verdim size :D Videoyu çekerken, sanki izleyenler de oradaymış gibi özet geçilmiş. Yemek kabının üzerindeki lekeyi, yağ çözücü çıkarır diye kullandım :)

8. ayhanakbuga

Haklısınız [emoji847] hindi denemek lazım. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler [emoji4] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. ayhanakbuga

Youtube'de takip ettiğim Bushcraftçılarda ve Doğadaki insan Serdar Kılıç'da görüp yapmak istediğim "Swedish Torch" yöntemini denemek istedim. Haftasonu tatilini fırsat bilerek, bir miktar da hazırlık yaparak evimizin yakınındaki ormana gittim. Ateş yakarak yemek veya çay yapmayı dumanı ve isi...
  10. ayhanakbuga

Artvin Yusufeli: Köylerarası Trekking (kız Kardeşler Filminin Çekildiği Köy)

Sabahleyin çayımı sobada demleyip içtikten sonra doğduğum köye veda ediyorum (inşallah yaza kadar). Köyüme geldiğim yolu değil de eskiden kullanılan araç yolunu kullandım yürüyüşümde. 6 yaşımdayken dayımla gitmiştim bu yoldan ilkin. Daha sonra babannemle. Dedemle de geçidin arka yüzünden ot...

11. ayhanakbuga

Ardıç Çayı, Swedish Torch Denemesi Ve Karda Trekking

Soba ateşiyle uyuyup, sönen ateşin soğukluğuyla uyandım gece. Odun ateşi kısa süreli, kömür gibi değil. Ertesi gün sabahleyin hava güneşli değildi. Köye geliş amaçlarımdan biri de Ehnahıç'a ve Hırgehpur'a çıkıp videoya kaydetmekti. Saat 10 gibi yola çıktım. Kar yağdıktan sonra insan ayakizi...
  12. ayhanakbuga

2. Artvin Yusufeli Kınalıçam Köyü Morkaya Köyü Kuzey Mahalle Trekking Yürüyüş

Dün yattığım yerden ve çadır deneyiminden edindiğim dersleri de buraya da not olarak düşüyorum ki kulağıma küpe olsun. 1. Çadırda tok kalabilmek için kuruyemiş vb yanımda bulundurmak 2. Kış kamplarında yoğuşmadan dolayı nefesim yağmur gibi üstüme yağıyor, kuştüyü tulumu kuru tutmak için üstüne...
  13. ayhanakbuga

1. Erzurum Tortum Şelale Ve Öşvank Yolu Üzerinde Kış Kampı

Teşekkür ederim Kış kampından zevk alabilmek için hazırlıklı ve bilinçli gitmek lazım. Ben eşya alıp deneye yanıla öğrenenlerdenim. Yanlış yapıyorum.

14. ayhanakbuga

1. Erzurum Tortum Şelale Ve Öşvank Yolu Üzerinde Kış Kampı

Okulların 1. Dönem tatiline girmesi ile, tatil günlerinin bir kısmını çocukluğumu yaşadığım köyümde geçirmek istedim. Evli birinin ailesinden uzak kendi başına tatil yapması biraz garip kaçabilir bazılarına... Tatil günleri akrabalar, komşular ve dostlar arasında misafirlikler, davetler, gidiş...
  15. ayhanakbuga

Evde Çadır Açtık, Erzincan'dan Erzurum'a Trenle Döndük

Erzincan ı gezdikçe daha çok seviyorum E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. ayhanakbuga

Magnezyum Çubuğu İle Kamp Ateşi, Dana Eti, Erişte

Teşekkürler. Keşke cebimdeki akrebe hitap etmese Bim. Sağlıklı düşünerek alsam her şeyi [emoji4] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17. ayhanakbuga

Çadırda Isınma Problemine Son

Hayvan postunu mat olarak kullananları gördüm. Eskiden kurbanlıkların postlarını namazlık olarak saklardı bizimkiler. Sıkıştırılamadığı için pek tercih edilmiyor hayvan postu; ama merak da ediyorum soğuk havalarda matın üstüne güzel olur diye düşünüyorum ve denemek istiyorum bir gün.
  18. ayhanakbuga

Evde Çadır Açtık, Erzincan'dan Erzurum'a Trenle Döndük

Okullar 1. Dönem tatiline girince. Büyük oğlum Yusuf'la Erzincan'a gitmeyi planladık. Eşimi ve küçük oğlum Yahya'yı eşimin annesigilin eve bıraktım cuma gününden. Akşamleyin evde çadır deneyimi yaşamak için çadır açtık. Oğluma en sevdiği hikayeleri okudum. Cumartesi günü Erzincan'a trenle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri