Arama sonuçlarınız

1. ayhanakbuga

Zoraki Kış Kampı: Erzurum

Çok teşekkür ederim. Fiyatı uygun olsa da herkesin olsa inşallah.

2. ayhanakbuga

Teşekkür ederim. Ben bilmeden tercih ettim. Ramazan ayından kalma özlemle... Bundan sonra daha da hoşuma gider hurma.
  3. ayhanakbuga

Carinthia uyku tulumlarını kedinin ciğere baktığı gibi izlerdim netten. fiyat bayağı yüksek. Montu da çok güzel ama fiyatına hitabedemiyorum ben. Tavsiye için çok teşekkür ederim :)

4. ayhanakbuga

22 Şubat Cumartesi benim tatil günlerimdendi ve evde de hanımın akraba toplantısı (günü) olduğu için evime yakın olan üniversite ormanında kamp yapmaya gittim. Cadırımı, matımı uyku tulumumu, kamp yemek malzememi ve yeni alıp denemeye fırsat bulamadığım bir kaç ekipmanımı da yanıma aldım. Ateş...
  5. ayhanakbuga

Aladağ Ocak 2020 Kış Kampı

İzledikçe offroad araçlara hevesim artıyor. Çok hoş fotoğraflar.

6. ayhanakbuga

Morkaya Köyüne Yürüyüş, Fotokapan Tilki, Kuzine Sobada Ekmek Ve Et Pişirmek

Okulların ara tatile girmesiyle,, Morkaya Köyü'nün Hırgehpur Mezrasında kış kampı yapma hayalimizi bu yıl gerçekleştirmek istedik. Hazırlıklarımızı yaptık; ama hastalandım ayaklarımın altları şişti, kas ağrıları başladı bir hafta öncesinde. Geçer diye düşünerek doktora gitmedim. Kardeşimin de...

7. ayhanakbuga

Çadırlı Kış Kampı: Dumlu Erzurum, Aralık 2019

Teşekkür ederim Taner bey.

8. ayhanakbuga

Çadırlı Kış Kampı: Dumlu Erzurum, Aralık 2019

Haftasonları günümü doğada geçirmeyi seviyorum... Erzurum - Tortum Karayolu üzeri 25. Km'de bulunan Dumlu'ya pazar günü kısa süreli kamp için gittim. Çevreyi keşif için kısa mesafeli yürüyüş yaptım. Çadır kurdum, kar suyundan çay yaptım. Manzarayı seyrettim, ruhumu da doyurdum. Akşam...

9. ayhanakbuga

Motosikletle Kamplı: Rus Yolu - Derebaşı Virajları (dünyanın En Tehlikeli Yolu)

Tercih meselesi [emoji6] teşekkürler E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. ayhanakbuga

Motosikletle Kamplı: Rus Yolu - Derebaşı Virajları (dünyanın En Tehlikeli Yolu)

Birkaç hafta ance youtube’de takipçisi olduğum Serkan Namazcı’nın Bayburt-Soğanlı Geçidi arasında bisikletiyle yaptığı yolculuğun videosunu izleyince çok heveslendim. Yol asvalttı en çok da o hoşuma gitti. Haftasonu hanım ve çocuklarla gitmeyi planladım ama hanımın akraba günü olduğu için...

11. ayhanakbuga

Kargapazarı Radarı Gölü Ve Karagöl Erzurum

2012 Yılında burada gölün varlığından haberdar olmuştum. Bana burayı anlatan arkadaşım motosikleti vardı... Bir kez, araçla çıktığını, göl etrafında büyükbaş hayvanların olduğundan bahsetmişti. Arkadaşın motosikletini satınalınca ben de çıkmayı denedim. Haziran başı olduğu için kar henüz...
  12. ayhanakbuga

Bisikletli Kamp: Erzurum Akdağ Kaplıcaları (naturehike Star River 2)

Teşekkürler Taner bey [emoji847] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ayhanakbuga

Naturehike Star River 2 Çadır Kurulumu

[emoji3] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. ayhanakbuga

Bana öğrettiğiniz değerli bilgi için ben teşekkür ederim [emoji5] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ayhanakbuga

Çok teşekkür ederim. [emoji847] Zaman aldığı konusunda katılıyorum size. Izlemekten, yapmaya zaman kalmıyor E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. ayhanakbuga

Arabamın arkasına koyduğum katlanır bisikletimle Akdağ Köyü Kaplıcalarında bir kaç tur attım ve söğüt ağaçlarının altında çadır açtım. Erişte yedim, çay içtim. Gece yağan yağmurda ıslanmadım. Sabah çadırı kurutmak için toplanmayı ağırdan aldım. Sabah 9 gibi kampımı sonlandırıp şehre döndüm.

17. ayhanakbuga

Yaklaşık bir yıl kadar önce, outdoorhaber.com sitesinde okuyup varlığından haberdar olduğum çadırı ikinci el sitesinde ilanını görünce satınaldım. Bir kaç faaliyetimde kurulumunu yaptım. Bisikletli, motosikletli, sırtçantalı turlar için hafifliği ve kapladığı yer açısından ideal olduğunu...
  18. ayhanakbuga

Kaçkar Dağlarında 5 Gün: Yedigöller, Mal Gölü, Verçenik, Elevit, Hacivanak, Döner Gölü, Davalı, Sıra

Aile olarak gittiğim Rize gezisi beni kesmeyip Erzurum'a varınca, kardeşime "sırtçantalı tur yapalım mı" diye mesaj attım. O da güzegahı sordu. İspir Yedigöller, Çiftegöller, Mal Gölü, Kapılı Göller, Tatos Gölleri, Döner Gölü, Davalı Yayla, Atsız Göl ve Deniz Gölü, Olgunlar, Yusufeli, Kobah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri