Arama sonuçlarınız

1. TULUMCU

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Hayırlı uğurlu olsun..Yeni hayaliniz de umarız yakında gerçekleşir..sağlıcakla kalın..

2. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba Sayın Acdeem.. Daha önce bu bilgileri paylaşmıştıkyine güncelleyelim..Şehirlerarası 7.5 ile 8.4 lt. arası, şehir içinde kullanım tarzı ve koşullarına bağlı olarak 9 ile 12.5 lt arası yakar.. selamlar..
  3. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız GÜNCEL

4. TULUMCU

pajero pinin

Ynt: pajero pinin Sayın 831601 aramıza hoş geldiniz..aracınız hayırlı uğurlu olsun.. Pajero Pinin başlığında çok fazla sayfa oldu..konular çok dağılıyor..sizi ''Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız'' başlığı altındaki bölüme davet ediyorum..Pinin ile ilgili bütün paylaşımlarımızı...
  5. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Evet araç gerçekten yağ seçiyor..ilk aldığımda üç ay içinde sanırım üç veya dört defa yağ değiştirdim..Motordan gelen itecek sesini bir türlü kesememiştim. denediğim yağlar shell 10w40(çok kötü idi..araç kamyon gibi çalışmaya başlamıştı..)...

6. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Rica ederim.. paylaşımlar çok güzel devamını bekliyoruz.. Dostlar aracınıza hangi motor yağını koyuyorsunuz..?

7. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın AFRİCATWİN yakıt değerleriniz çok iyi..Aynı özelliklerde başka bir 4x4 de bu kadar ekonomik yakıt olmaz..Bu aralar işlerin yoğunluğundan kendime ve Pinin ime zaman ayıramadım..En yakın zamanda yeni fotolar atarım..Foto atma işi ise:mesajı...
  8. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Merhaba dostlar..Bu yıl ilk taksit 310 tl..kasko bedelinin % 5 ini geçmediği için bir alt kademeden hesaplanamıyor..geçen yıl bir taksidi 288 tl idi.. Evet Pinin kullanıcıları araçlarını değiştirmede oldukça zorlanıyor..Çünkü eşdeğer araç...
  9. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Evet İlbey Bey çok güzel açıklamış..Bu Pinin kesinlikle çok yakmıyor, yaktığının hakkını da fazlasıyla veriyor..Tekrar şunu altını çizerek söylüyorum; Türkiye de bu aracın kıymeti bilinmemiş, hakkı yenmiş. bunda en büyük kabahat ta...

10. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın 831601 Forum da 1.8 ve 2004 model deyince zaten Çayeli deki araç olduğunu tahmin etmiştim..aracın varlığından haberim var..fakat yakından görmedim..Bana da fiatı fazla gelmişti..Hayırlısı inşallah.. selamlar..

11. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız İlbey Bey.. Bu araç karda çok başarılı.. Yaşadığım ilçe olan Rize-Çamlıhemşin de bu aracın karda tırmandığı yere daha tırmanan araç olmadı.. sanırım sizin porya bilyalarına ihtiyacınız var..benimde ön sağ bilya bozmuştu, serviste 280+kdv...
  12. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın İlbey Bey.. MERHABA.. Özlettiniz uzun zaman oldu.. Paylaşımınız için teşekkürler..vergiler arttı..bakalım kasko bedeli üzerinden hesaplatacağım belki alt dilim vergiye tabi olabilir.. selamlar..

13. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Evet sayın hocam bu koşullarda size iyi hizmet edecektir..LPG de de sanırım ekonomik olacaktır..Parçası ucuz değildir ama kalitelidir ve kolay bozulan kırılan bir araç değildir..Servislerde halı hazırda parçası olmaz ama istetirsin ve 10-15...
  14. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın 831601.. 2004 model 1.8 Pinin in eğer avantaj kabul edilebilirse tek avantajı LPG uygulanabiliyor olmasıdır..Arazi şanzımanı Pajeronun efsane SS4-I arazi şanzımanı DEĞİLDİR..! Bu nedenle Vitarayı aratabileceğini düşünüyorum..tabii...
  15. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Sayın Muhastr 2.0 gdi daha iyi olur aslında..arada çok fark yok iken büyük motor daha avantajlı olabilir..ama 1.8 de kasayı layıki ile çeker..siz zaten kafanızdaki projeyi yazmışsınız..amacınız ofroad olmasaydı 5 kapılı alın derdim..3 kapılının yaklaşma, karın ve...

16. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız GÜNCEL..
  17. TULUMCU

2001 pajero pinin 5k

Ynt: 2001 pajero pinin 5k Figen Hanım..Aracınızı güle güle kullanın..Mutlaka serviste işlem yaptırın veya güvenilir bir usta ile yola devam edin..Yakıt konusunda da bana bir değer vermelisiniz ki karşılaştırma yapabileyim..Bu değer asla kuruş hesabı olmamalı..Litre hesabı tutmalısınız..Bunu...
  18. TULUMCU

3.2 için kışlık vakumlu lastik öne mi arkaya mı takılmalı _?

Ynt: 3.2 için kışlık vakumlu lastik öne mi arkaya mı takılmalı _? Bütün 4 çekişli araçlarda değişmeyen ortak kural, ön ve arka tekerlerin marka model ebat hatta dişlerin aşınmışlık durumları dahil aynı olmasıdır...Aksi taktirde arazi moduna aldığınız zaman şanzıman ve defransiyellere farklı...

19. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın Şahin05 evet haklısınız.. bencede o engel doğru hızla geçilebilirdi..Tabii arabasına benim gibi kıyamayan biride sanırım 20 metre kenarından dolaşırdı..selamlar..
  20. TULUMCU

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Sayın Epiri.. Estaufurullah rica ederim..Yalnız malüm bir sitede bir ilan gördüm..Üzüldüm..Hayırdır inşallah..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri