Arama sonuçlarınız

1. R

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ya, tamam ben de hayal kırıklığına uğradım. ama şurada yazanları okumaktan başka katılımım ve emeğim yok. bu bir ürün denemesiydi. Çıkan sonuç oksijen sensörsüz bir araç olduğu için beni pek ilgilendirmeyecek. ilgiyle takip ettiğimiz bu konunun böyle...

2. R

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera belgeden kastım, bağlama ruhsatnamesi...
  3. R

Emeklilikten Sonra Başlayan Macera

Ynt: Emeklilikten Sonra Başlayan Macera selam, deneyimli bir denizci olduğunuz için küçük ve çok acemi bir sorum olacak. cevap verirseniz sevinirim. küçük tekne, kayık gibilere takılan içten takma motorlarda (pancar, lombardini vs.) motor şaft uzunluğu gibi nedenler yüzünden teknenin ortasına...

4. R

Amatör Denizci Belgesi Geçerlilik Süresi

Ynt: Amatör Denizci Belgesi Geçerlilik Süresi selam, bende sınavı bu cuma günü geçtim. ama yaptığımız sohbetlerde ve araştırmalarda öğrendiğim kadarıyla numarayı unutmadığınız zaman daha hızlı oluyormuş işlemler... eğer eski belgenizin numarası veya fotokopisi varsa amatör denizcilik...
  5. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi özgür kardeş. alma bence sen bu kiti. bayilik almak kaç para, ithalat yapmak kaç para biliyormusun ki sen? belli ki orta ölçekli bir girişimci bu arkadaş riske girmiş bu sistemi getirtmiş. LPG ye de aynı muamele çekildi. haberlerde bas bas arabalar patlıyor...

6. R

Aldım Sonunda :)

Ynt: Aldım Sonunda :) hayırlı olsun. çok derli toplu bir araç. güle güle kullan. ;D

7. R

Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET

Ynt: Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET keşke yorumumu skin kafayla bir daha okuyup öyle beni suçlayıcı cevabınızı yazsaydınız. bana email ile bu konu soruldu. çünkü bu araçtan daha önce bizde de vardı. yani araştırmama gerek yok , kendi tecrübelerimi yazdım. sadece email...
  8. R

ABS çalışınca fren boşalıyor

Ynt: ABS çalışınca fren boşalıyor 4 balata değişti. ön sağ balata kırık çıktı . evet o döküm kısmı bile kırıktı... aslında o parçayı alıp peugeot a dava açmak vardı. çünkü o parçayı takan yetkili servis... diğer balatalar da artık bitmişti. şimdilik durum iyi. aracı sürerek test ettiler. bende...
  9. R

97 FRONTERA SPORT ŞAFT İSTAVROZ BİLYESİNİ NERDEN BULABİLİRİM?

Ynt: 97 FRONTERA SPORT ŞAFT İSTAVROZ BİLYESİNİ NERDEN BULABİLİRİM? ben opel den 75 tl ye isuzu dan 20 tl ye almıştım. sök parçayı al eline parçacılara sor. kolay bir şey.

10. R

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi beyler ayrılın bakayım. kavga yok..ayrılın.. noluyor ya? koca adamlar bir araç markası için kavgaya başladı.. hüseyin abi, serkan efe sakin olun. ikinizde forum için değerli insanlarsınız. yarın bir etkinlik olur yüz yüze gelinir.

11. R

Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu en iyi markaya değil en iyi uygulamacıya gidin. mümkünse montajı yaptığı bir aracı görün. montaj önemli. bende (binek aracımda, 2.0 motor) atiker sıralı var. şu forumda anket yapsak. %30 olumlu oy alamaz herhalde. ama ben...
  12. R

Ynt: ABS çalışınca fren boşalıyor Opel in canını seveyim, açarsın sigorta kapağını, içinde şeması vardır. Bu pejolarda yok. kullanma kılavuzu var, orada şema da var, ama şema ile sigorta kutusu uymuyor. gideceğim bir ara tamirciye. o zamana kadar arkanızda, ankara plakalı yeşil bir pejo 406...

13. R

Merhaba, Peugeot 406 aracımda, ABS nin devreye girmesi gerektiği zamanda mesela ani fren veya yağışlı havada fren durumunda abs devreye giriyor yada o hissi veriyor ama fren boşalıyor. ve ciddi kaza tehlikesi atlatıyorum. mesela dün, yağışlı havada, önümdeki aracın önüne yaya atladı. o ani fren...
  14. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi terzi kendi söküğünü dikemezmiş :D
  15. R

70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu

Ynt: 70 Km Hızda İken Arabada Sallanma Sorunu yine bir duster başlığı, tartışmaya dönüşmüş. araca 30.000 TL verdiğinizi düşünsek tahmini vergisiz fiyatı 16.000 TL gibi olur. bunu fabrikadan çıkış maliyetine düşerseniz. komik bir rakam kalır. o fiyata az (düşük kalite demek istiyorum ama...

16. R

Satılık 1996 frontera sport

Ynt: Satılık 1996 frontera sport 4 L konumu var diye biliyorum. Araç çok güzel. hayırlı satışlar. yakıtı da vergisi de çok ekonomiktir.
  17. R

Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET

Ynt: Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET Verilen ilan numarasına göre satılmamış. hatta araca 29.500 TL isteniyor. bence biraz fazla. yanlış anlaşılmasın bu aractan bahsetmiyorum. çünkü dökülen çok kilometreli araçlara bile 25.000 TL isteyen varken bu araç 29.500.. genel olarak...
  18. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi benim ricam da test ederken arada bir gazı köklemek şeklinde, sanki ani kalkış, ani sollama yapar gibi gaza gerekenden daha fazla yüklenince veya araç 4000 devirleri bulduğunda, araçta boğulma oluyor mu? binek aracımda, lpg de oluyor ama 1 saniyeliğine...

19. R

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi evet tartışmayalım. mesaj geldi mi okuyalım. bir sonuç çıkınca hep beraber tartışalım. zaten ön yargılı yaklaşanlar, sonuç iyi bile çıksa, yok deney aracı yok deney metodu gibi bahanelerle sonuca inanmayabilirler. satıcıya güvenilmez, deneyen abimize...
  20. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi ünal abi, sabiha gökçen havaalanında kurduğumuz makinaların periyodik bakımlarının denetimi için çalışıyoruz. orada o kadar gereksiz prosedür, aksilik erteleme gibi şeylerle boğuşuyoruz ki ağzımıza yapıştı; eğer imkanı varsa, müsaitsenz, lütfen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR