Arama sonuçlarınız

1. R

Fronter yardım

Ynt: Fronter yardım kayış kopabilir.. v kayışı kopmuştur tahminen. birşey değil 5 TL lik bir şey...

2. R

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Satış sebebi otomatik vites bir araç almak isteğimizdir. Hak ettiği değer bunun çok üstünde ama bence bu fiyat alan içinde satan içinde en uygunu..
  3. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera teşekkürler. ayrıca ortalama 12lt / 100 km benzin yakmaktadır.

4. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Araç fiyatı 15.000 TL dir. İletişim 0541.951.35.34 Araç 211000 km civarındadır.
  5. R

Sahibinden satılık, 202.000 km de ve 5000 TL harcanarak, Motoru tam olarak baştan aşağı yenilenmiş (lütfen dikkat her conta değiştiren motor yaptık der, bizim listemiz var) Baskı Balatası, Debriyaj üst merkezi, Debriyaj alt merkezi, Egzost susturucuları, Egzost manifoldu, Radyatörü, Devirdaim...

6. R

Satılık 1997 Model Fronti

Ynt: Satılık 1997 Model Fronti ilanı yanlış yere açmışsınız ama vasıta bölümüne açmanız gerekliydi... hayırlı satışlar..

7. R

Eski arabası olanlara kötü haber...

Ynt: Eski arabası olanlara kötü haber... yok öyle bir şeyi yapamazlar...
  8. R

Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında

Ynt: Frontera'da Stop Etme Sorunu Hakkında rölanti düzenleyicinin görevini yapmayışı çoğu zaman kirden oluyor. bence temizletin geçer. bizim şirketin lpgli pejo 406 sı var onu her 2 ayda bir temizliyoruz bu yüzden..
  9. R

hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor

Ynt: hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor yaşadığım deneyime göre bizim motor çok ısınıp artık son raddeye gelince kendini kapatıyor. ve çalışmıyor bir daha. ama aracı soğuttuğunuz zaman tekrar çalışıyor. bana bu durumu hatırlattı ve aklıma termostat geldi. %40 antifriz aracınızın...

10. R

yükseltmede neden teflon kullanılır?

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? ben meşe odunundan yaptırdım gayet güzel oldu :P

11. R

hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor

Ynt: hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor sebebi konusunda birşey söyleyemeceğim ama ben hararet müşürünü orjinal olanla değil yan sanayi bir (belki tofaşdır) bir müşür ile dğiştirdim. faydası şu oldu, gösterge ortanın bir üstüne gelince çalışıp orta seviyeye gelince fanı kapatıyor...
  12. R

FRONTERA B ÖN KORUMA BARI?????

Ynt: FRONTERA B ÖN KORUMA BARI????? sizin oralarda var mı bilmiyorum ama fiberci ye giderseniz onlar bir çözüm bulur. ayrıca gövde rengine boyatın çok güzel duracaktır.

13. R

1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010)

Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları Fotoğraf ve Videoları (23 - 24 Ekim 2010) takip...
  14. R

Yurt Dışından Yedek Parça Getirtmek İçin ACİL YARDIM!!!!!

Ynt: Yurt Dışından Yedek Parça Getirtmek İçin ACİL YARDIM!!!!! bence bir şanzıman için Suriye, size servisten daha külfetli olabilir. aslında Göktuğ beyin tavsiyesi ebay den daha güzel ama ilk defa gidecek birinin dikkatli ticaret yapması lazım. evet arapça bilen biri size çok yardımcı olur.
  15. R

Yurt Dışından Yedek Parça Getirtmek İçin ACİL YARDIM!!!!!

Ynt: Yurt Dışından Yedek Parça Getirtmek İçin ACİL YARDIM!!!!! parça fiyatı ne kadardı acaba? birde getirilecek ülke

16. R

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız muayene konusu önemli, koltuklar sallanıyor mu? yağ sızıntısı varmı? ön takım ne durumda? o kırık farın tamiri ve değişmesi size kaça patlayacak. daha yeni muayene geçirdiğim için bu noktalara dikkat. geri kalanlar 10 lira 20 liraya halloluyor.
  17. R

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız aracı gördünüz mü? yorumlarınız neler?
  18. R

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız bende sol tampon köşesi fabrikası kurmayı planlıyorum :D ;D

19. R

Bu Araca Bayıldım

Ynt: Bu Araca Bayıldım arkadaşlar ktunnel linki vermeyin videoları göremiyoruz.. youtube şeklinde verirseniz daha iyi olacak.
  20. R

Sıfır Ürün Adı Altında Satılan ''Refurbished'' Ürünlere Dikkat!

Ynt: Sıfır Ürün Adı Altında Satılan ''Refurbished'' Ürünlere Dikkat! Refurbished mantığındaki ürünleri İstanbul Viaport'taki Teknosa Outletinde bulabilirsiniz. Yalnız satın alırken vida ve bağlantı yerlerini detaylı inceleyin. standın üzerinde mağaza teşhir ürünü yazan ürünü elime aldığımda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR