Arama sonuçlarınız

1. drares

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Üstatlarımızın cevabına ilaveten, 35000 lira bütçeye sıkıntılı bir motokaravan yerine sabit yerini ayarlayabilirsen, yani elektrik, su, wc gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecek imkanın varsa küçük bir çekme karavanı tavsiye ederim. Nasıl olsa yerinde sabit kalacak ;)

2. drares

Üniversite Ve Karavan (yardım)

Merhaba Neco4545, bulunduğun ortam karavanla konaklamaya müsait mi? sana burada kalman için izin verecekler mi? Okuduğun şehirde yılın 12 ayı karavanda konaklayabilir misin? İklim şartlarına uygun bir karavan buldun mu? çekme karavan mı? motokaravan mı? hangisini düşünüyorsun? Bu bilgiler...
  3. drares

Hayalimdeki Karavan'a Ilk Adım .

Şimdi dikkatimi çeken başka bir husus da karavanı kaç kişi kullanacağınız, yatma kapasitesi kullanıcıların yaş, cinsiyet ve adedine göre belirlenmeli :)

4. drares

Hayalimdeki Karavan'a Ilk Adım .

Proje hangi aşamada? son haliyle biraz değişikliğe ihtiyaç var gibi. Ben 2005 yılından beri kullandığım 3 karavanımda da çamaşır makinesi kullanmadım. Bana göre çamaşır makinesi çok uzun süreli seyahatlerde bile çok ihtiyaç duymayacağınız gereksiz bir ayrıntıdır. Eğer çok uzun bir geziye...
  5. drares

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Sn. MüBisVan, aracınızı kampere çevirme aşamalarınızı bize çok güzel aktarmışsınız, öncelikle bunun için size çok teşekkür ediyorum. Oluşturduğunuz altyapı bilgileri bundan sonrakiler için gerçekten kılavuz niteliğinde.

6. drares

Çekme Karavan Korkuları

Sn. Tolga Kara yeni karavanınız hayırlı olsun. Güzel gezilerde, keyifle kullanmanız dileğimizdir. Yukarıdaki diğer mesajlara baktığımda hemen öne çıkan 2 maddenin, karavanın ağırlığı ve çeken aracın gücü olduğu görülüyor. Karavanı aldığınıza göre buna uygun bir çekicinizin olduğunu düşünüyorum...

7. drares

Mühendis Ve Mimar Çiftin Hayalindeki Camper Hakkında Görüşleriniz Lütfen...

Unutmadan ekliyeyim, Bulaşık makinesi gerçekten önemli bir ihtiyaç ama içinde su kaldığı için yola koyulunca aracın içine su akması problemi yaşanıyormuş. Bu nedenle biz karavana koymaktan vazgeçtik. Biz az bulaşık çıkarmaya çalışıp, çevreye uyumlu kağıt bardak, tabak kullanıyoruz. Sadece...
  8. drares

Ben bir çok karavancı adayına karavan kiralayarak denemesini ama mümkünse bu işi yurt dışından kiralanmış bir karavanla yapmasını öneririm. Sebebi ise hem daha fazla alternatifin olması, hem daha yeni ve tam donanımlı karavanların kullanılması, hem de Avrupa ülkelerinde kamp ve kampçılık...
  9. drares

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Bülent bey merhaba, Batı Karadeniz gezisi planları yaparken gezinizi okumaya başladım. Aracınız sanırım Fiat marka ve önden çekişli, yukarıdaki resimlerde bir rampada durduğunuzu ve zeminin çakıllı olduğunu görüyorum, böyle yerlerde kalkışta patinaja düşüyor musunuz?

10. drares

Mİdİbüs Karavan Başlangiç

Benim karavanım Ducato, minibüs karavanım hiç olmadı. Üstte verdiğim linkteki arkadaş yaptırdığı karavan için çıkan 13000 lira trafik sigortası nedeniyle satmak zorunda kalmış :(

11. drares

Az önce Bürstner'in sitesinde şu modeli gördüm, belki ilginizi çeker :) Ixeo Time IT 726 G https://www.buerstner.com/int/motorhomes/edition-30/
  12. drares

Merhabalar, bu sayfada uzuuuun, uzuuun yazışmalar olmuş ama ben ayakta uyuyup hepsini kaçırmışım :) Neyse ki bu gün bütün yazılanları okuyup notlar alarak kendimce bir toparlama yapmak istedim. Öncelikle kendimi size taktim edeyim, 52 yaşında 27 senelik doktor, 2005 yılından beri karavan...

13. drares

Bu sitede midibüs karavan yapan bir arkadaşımızın hayal kırıklığı ile sonuçlanan macerasını bu linkten inceleye bilirsiniz ;) Yaptım Oldu Sanırım.
  14. drares

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Elektrik hortumlarının da fotolarını görebilir miyiz? Elektrik tesisatında tüm kablolar boru, hortum, vs içinde olmalı, kabloların şase ile teması mutlaka önlenmeli diye biliyorum. Ayrıca 12 volt tesisatta araçlar için üretilmiş kablolar kullanılmalı, seri bağlantılardan kaçınılmalı, her bir...
  15. drares

Ceyhan bey merhaba. Karavan hayallerinize bir an önce kavuşmanızı diliyorum. Karavan konusundaki öncelikleriniz okuyunca şöyle küçük bir araştırma yaptım, söylediğiniz midibüsler hem çok eski, yeni olanlar da 60-70 000 lira gibi, hem motor hacimleri çok yüksek ( bu da aşırı yakıt tüketimi demek)...

16. drares

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Buzdolabı havalandırmasını 2 tane koymanı öneriyorum :)
  17. drares

Italya 2018

Hüseyin abi ben çok eskiden beri bu perde sistemini karavanımda pratik olarak uyguluyorum. Büyükçe bir plaj havlusunu çamaşır mandalı ile tutturuyorum, böylece ıslak olan havlu da kurumuş oluyor :)
  18. drares

Menfez üstüne basınçlı su sıkılırsa illaki içeri su girecektir. Her yıkamada yıkayan kişiyi dikkat etmesi için ben uyarıyorum. Benim dikkatimi çeken havalandırma kapağının bir tane olması. Bizlerde buzdolabı için 2 tane havalandırma var. Bir de duş teknesinin banyo duvarlarından önce yerine...

19. drares

Bu tente için tül değil ama daha kalın, güneşi kesecsk bir örtü faydalı olabilir. Hatta belki görmüşsündür bu tentelerin etrafına çadırlar monte edilip, tamamen kapalı hale getirilebiliyor. Ama senin esas problemin tentenin montajının yanlış yapılması
  20. drares

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Buna hiç gerek yoktu, dayson mastikle tavana ve duvarlara 2x5 veya 3x5 dilmeler yapıştırıp, dolapları bunlara ve birbirlerine monte etmen gerekirdi. Kartalveat arkadaşımızın dediği gibi kaynak yapılan saç çok mukavemetli değildir. Ayrıca vida atmak iyi değildir, tavanı yanlışlıkla delersen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri