Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Bizim araçlara uygun hangi araçların amortisörleri var acaba bilen var mi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Çanakkale - Balıkesir Kamp

Akçay dan yukarı doğru tirmanabilirsiniz araclarinizla bir yere kadar sonrasında çadırınızı kurup doğanın tadını çıkarın SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Karakoyde sordum bulamadım oralara da sorarım birde Manuel hub alicam bulgardan attığınız siteden başka var mı satan SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Çanakkale - Balıkesir Kamp

Kaz dağlarında kamp yapabilirsiniz veya o rota yerine kesana çevirip yonunuzu Gokcetepe de kamp yapabilirsiniz özellikle ikincisi ilk defa yapacak sizler için daha kolay olacak hemde istediğiniz astronomi şansını size sağlayacaktır çünkü civarda fazla ışık bulunmamaktadir SM-N910C cihazımdan...
  5. A

Hocam bu malzemeyi nereden temin ettiniz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Hocam çok geçmiş olsun :( SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

Biraz ufkumuzu genişletelim dedim [emoji2] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Sevgili korando ailesi herkese iyi bayramlar dilerim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı son susturucu iptal etsem tüv de sıkıntı yaratır mu SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

Hocam hayırlı uğurlu olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

Birde tavsiyem abs de iptali olabilir eğer daha da zor parkurlar yapacaksanız inerken önde çamur biriktirme şeklinde inecekler abs baş çek yaptığı için yığın üzerinden geçiş yapiliyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Hocam geçen gün bahsettiğim konu buydu elektronik olmayışı arazide ciddi fayda esp de aynı şekilde zaman zaman sorun çıkartıyor arazide SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. A

Hocam haklısınız arazide otomatik biraz sıkıntılı.Bende bizimki ile oynamaya başladım bakalim şimdilik tampon yaz gelsin biraz rahatlayınca motora da el aticam SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Kesinlikle yetecektir hatta bazı noktalarda elektronik olmayışının keyfini sürecektir SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Hocam araçta çok fazla üst devir çevirmem sakın sakın gezi yaparım dolasirim diyorsan normal dizel yeterlidir. Turbo dizel yakıtı biraz daha düşük ayrıca ara hizlanmalarda daha başarılı birde benim aracım ve test ettiğim arac otomatik vites düz viteslerde durum nasıl fikrim yok SM-N910C...

16. A

Birde on demir koruma ve iki isik taktim buralarda yokken SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

2.9 normal kullanıcısı olaraj araçtan memnunum arazide özellikle vitesi kendi kontrol ettiğim anlarda beni gerçekten mutlu ediyor tork bandının her kısmında verdiği eşit güç arazide bana kolaylık sağlıyor savrulma problemi turbo da olan ile aynı geçenlerde besiktasta murat bey ile tanışma...
  18. A

Herkese öncelikle iyi forumlar dilerim bir süredir çeşitli nedenlerle burada bulunamadı volkan hocam öncelikle hayırlı ugurlu olsun yükseltme merakla bekliyoruz devamını birde yeni sayfa açmakta da haklı olabilirsiniz SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. A

Kolay gelsin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. A

Takoz dediğim oydu. 5 cm yeterli olur bence de bakalim hayirlisi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri