Arama sonuçlarınız

1. N

Solenoid&tam Tur Dönüş Problemi Hakkında Yardım

Merhabalar, 1986'dan bu tarafa SUBARU Kullandım, 1986 yılından bu tarafa da Subaru Motor Parçaları ve BÜTÜN Japon Grubu Araçlar için Filtre Grubu İthal ediyorum, kısaca NICHİRO Türkiye'yiz. Son kullandığım Subaru sizdeki SUV'un aynısıydı! Yarın Ziya Ustam'la konuşacağım bana kalırsa SORUN Dış...

2. N

Solenoid&tam Tur Dönüş Problemi Hakkında Yardım

Merhabalar, Yanılmıyorsam, Subaru'ların kronik bir sorununu yaşıyorsunuz, Subaru Özel Servis, Ziya Usta Antalya 0.533 618 07 39. E-posta. : ziya.inat@gmail.com. İlk kalkış'ta titretme DOĞRU bir tesbitse önce sağ/sol Dış Aks kafalarını KONTROL ettirin. Adım ÖMER, İstanbul'dan numaranızı verdiler...

3. N

Forester Duayeni Arkadaşların Görüşüne Ihtiyacım Var

Sayın Sinan Merhabalar, ilan yayından kaldırıldığı için okuma şansım olmadı. Ama (EJ Serisi) Benzinli Motorlarda DIESEL yakıt uygulaması beklenen sonucu VERMEDİ. Bu mümkün olabilir mi? Büyük bir olasılıkla PORSCHE benzer bir motoru (yatık diesel motor) geliştirirse olabilir. Benzinli EJ...
  4. N

Foster Yardim

Merhabalar, Mübarek Kurban Bayramınız Kutlu olsun. Benim yazdığım sadece 30 yıllık tecrübemin Forumdaki Dostlara Bilgi ve tavsiye niteliği taşır. Karar mutlaka o aracı satın alana ait olacaktır ama 30 yıl’da Japon Otomobilleri konusunda hiç yanılmadım!

5. N

Foster Yardim

SELÇUK BEY Merhabalar, FORESTER'la ilgili detayları yazarsanız daha sağlıklı yorum yapma şansımız olabilir. Ama şunu bilmenizde yarar var Subaru, FORESTER'la Daihatsu TERIOS'u hiçbir şekilde mukayese edemeyiz. Her ikisi Farklı Segmentlerde otomobillerdir. TERIOS'u asla bir SUV olarak...

6. N

Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model

Ynt: Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model TUZER Bey Merhaba, sizi az önce 0216.526 00 97 tnumaralı telefonumdfan aradım, telefonunuz cevap vermedi. Müsait olduğunuzda ararsanız çözüm bulmaya çalışalım. Selamlar, Ömer.
  7. N

Ynt: Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model TUZER Bey Merhabalar, Bulunduğunuz yeri yazmanızda bir sakınca yoksa, lütfen yazın çözüm arayalım! Selamlar, Ömer
  8. N

Ynt: Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model Ender Bey Merhabalar, Cevabınız ve Subaru Otomobilleri, EJ Motorlar için yazdıklarımı anladığınız için teşekkürler ediyorum. Sorularınızı bekliyorum. Yurt Dışı seyahatlerim nedeniyle cevabım bir kaç gün gecikebilir kusuruma bakmayın lütfen...

9. N

Ynt: Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model ENDER Bey Merhabalar, Subaru FORESTER tercihiniz size UĞUR getirsin. Her ne kadar SUBARU, Türkiye'de ÜVEY EVLAT muamelesi görerek geldiyse de farklı kesimlerde hala KEYİFLE kullanılmaya devam ediyor. 1986/2011 arası, LEONE1.8, Legacy 2.0, OUTBACK...

10. N

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Günaydınlar, bu konuda dikkatli bir çalışmayla 400 sayfalık kitap yazmak mümkün olabilecek bir gündeyiz. Link'ini verdiğiniz AMR AUTO Yetkili olmayan bir LandRover Servisi ve araçlara LPG uyguluyor. Alıntı yaptıkları WEB sayfası PRINS'e ait. Konuyu fazla dağıtmadan küçük...
  11. N

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Merhabalar, size daha önce yazdıklarım arasında Lada ve Eski Tofaşlar için ( LPG )nin tercih edilmesinin düşünülebileceği vardı. Avustralya'da yaşayan bu arkadaşta ( the newer Rav4's and not just them aren't compatible but the older ones are. ) Toyota RAV4'lerde...

12. N

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? MERHABALAR, KESİNLİKLE ( LPG ) sorunu. Sürücü olarak NE YAPARSANIZ YAPIN, böyle bir olayı yaşamazsınız! Uzağa gitmeyin bu forumda ERİMİŞ PİSTONLARIN, Süpapların fotoğraflarını koyup acaba bunlar LPG'den mi diyen arkadaşlar çok var! Biz ne yazıkki bazı GERÇEKLERİ...
  13. N

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Merhabalar, cevabınız için teşekkürler. RAV4'ün üzerindeki motorla ( EJ ) motoru mukayese etmeye kalkarsanız, bir noktada buluşmamız ASLA MÜMKÜN olmaz! İkisi arasında 100 yıllık bir düşünce ve tasarım farkı var! Çok basit bir detay (EJ) serisi Kurşunsuz Benzin yakıtı...
  14. N

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Merhabalar, bu sayfalar arasında 2 kez bu konuyu geniş biçimde anlatan yazılarım var! 1986 yılında bu tarafa Subaru kullanan ve Motor Yedek Parçalarını ithal eden biri olarak anlatmaya çalıştım ama Subaru; FUJI HEAVY INDUSTRIES, AR-GE'de çalışan 400 kişinin emeğine saygı...

15. N

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Sayın YASİN ÖZTÜRK, burada kafanızı karıştıcak birçok şey maalesef yazılıyor, Dünya'da EJ SERİSİ benzeri motora sahip bir başka SUV var mı? Size sadece tavsiyem LPG takılmamış araç BULUN ve ONU alın, HAYIR LPG taktıracağım diyorsanız; EJ serisi motorlara LGP takılmaz...
  16. N

Subaru Forester K&N kutu içi filitre takılması..

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. Merhabalar, 3/4 yıl önce Subaru Polen Filtreleri içinde CARBON FIBER malzemeli filtreler vardı ama yeni nesil filtreler içinde sadece FIBER olanlar yer alıyor. 72880-AE080, 2 parçalı bir filtredir, 6/7 sene önce fiyatı TL.350 civarındaydı...
  17. N

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. Serhat Bey Merhaba, (O.E.) Original Equipment Part Number; Otomobil Üreticisi Firma (CAR MAKER) tarafından Otomobil satışa çıktığı anda, araç üzerinde yer alan parçanın NUMARASI, bir örnek, en çok satılan Polen Filtresi O.E. Numarası...

18. N

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. SERHAT BEY Merhabalar, Adana'ya hangi (O.E.) numara ile sormuştunuz hatırlıyor musunuz? Ayrıca benim size yazdıklarımı TAM olarak okumamışsınız galiba, alıntı yapıyorum; "" 1986 yılından bu yana Japon Grubu Otomobiller için Filtre , (Subaru...
  19. N

Ynt: Subaru Forester K&n Kutu İçi Filitre Takılması.. SERDAR BEY MERHABALAR, İlginize teşekkürler, TL.250'lık Polen Filtresi satan yere ulaşım bilgilerini lütfen unutmayın! İstanbul'dayız. Türkiye'de Japon Grubu Filtre ve Subaru (sınırlı) Motor Parçaları ile uğraşanlar mutlaka bizi tanırlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri