Arama sonuçlarınız

1. N

Yurtdışından Aldığım 2 Adet Baofeng Uv-5r Gümrüğe Takılır Mı?

Merhaba, maalesef Türkiye'de Bakanlıklar ve Kamu Kuruluşları ile gerçek kişilerin ihtiyaçlarının yurt dışından temini İMKANSIZ denecek kadar zordu. Rahmetli ÖZAL dönemiyle başlayan LİBERASYON (serbest) dönem bugünkü imkanları ortaya çıkmasının ilk adımıdır! Buna rağmen TEBLİĞLERİN hazırlanması...

2. N

Sayın Bilal, yazdığınız tarihte Posta Gümrüğünde MUAFİYET €.75.- du! Bu rakam altında kalan herşey (aşağıdaki tebliğde getirilmesi yasak ya da özel izne tabi olanlar hariç) her hangi bir işleme tabi tutulmadan size ulaşması gerekirdi. Zaman zaman bu tür sorunlar yaşanabiliyor. Amatör Kullanımlar...
  3. N

Sayın Bilal, satın aldığınız ürünün tarihi, Referans numarası nedir ve Döviz olarak tutarı neydi? Selamlar, Ömer.

4. N

Merhaba, WEB sayfasına baktım, özellikle AMATÖR TELSİZCİLİK amacıyla kullanılacağı zaten belirtilmiş, büyük bir olasılıkla (+/- 35.- US$. cihazlar +$.11.- taşıma diye hesaplarsak sizin ödediğiniz rakama eşitleniyor) SORUN çıkmadan kapınıza kadar gelecektir. Zaman zaman orada görevli Genç...
  5. N

Merhabalar, satın aldığınız ürün ya da ödediğiniz rakam nedir ve pakette kaç adet var? Bu WEB sayfasında yer alan tüm satıcılar CHINAPOST aracılığıyla sizlere ulaştırıyorlar, biraz gecikme olabilir, kaybolabilir ama yenisi gönderiyorlar. Bu tebliğdeki yazılanları okuduysanız amaç Ticari...

6. N

Defender-bj60-pajero Hangisi Alinmali

Sayın KARESİ, Merhabalar, 2 konuyu cevaplamayı atlamışım, kusura bakmayın. 1990 öncesi Japon Hükümeti Hibesi kapsamında gelen bütün ARAZİ ARAÇLARINDA klima yoktur. Bunun tek bir nedeni vardır o da maliyet faktörüdür. Ankara'da BJ60 serisi 3B motor için Full Motor Parçası getirdiğimiz (ihaleyi...

7. N

Merhaba, satın alacağınız adress (Amazon.com) gibi ciddi kurumsal firmalarsa ve ürün SİZİN adınıza gönderiliyorsa, sorun yok, onların UPS'le ortaklaşa hazırladığı bir organizasyon içinde (Mal Değeri) €.30.-'a kadar Gümrük Vergisiz sonrası vergi eklenerek size ulaştırılıyor. Bunun dışında...
  8. N

Şanziman Ötme Sorunu Çok Acİl Yardim Lütfen

Merhaba, İstanbul'da nerede yaşıyorsunuz? Yazarsanız en yakın servis için yardımcı olmaya çalışırım. Selamlar, Ömer.

9. N

Yardim Eder Misiniz?

Merhabalar, SJ413 ile ne yapmak istediğinizi ya da hedeflerinizin neler olduğunu yazsaydınız çok daha rahat cevaplamak mümkün olabilirdi! Satıcıya ASLA bir şey sormayınız, bu konuda ciddiyseniz aracın bulunduğu yere en yakın SUZUKI servisine bu soruyla gitmeniz çok daha faydalı olacaktır! Bu...

10. N

Yardim İstİyorum

Merhabalar, 1300 cc. Suzuki, SAMURAI bir araçtan çok fazla bir beklentiniz olmadan yararlanabilirsiniz. Seyahatteki yolcu sayısı ve seyahatin süresi çok önemlidir. Bu tür araçlara ne kadar yakınsınız ya da deneyiminiz nedir bilemiyorum beklediğinizden daha fazla bir masrafı göze almalısınız...
  11. N

Yardim İstİyorum

Merhaba, hangi amaçla kullanacağınız konusunda biraz bilgi verseydiniz daha kolay olacaktı. Motorları ve konforları çok farklı 2 modelden bahsediyoruz. 1300 cc. bir motorla OFF ROAD düşünüyorsanız SAMURAI biraz modifiye edlmiş haliyle size cevap verebilir, yok sadece şehir içinde ve civarında...

12. N

Suv Lastik Bilmecesi

Merhabalar, bu konuda Dünya'da en deneyimli marka tartışmasız NOKIAN'dır. Nokian Lastikleri Biraz daha iddialı ve Yurt Dışından getirtme imkanınız olursa (her ölçü bulunmayabilir) GENERAL TIRE, Winter Tyres for Your SUV & 4x4 | General Tire Selamlar, Ömer.
  13. N

Sayın KARESİ Merhabalar, CHRYSLER'in Tüm Dünya'da yayınladığı ilanlarında çok hoş ve asla tartışılmayacak bir söz yer alır! "There is ONLY ONE JEEP in The World!" Amerikan Ordusu için üretilen ilk 4x4 araç Willys Jeep'tir hala 1948 ve 1950 model araçlar Anadolu'da özellikle Dağ Köylerinde...
  14. N

Sayın KARESİ Merhaba, DEFENDER, Land Cruiser BJ60 (3B Engine) ve PAJERO'yu mukayese etmek için çok geniş bir persfektiften bakmak gerekir bu da çok zaman alacaktır. Kısaca özetlersek DEFENDER yapısı ve görevi bu diğer 2 aracın dışındadır, her türlü arazide ağır hizmet için vardır ancak içinde...

15. N

Subaru Forester 2009 Td 2.0 Acil Tavsiye

Mustafa Bey Merhabalar, yazdıklarınızı dikkatle okudum, inanmak çok zor. (Termostatı söktürmüş o şekilde... Hortum Tıkalı...) bunlar inanılacak şeyler değil. Bir çok defa burada yazdım Subaru EJ Serisi motorların DIESEL versiyonları TUTMADI, 3 kez değişiklik yapıldı olmadı! Ağustos / Eylül 4ncü...
  16. N

Ne Yapacağımı Şaşırdım

Merhabalar, Zevkler ve Renkler tartışılmaz diye bir söz vardır, bana göre Türkiye'de Çadır'da ve Deniz Kenarında EN GÜZEL Kamp Alanı Güney Sahillerimizde Fethiye - Dalaman Arasında KÜÇÜKKARGI Orman Genel Müdürlüğü (Doğal Park) Camping alanıdır. Akdeniz'in en Güzel Koylarından KATRANCI Koyuna...
  17. N

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

18. N

Mazda Bt 50 Hakkinda Yardim

Japon Grubunda 1997, 1998 ve 1999'da en Çok Satan ağırlığı Ticari Araç olan MARKA 2000 /2014 arası talihsiz bir süreç yaşadı, 2nci EL 0'a kadar düştü! Ford RANGER ve Mazda BT50 üretimi sadece Thailand Ford Fabrikasında devam ediyor. Satın Almadan en az 5 kez düşünün!
  19. N

Solenoid&tam Tur Dönüş Problemi Hakkında Yardım

Merhabalar, az önce ZİYA USTAM'la görüştüm, AKS Kafalarını kontrol ettiğini söyledi, sorun yokmuş. Ama sorunun SELENOID'lerden kaynaklandığından şüphesi yok, hatta size de yağın tortularını göstermiş, ciddi bir temizlik ardından düzelme şansı olabilir ya da parça değiştirilebilir dediler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri