Arama sonuçlarınız

1. Pathfinderonur

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Kedron marka offroad karavanlarda görmüştüm. Duvara monte ediliyor. 2 kg 3.5 kg modelleri var. Daewoo marka.

2. Pathfinderonur

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

KEDRON markasının hastasıyım. Tam bizim yollara uygun karavan yapıyorlar. Oldukça da donanımlı
  3. Pathfinderonur

Sizce Hangi Karavan Türü Daha Kullanışlı Ve Rahattır ?

Allah kısmet ederse, bir kaç sene sonra alıp, hayatımın geri kalanını onun ile geçirmeyi planlıyorum. Apartman hayatına son :)

4. Pathfinderonur

Sizce Hangi Karavan Türü Daha Kullanışlı Ve Rahattır ?

Kesinlikle 3 numara. Hayalim, aşkım HOBBY 560 WFU Prestige
  5. Pathfinderonur

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

2008 yılında çok ciddi niyetine girip araştırma yaptım. Almanya ya fuara gittim. Hobby Prestige modelinde karar kıldım. Proforma faturasını aldım. Bursa ya döndüm. Tam projeye start verecekken ( ekstra donanım istemiştim ) 2008 krizi patladı, ben de alımı iptal etmek durumunda kaldım. Aslında...

6. Pathfinderonur

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, “Hayat bir kitaptır ve gezip görmeyenler hep aynı sayfayı okur” St. Agustine diyerek kendimi sizlere tanıtmak isterim. 2008 yılında elime almış olduğum dijital fotoğraf makinem ile öyle iyi arkadaş olduk ki bana "hayat" adlı kitabın 40 sayfasını okuttu. Gezmek, fotoğraf çekmek ve...

7. Pathfinderonur

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

Merhaba, 2007 yılında aynı düşüncelere sahip olarak Almanya da fuara gittim. Gördüklerim beni çıldırtınca 2008 yılında alma niyeti ile gittim. Hobby Prestige in bir modeli ile anlaştım. Ancak 2008 yılında çıkan global kriz nedeni ile alımdan vazgeçmek durumunda kaldım. Oradan getirmenin bir kaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri