Arama sonuçlarınız

1. T

Grand Cherokee Seçim

5.9 özel seridir tamamen performansa göre üretilmiştir. Özel seri ve fazla olmadığı için motor parçaları gibi bazı yedek parçalarını stokta hemen bulunmaz ve görece baya pahalıdır. Tüketim olarak zor o değerler,arkadaşın dediği gibi kısık ayarda LPG ile kullanıyorlardır anca.

2. T

Bu Aracı Bilen Varmı?

Geçmiş olsun,gerçekten çok vermişsiniz ama neyse böyle böyle tecrübe ediniliyor işte.
  3. T

Bu Aracı Bilen Varmı?

Çıkmaması lazım, o zaman o araçta bir sıkıntı var demektir veya bu kmye kadar ağır ve normal bakımların hepsi size kalmış demektir. Daha önce de yazdım Jeep'ler daha doğrusu Amerikanlarda genelde 100 bin mil hesabına göre hareket edilir yani her 100 bin milde bir alt takımdan tutta,arazi...

4. T

Cherokee Xj 95 Sport - Zawoli Lpg Sorunu

Sport kasa, BRC sıralı sistem daha önce bu araçlara takmış bir usta tarafından çekildi, 3 sene kullandım hiç sorun olmadı,dip gaz,tapa gaz,2000 mt üstü rakım vs hepsinde LPG'de çalışmaya devam etti,2500 TL idi yanlış hatırlamıyorsam fiyatı.
  5. T

Bu Aracı Bilen Varmı?

Nereden bulacak ki temiz TD5 ? Olanlarda çok pahalı kaldı ki onların bile kmleri yüksek,her an arıza kapıda demektir. Tabi bir de tüketim var,az yaktığı da yok çünkü araç ağır,15 lt tüketimlere hazır olun. Hararet gibi durumlar sorun değil çift sıra radyatör biter hararet Jeep'te de,amaca uygun...

6. T

Bu Aracı Bilen Varmı?

Yakıt olarak çok bir şey yok Jeep 50 krş civarı yakar LPG'de.Bu kararsızlık bitmez açıkçası artık kafanıza ve bütçenize hangisi uygunsa onu alın derim.Her aracın artısı eksisi vardır illaki. Defender iyi araçtır,ben sadece bütçe yönünden ilandaki ve muadil araçların fiyatına göre değerlendirdim.

7. T

Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı

Yazıyı emniyete vereceksiniz,onlar doğru şase numarasını sisteme girip düzeltecekler,eğer emniyet tekrar muayene istasyonuna git derse tekrar gideceksiniz,genelde tespit yapılır bu durumda.
  8. T

1998 Cherokee 4.0 Limited Ağır Takviye Hakkında

Olabilir ama kol mekaniktir,bir mafsal bir de mafsalın oturduğu yer var.Orada yeşil renkte bir conta vardır genelde o aşınır ama bunlar belli olur.Aracın lifte kaldırıp alttan izlerseniz kolun hareketini geçip geçmediğini anlarsınız.En ucuz masraf bu olur,15-20 TL birşeydir en fazla. Zincir...
  9. T

Oto Kaya Ankara türü yerler var forumda araştırırsanız,benim hep ustam bulduğu için parça peşinde hiç koşmadım açıkçası bilemiyorum o yüzden en uygun neresidir diye. Forumda tavsiye edilen servisler var,olmadı onlara danışırsınız.

10. T

Boşluk olmaz kolay kolay olursa da zaten zincirin ömrü bitmiştir sürekli ses yapar.Pompa da olabilir dişli de sizinki açıp bakmak lazım kısacası,sorun olduğu kesin ama neresi ancak öyle belli olur.

11. T

Sökülüp bakılacak ona göre parça değiştirilir komple şanzıman değişmez genelde. Eğer katır kutur ses geliyorsa 4L de özellikle zincir değişir. Atma yapıyorsa veya boşa düşüyorsa özellikle 4H de dişli ve/veya pompa arızalı demektir.Sökmeden bilinmez ama yine arazi araçlarından anlayan çoğu usta...
  12. T

2002 Crd 2,7 Için Lastik Önerisi Lazım

İyi lastiktir alternatif olarak BF Goodrich markası da olur.

13. T

Wj Diferansiyel

Kaç para ki dişlileri? XJ, ZJ de 600 TL civarıdır örneğin.Çıkma ile uğraşılmaz,değiştirin geçin dişlileri.Çıkma aldığınızın durumu nasıl olacak belli mi?
  14. T

Bu Aracı Bilen Varmı?

Aracı tanımıyorum ama almak istiyorsanız baktırırsınız ustaya zaten Defler mekanik araçtır,çok kolay anlaşılır nasıl bir şey olduğu. Şahsi görüşüme gelirseniz Defendercı arkadaşlar yanlış anlamasın ama bu fiyatlara bu araçları alacağıma gider Jeep alırım,hem daha ucuz hem de konfor olarak çok...
  15. T

Xj Ön Şaft Boşluğu

Parçanın ismi önemli değil sizin değiştireceğiniz bir şey değil o,araçtan söktükten sonra şaft ustasına götüreceksiniz ( şaftlı araçlarla uğraşan tüm ustalar anlar ) ayıracak sonra balansını yapıp teslim edecek size.Mutlaka vardır şaft ustası yoksa bile sök parçayı gönder kargo ile Ankara'ya. XJ...

16. T

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

11-12 lt günlük kullanım ortalamasıdır. Şehir içi fabrika verisi 12-13 lt bu aracın zaten.Ekonomi için alıyorsanız değmez,Amerikan alıyorsanız benzin+lpg'den şaşmayın derim.
  17. T

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Dizeli az yakmıyor tavsiye etmem 10 lt dene aşağı kolay kolay düşmezsiniz. 5.2 V8 biraz müsriftir fakat ilk alım maliyeti uygun o yüzden değerlendirin yine de özellikle yılda 10 bin km den az yapıyorsanız. Bütçe varsa en uygunu bence 4.7 V8 lpgli, 50-60 krş yakarsınız tabi aşırı bir dur kalka...
  18. T

Jeep Xj Check Engine Sorunu

Diff boyuna anlaşabiliriz ancak,diff'in suya gömüldüğü yere keyfi girmem kesinlikle.

19. T

Aynı istasyonundan alıyorum eğer uzun yol ise aynı markanın istasyonlarını tercih ediyorum, LPG ve/veya benzin pompası ilk attıktan sonra ilave yakıt almıyorum aracın km'sini sıfırlıyorum. Tekrar yakıt aldığımda yine aynı şekilde depoyu dolduruyorum ,arada yaptığım kmyi ve pompaya ödediğim...
  20. T

Dere var derecik var tabi,derecikten girmez :) Akan dereden ise sakınmak lazım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri