Arama sonuçlarınız

1. T

Grand Cherokee 5.2 Almak Istiyorum

Son ilan güzelmiş,adam herşeyi yazmış.Eğer dediği masrafları yaptıysa o ilan ile ilgilenin derim. Arabanın genel durumu,koltukların hali,alt takım vs vs fikir sahini yapar tabi ama sonuçta bunlar yaşı olan araçlar elbette ne masraf çıkartacağı ilerde belli olmaz. Fakat motorunda bir sorun yoksa...

2. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Beyinden alıyor doğru müşür derken ben onu kastettim,beyne bağlıyorlar otomatik açıyor. Genel anlamda benim araçta 100'den aşağı düştüğünü pek görmedim,o civarda geziniyor hep. Klima pek kullanmadığım için bilmiyorum ama mantıken klima açıkken daha fazla yükselir hararet.Elektrik bağlantısı...
  3. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

hem otomatik girmesi (müşürü tamir yani) hem de içeriden manuel devreye alınmasını şeklinde olmasını tavsiye ederim.Örneğin uzun bir rampa çıkmadan önce manuel siz devreye alırsanız daha etkin oluyor, yoksa müşür geç devreye giriyor normal olarak ve geç devreye girdiği için elektrikli fan etkisi...

4. T

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Mercedes motoru var,normalde uzun ömürlüdür. Tabi kullanan çok önemli sizden önce. Satarken zorlanır mısınız? Biraz istediğiniz fiyata bağlı,uygun fiyata satmanız lazım. 200 bin km den sonra kullanıcılar fazla almak istemiyorlar ülkemizde.
  5. T

Karadeniz Yaylaları Için Yürüyüş Pantolonu Tavsiyesi-ilkbahar Ve Sonbahar

Arkadaşlar merhabalar, Karadenizin yüksek yaylalarında bahar aylarında ve sonbaharda kullanmak üzere su gerçirmez pantolona ihtiyacım var.Kışlık pantolonlar çok sıcak geliyor,yazlıklar da ince kalıyor. En düşük sıcaklık kullanacağım yerlerde en düşük 10 C olur, uzun kollu ince t-shirt üstüne de...

6. T

2002 Gc 2.7 Aracimi Ayni Kasa 4.7 V8 Ile Değiştirmek Istiyorum Ayni Keyfi Alabilirmiyim ?

Çok temiz,ayarları düzgün,trafiği fazla olmayan yollarda 2.7 ile o değerleri tutturursunuz fakat arada yapılan ayar masrafları,dizelin maliyeti,bir de 2.7 ler nazik fazla yükseltemeye,arazide yormaya gelmiyorlar yapılan masrafları da eklediğinizde tabi ilk alım maliyeti de bu dahil beklenen...

7. T

Korando , Ön Dana 35 Arka Dana 44 Tam Diferansiyel Kilidi Uygulamasi

Ön ayrılabilir %100 kilit, arka sürekli %100 kilit arazide kullanırken daha iyidir. Ön LSD ise yarış araçları,uzun expedidasyon türü gezileri sevenler,yayla yolları gibi yerlerde gezenler için ideal. LSD zora gelince kendini bırakıyor bir de LSD balataları çabuk aşınıyor.
  8. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Kalorifer radyatörünü değiştireceksiniz bunun içinde ön göğüs sökülecek başka çaresi yok,yoksa sorun devam eder.
  9. T

Dünya Turu Yapmak Amaçlı, Sahibindenmcom'daki Ilanlar Için Yoruma Ihtiyacım Var

Defender iyi güzelde hem çok pahalandı hem de uzun yolda fazla yorar bana kalırsa. Bence de 4x4 Pick-up alın, ben olsam Toyota Hilux alırdım.

10. T

Çanakkale'de Tavsiye Edebileceğiniz Jeep Ustası Var Mı?

Çanakkaleyi bilmiyorum ama illaki sanayi de Doç ustası vardır ( Dodge AS 250 vs ) otomatik şanzıman hariç hemen hemen bütün işlerinizi yapar.

11. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

Kısa süreli hararet bu motora zarar vermez,contası baya sağlamdır. Arkadaşın dediği gibi büyük ihtimal sizin radyatörün havasını almamışlar,havasını alın sorun biter. Bir de o kaçak olan hortumları değiştirin tabi. Radyatör kapağını açın,motoru çalıştırıp devir daim yaptırın klima sıcakta...
  12. T

Xj 4.0 Hararet Sorunu

yanlışlıkla yazıldı

13. T

5,2 Grand Cherokee 1994 Model. Bu Araç Sizce Alınır Mı?

Motoru kontrol ettir ki en garantisi kompresyon testi sağlamsa alınır fiyatı çok uygun. En kötü senaryo olarak şanzıman,arazi şanzımanı,keçeler vs vs arıza verse bile en fazla 10 bin TL masraf tutar toplamda yine kardasın.
  14. T

Xj Konusunda Acil Yardım

Alışınca normal kullanırsınız,XJ eski nesil bir araçtır,ben ilk sürdüğümde virajlara 60 km ile anca giriyordum ki ben 31 lastik ile kullandığım halde. Sonrasında normal araç gibi kullanır oldum ama arkadaşında dediği gibi 100 km yi yine de pek geçmeyin derim.
  15. T

Xj Konusunda Acil Yardım

1. araç az çok bilinen bir araç dolu da sayılır ama ikinci araç niye bu kadar pahalı pek anlamadım. Ben olsam 1. ile takas ederim.

16. T

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Motor değiştirmek filan ucuz şeyler değil 10 bin TL gibi rakamlar konuşur o işlerde.10 lt den aşağı tüketimi de unutun.Üstüne bir de tek araç olacaksa o bütçeler ile hiç bulaşmayın derim. Alın bir tane Suzuki Vitara 1.6 JLX bakın keyfinize. Defender uhde kalabilir belki ama bizim içimizde uhde...
  17. T

2.7 dizel yakar arkadaşlar,çok defa forumda bahsedildi 15 lt gibi tüketimleri normal karşılayın diye. LPG'li V8 ise 50 krş yine yakar,hatta XJ 4.0 motor alırsınız 35 krşları yakalarsınız. Fakat yakıt tüketimine çok fazla faktör etki eder örneğin AT lastik kullanırsınız 2 lt artar MT takarsınız...
  18. T

Skyjacker 3' Amortisor

Ebay üzerinden parça kodu ile fiyatlara bakmayı bir dene istersen.

19. T

Cherokee Almak Mi Almamak Mi

Eğer revize edilmiş,bakımları yapılmış bir XJ alırsan ve araziye girip sağını solunu kırmazsan binek araçtan daha fazla masraf çıkartmaz.Sigorta,MTV vs 1200 TL civarı gider yıllık,yakıtı 35 krş hatta daha aza bile düşürtebilirsin,kullanmana bağlı. XJ kasa Cherokee en az masrafsız ve parçaları...
  20. T

Bu Aracı Bilen Varmı?

+5 bin veya + 10 bin problem değil ki ? Jeep'in gerçeğidir o rakamlar. Kimse sokmuyor ki Jeep'ini revizyona ? Arıza çıkardıkça sorunu giderme yolunu tercih ediyor. Full revizyonlu bir tane bul +2 anca derim o da belki işte. Temiz bir Disco 1 için +5 derim yine en fazla ama 10 bin demem ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR