Arama sonuçlarınız

1. T

Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım

LPG'siz niye bineceksiniz ki? Offroad şartlarında bile LPG ile kullanılıyor,sorun olmuyor.Yarı yarıya fark var yakıtta,LPG ile kullanacaksanız alın yoksa G.C 3.0 lt dizelllere bakın derim.

2. T

1996-98 Model Temiz Cherokee Zj 5.2 Araniyor..

Kaç liralık arıyorsunuz ki? Bir ZJ 4.0 lt olanları var onları düşünüyor musunuz?
  3. T

Duster Ağır Bakım Için Servis Önerisi

İstanbul'da kim olsa değiştirir zor birşey değil. Biraz sök tak işi var işçilik fazla. Ama kayışın 150 TL olduğuna emin olun öncelikle.Piyasada çok fazla muadil yan sanayi ürün var ve birbirine çok benziyor ayırt edemiyorsunuz. Özel Servis olarak Emir Otomotiv Osman Usta (0216) 481 4579...

4. T

2006-2008 Grand Cherokee 3.0 Crd Yardım

Yetkili servis pahalıdır,özel servislere bakın. Modern tasarımlı ve günlük de kullanılacak fiyatına göre alınabilecek en mantıklı araçlardan.
  5. T

Mazda Bt 50 Hakkinda Yardim

500 bin km'ye kadar rahat gidiyor tabi yağı bakımları düzgün yapılırsa daha da gider. Hafif arazi için uygun,ağır araziye zorlamaya pek gelmez. Malzeme kalitesi idare eder. Fiyatına göre iyi araç diyebilirim. 200-250 km ye kadar bakardım ben olsam. Aracın içine bakın eğer şantiye ve şöför...

6. T

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Düzgün yapılmış fiyatı da gayet uygun olan araçları da çok zor satıyorsun. Kaydı,yapan referanslı usta kısacası herşey ortada olduğu halde bir de. Bizim insanımızı anlamak zor açıkçası,eskiden kazıklanan insanlara üzülürdüm ama artık eskisi kadar üzülmüyorum.Kendi aracımı geçtim hadi 98 model...

7. T

2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

Terrano'da da modifiye yine kısıtlı ama Suzuki'ye göre de çok ciddi fiyat avantajı var. Çok tecrübem yok ama arazi şartlarına çok gelmiyor Terrano'da. Bir de nedense Nissan motorları erken bitiyor. Suzuki hem küçük hem çok pahalandı. Jeep ZJ 5.2 gibi alternatifleri de göz ardı etmeyin derim...
  8. T

Direksiyon Boşluğu

Bir nevi denge kolu, 500 TL altında olması lazım.
  9. T

Direksiyon Boşluğu

Track bar da olabilir, Nascar Jeep,Davut Usta,Master Servis vs vs forumda aratırsanız bulursunuz en yakın size ustayı.

10. T

Krank Keçesi

Arkadır büyük ihtimal kronik olan arka XJ'lerde, motor ve şanzımanın inmesine gerek yok ama işi bilen usta bulman lazım sadece,karteri söküp motoru az aşağı alınca değiştirilebiliyor.

11. T

Grand Cherokee Offroad Tavsiyeleriniz

Hazır almak her zaman daha karlıdır,kendinizin yaptırması hem zaman hem para kaybıdır ki zaman kısmı çok çok uzayabilir,bu arada araçtan bile soğuyabilirsiniz. Amaç sadece offroad ise XJ 4.0 lt Cherokee'ye bakın derim. Biraz offroad biraz da konfor olsun derseniz ZJ 5.2 V8, hem offroad,hem...
  12. T

1998 Cherokee 4.0 Lpg Tüketimi Hakkında Bilgi

BRC sıralı sistem tavsiye ederim diğer markaları taktıranlar da genelde memnun ama takan usta önemli,bu araçlardan anlayan birine taktırın. Son güncel Eylül 2016 veriyi vereyim, 31 inç AT lastik, 3,5 inç yükseltme,demir tampon,sepet vs offroad donanımları ve araçta 3 kişi 2 çeker, asfalt uzun...

13. T

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Çok ilginç bir konu olmuş, evet arabaya para harcanır belki ama motor rektefiyesi gerekmedikçe lüzumsuz bir harcama kalemi.Neyse olan olmuş,uzun süre kullanın artık en azından zararı kapatmış olursunuz. Arazi araçlarındaki yüksek hacim motorlar daha çok torka ve uzun ömüre yöneliktir...
  14. T

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkında

Kolay gelsin, çok para yalnız iyi pazarlık edin derim.
  15. T

Pazarlık atar bulur 60-70 bin TL aralığında, piyasa ölü ciddi alıcıysanız çok fazla fiyatı düşürebiliyorlar. 200 bin km deki araç temizliğine göre bu fiyat aralığında olması normal derim.

16. T

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

AT ile karı geçtin geçtin geçemedin yani derin kara girdin unut gitsin dişleri doluyor ve bitiyor, BF MT gibi desenliler ise pati çektikçe kendi buzunu kendi oluşturuyor olduğun yerde kalıyorsun, tabi bir de yokuş aşağı inmesi var ki Low'da bile dua okutturuyor, extreme lastik araçta kilitte...
  17. T

Cj5 Toplamak Mı? Almak Mı ?

Hangi marka model olursa olsun hazır almak en iyisi. Hem zaman hem paradan tasarruf edersiniz. Zaman deyince aklınıza kısa süreler gelmesin,1 seneyi rahatlıkla buluyor. CJ'ler ile tecrübem yok ama illa güzel toplanmış bir tanesini bulursunuz.
  18. T

M/t Lastik Uzun Yol Tecrübesi

MT hem ses yapıyor hem yakıtta ciddi farkettiriyor, uzun yol için AT tek seçenek.

19. T

2005 3.7 Liberty Lastik Seçimi Konusunda Yardım

Karda, buzda BF MT berbat bir lastik, MT lastik olarak Wrangler karda,kışta daha iyi. %3 sorun olmaz ama %5 denemek lazım,taktığınızda belli eder kendini.
  20. T

Arıza lambası sorun değil yola devam edersiniz,detaylı inceleme sonucu arıza veren müşür de bulunur. Esas sorun temiz 2.7 sayısının çok azalması buna bağlı olarak da fiyatların çok artması. Eğer bütçeyi biraz daha çıkartabilirseniz bana sorarsanız 3.0 CRD bakın derim 60-70 bin TL aralığında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri