Arama sonuçlarınız

1. S

17m³ Alternarif Ducato Projem Ile Ilgili Sorularım, Yorumlarınız...

Konu hakkında fikir vermesi acısından bir kaç foto ekliyorum.

2. S

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Koray bey merhaba Satışa cikartacaginizi kaçırmışım konuyu bulamadım da. Ne kadara satmayı düşünüyorsunuz? Bir sorum daha olacak? Bu aracın yıllık sabit odemeleri nelerdir? Mtv,ötv kasko, trafik sigortası vb... görüştüğüm konuştuğum insanlar çok farklı rakamlar söylüyorlar. En güncel bilginin...
  3. S

Forumda kendi karavanini yapmaya niyetli bir çok insana guzel referans oldunuz.İşçilik, urun secimi ve emekleriniz icin tebrik, paylasimlariniz icin teşekkür ederiz. Ruhsat ve TSE konularinda Güncel prosedürü nereden ve nasıl bulabiliriz? Başka bölümde yazdığım gibi benim karavanımda wc banyo...

4. S

Koray Bey merhaba Çizimlerde hangi programı kullanıyorsunuz?
  5. S

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Ornek : 2012 camsız bir panelvan a sunroof ve yanlara 2 açılır kapanır cam taktirsam sonra emniyete gidip ben bunları yaptım ruhsatına işleyin desem sadece ruhsata işleyip araç tipinde değişiklik olmuyor mu?

6. S

Tavsiye ve ilginiz için teşekkür ederim. Bilgili olduğunuzu düşünerek soruyorum; tavan ve yanlara acilir kapanir (karavan cami diyeyim) havalandırma açtırmak ruhsata işletmekte vergi ve sigorta acısından çok külfet getirirmi?

7. S

Herkese merhaba 20 yıllık çadır kamp deneyiminden sonra bizde ailecek motokaravan sahibi olmak için kolları sıvadık. Fakat ülkemizde motokaravan sahibi olmanın vergi ve sigortadan dolayı çok masraflı olduğundan işin üç kağıdı demeyelim ama kurnazlığına kaçmak zorunda kalacağız gibi duruyor. Yıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri