Arama sonuçlarınız

1. macir_ertan

defender baklavalı çamurluk sacları

Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları Maliyeti hakkında birşey söyleyemeyeceğim siyah gri konusundan herhalde siyah daha koyu renkli araçlara yakışır grisi de daha açık renkli araçlara gider esasında zevkler ver renkler tartışıldığından bu yazdıklarım bile farkeder sadece benim fikrimdi...

2. macir_ertan

90 lık mı 110 luk mu

Ynt: 90 lık mı 110 luk mu Hiç pişman olunur mu şahsen ben kendimi 110'dan sonra 90 Nirvanaya ermiş gibi hissediyorum,Defender sahibi olmak kendine göre dili ağızı olan ama sizin sözünüzden çıkmayan vahşi bir hayvan beslemek gibi birşey en azından hergün 10 kilo et verip beslemek zorunda...
  3. macir_ertan

defender 110 1992 model arazi vitesi yardım

Ynt: defender 110 1992 model arazi vitesi yardım Selam eğer bu durum sorunsa aynısı bende de var aynen birkaç metre ilerleyince kendiliğinden sönüyor,kilitlerin hepsi sorunsuz isviçre saati gibi çalışıyor sanırım sensörle alakalı bir durum diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım

4. macir_ertan

süper defender

Ynt: süper defender Bende bir Defender 90 kullanıcısı olarak tavsiye etmem çok çirkin bence de almayın ,zaten beğenilmediği için Türkiyede temiz bir kısa şase bulmak mumla aramak gibi bir şey:) :)
  5. macir_ertan

Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Teşekkür ederim efendim,cümlemize kazasız belasız sorunsuz bir sene değil seneler diliyorum selamlar

6. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Özhan bey yazdıklarınız hakikaten harfi harfine doğru,ben meseleyi biraz daha ilerlettim aracım hep garajda,yattığım zaman aynı düşüncelerle acaba ne yapsam üzerinde ne değişiklikler yapsam diye uykuya dalmak adet halini almış durumda bazı günler de olmuştur ki...

7. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Saygı bizden efendim bazılarına göre çok ilkel gelen bu çirkinin her kıvrımına her vidasına ve parçasına bakmaktan zevk alan biri olarak sizin de dediğiniz gibi çok keyif alarak yapılan bir çalışma oldu beğeniniz ve kıymetli yorumunuz için çok...
  8. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Teşekkür ederim Özhan bey günlük kullanmasamda varlığı yetiyor,bazen uzaktan da olsa ona bakıp bakıp mutlu oluyorum.O devi kullanırken hiçbir araçtan bugüne kadar bu denli zevk almadım almayacağım gibi.Sadece gideceğim yere bakmam yetiyor onun için imkansız yok gibi...
  9. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Selam Ahmet bey aracımın sol kapısının içinde üst üste yapıştırılmış en az 2 mm kalınlığında servis stikerleri var :) bu da demek oluyor ki polisin kullandığı araca titiz ve zamanında servis bakımlarına soktuğu ayrıca bu araç eminim bir kere bile ağır arazi ortamına...

10. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Seve seve Serkan bey son 15 gündür arabaya ait çektiğim birsürü foto birikti elimde hele son 2 gündür karda çektiğim fotoğrafları da eklerim selamlar

11. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Çok teşekkür ederim Özgür bey selamlar
  12. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Brtcedim Kırcaliye en yakın Defender parça ve aksesuar yeri Kırcaliyska yolunda Moto Phoe var Kırcalıya giderken sağ tarafta ben aracımın her türlü bakımını orada yaptırıyorum ve herhangi aksesuar yada parça gerektiğinde bugün sipariş veriyorlar Sofiyaya yada Plovdive...

13. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Ynt: Yeni Defender 90'ım Selamlar benim Türkiyedeki 110 Devlet malzeme ofisinden çıkma idi ve düz dizel motor vardı üstünde doğrusu huz ve vibrasyondan rahmetli babacımla biryere gidene kadar araçtan gelen sesten birbirimize bağırmak zorunda kalırdık ve boğazımız ağırırdı :) çıktığın gezilerde...
  14. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Tamam evet budur,hocam port bagaj oldumu heryere tuttur ama ben hayat boyu portbagaj kullanmayi bile gusunmuyorum araciniz hakikaten muhtesem gorunuyor heyecan verici selamlar :)
  15. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

16. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Haklisiniz hocam hele aracin arkasindan yukariya dogru yapilmis montajlar internet arastirmalarimda hosuma giden en guzel montajlardi evet ilk dusuncem benim de bu yondeydi arka sol tarafa montaj etmeyi dusundum plaka var,saga dusundum kapi...
  17. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Sagolun JOSHUA9 esmer vatandaslardan safkan bir demirci ustasiyla paslanmaz malzemeleri almaya gittigimizde neyi tam olarak yaptirmak istedigimi tam olarak kavrayamamisti,hatta krikoyu gorunce neye yaradigini bile anlamamisti titizlikle ve...
  18. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Tesekkur ederim Serkan bey begenmeniz beni de mutlu etti,evet sizin de dediginiz gibi keske garaj bolumune acsaydim konuyu bende farkina vardim ama biraz gec oldu 10 gun kimse kasinin altinda gozun var demedi yav :) :)

19. macir_ertan

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Mehaba açtığım konu üzerinden neredeyse 10 gün geçmiş kimsenin dikkatini çekmemiş,düşünüyorum da yalnış yere mi konu açtım neyse herkese selamlar :-X :-\ :)
  20. macir_ertan

90 lık mı 110 luk mu

Ynt: 90 lık mı 110 luk mu Bende bir avcıyım avda rahat etmek istiyorsan Defender 130 derim,ne 90 nede 110 burada mandıra sahibi bir çorbacıda vardı avda tadından yenmiyor 2006 modeldi sanırım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri