Arama sonuçlarınız

1. erek.65

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Bunu önleyecek bir mekanizma yapılabilirmi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erek.65

Mercedesin eski 200 250 300 serilerinede bir bak abi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erek.65

Geçmiş olsun abi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erek.65

Tamam abi iyi olur VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erek.65

AVM alternatif bir marka varmı VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erek.65

Bugün tarmostat değiştirdim ayrıca bizim kilitlerin içi boş çıktı buna uygun kilit nerde bulabilirim VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erek.65

Geçmiş olsun artcı depremlere dikkat edin VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erek.65

Hayırlı olsun desene koronda musso öksüz kaldı VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erek.65

Ssangyoung Actyon Sport 4x4 Otomatik Alınır Mı?

Bu modelde yanılmıyorsam 4 vites otomatik olanlara değilde 5 vites otomatik olanlara bakın alacaksınız kayron sportif bakın VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erek.65

Ssangyoung Actyon Sport 4x4 Otomatik Alınır Mı?

Ben ssanyong musso kullanıyorum çok memnunum 2001 model olmasına rağmen sorunsuz biniyorum VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erek.65

Bu gün sanayiye gittim turboyu gösterdim volkan abinin yaptığı şekilde turboda değişim istedim burada 2 tane turbocu var ikiside elini sürmek istemedi akrabam olan turboyu sökelim gönderelim ankaraya veya antep e diye teklif etti bende eli boş geri döndüm VIA_A1 cihazımdan Tapatalk...
  12. erek.65

erek.65@gmail.com VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erek.65

Tamam abi hafta sonu pompacidan ararız mail ile telefon no gönderirseniz sevinirim VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erek.65

Hafta sonu bu yazdıklarinizi turbocuya gösterip gerekli tadilatı yapmasını istiyicem VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erek.65

Abi sen sıfır aracı aldın kenara çekildin sıfır diye araziye de çıkmıyorsun volkan abiden şu pompa ve turbo için yaptığı değişikleri yazmasını bekliyoru VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erek.65

Rampalarda sağda kalıyoruz turboya yaptıklarını öğrenirsek uygulariz VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erek.65

Mussoyu dik rampalarda D konumunda yoksa 3 veya 2 Konumunda kullanmamız lazım? VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erek.65

Volkan hocam turbo yaptıkları izi yazarsanız bende burada turboyu göstereyim beygiri ne kadar artığını ölçtünüzmü VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. erek.65

Bir konuda yardımınıza ihtiyacim var uzaktan kumanda ile aracınızı çaliştirmışsınız mussonun şöför tarafındaki göğsün üstünde resimdeki gibi bir yuvarlak göz var onun üzerini kapatıp uzaktan çaliştırmayi denermisiniz VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erek.65

Santa Fe Hakkında

Bu model araclar genellikle tasiş ihaleden satilan araçlar VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR