Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün tarmostat değiştirdim ayrıca bizim kilitlerin içi boş çıktı buna uygun kilit nerde bulabilirim
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gün sanayiye gittim turboyu gösterdim volkan abinin yaptığı şekilde turboda değişim istedim burada 2 tane turbocu var ikiside elini sürmek istemedi akrabam olan turboyu sökelim gönderelim ankaraya veya antep e diye teklif etti bende eli boş geri döndüm
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk...
Abi sen sıfır aracı aldın kenara çekildin sıfır diye araziye de çıkmıyorsun volkan abiden şu pompa ve turbo için yaptığı değişikleri yazmasını bekliyoru
Volkan hocam turbo yaptıkları izi yazarsanız bende burada turboyu göstereyim beygiri ne kadar artığını ölçtünüzmü
Bir konuda yardımınıza ihtiyacim var uzaktan kumanda ile aracınızı çaliştirmışsınız mussonun şöför tarafındaki göğsün üstünde resimdeki gibi bir yuvarlak göz var onun üzerini kapatıp uzaktan çaliştırmayi denermisiniz