Arama sonuçlarınız

1. H

Çekme Karavan Için Kamping Dışı Kamp Alanları

Alanya'nin 30 km doğusunda, Antalya merkeze 180 km mesafede küçük bir ilçe var Antalya'ya bağlı , Gazipaşa. Merkezde ve merkeze yakın 3 tane plajı var, güvenilir, temiz, ucuz bir bölge. 3 plajda karavan kampı için uygun. Herhangi bir kamp alanı yok, muhtemelen elektrik cekemezsiniz ama su sorunu...

2. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

650-700 kg aralığında olursa fevkalade olur. Üzerine güneş paneli içine birkaç parça malzeme okuyanca sınırı asmaz.
  3. H

Güney Karavan için Önceki sayfalarda paylaşılandan farklı bir yerleşme düzeni mi olacak? Bende sipariş verdim bu karavandan hazirani iple çekiyorum. Bana tüp için içeri ile bağımsız dışarıdan kapağı olan bir alanda muhafaza edileceği söylenmişti. Koltuk altı ama içeri için bir tehlike oluşturmaz...

4. H

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Teşekkür ederim her bir satırı aklıma yazdım. Emeğinize sağlık.
  5. H

Stabilizatör ile daha yüksek hizlar mümkün olabiliyor o zaman?

6. H

Sürat olarak 90'i geçmem diye düşünüyorum. Sizce süratli mı?

7. H

Acaba karavana stabilizatör taktırmak ne kadar fayda sağlar? Yüklü 800-850 kg olacak karavan için stabilizatör taktırmak gerekir mi? Maliyeti 2500 TL civarında.
  8. H

Acaba karavana stabilizatör taktırmak ne kadar fayda sağlar? Yüklü 800-850 kg olacak karavan için stabilizatör taktırmak gerekir mi? Maliyeti 2500 TL civarı.
  9. H

Güneş Enerjisi mi Akü mü?

Kamplarimiz 1 haftayı geçmeyecek. Buzluktan kastınız, buzdolabının buzlugu ayrı birşey mi?

10. H

@omnitemporal @Doğrucu Davut burda bir sürü mesaj vardı, ilginç hepsi silinmiş.

11. H

Sıfır karavan tecrübem , az bilgim ile karavan siparişini verdim. Temmuz sonu teslim alıyorum. Fakat kafamı kurcalayan noktalar var, yardımcı olursanız sevinirim. Karavanda su pompası , LED aydınlatma , buzdolabı ve webasto için gerekli olan enerji ihtiyacını güneş paneli ile mi saglamaliyim...
  12. H

Güney Midi 360 Bombe için anlaşmayı yaptım bende. Darısı gönlünde yatanlara olsun diyeyim. Çok araştırdım, düşündüm, fiyat performansta maddi gücüm ölçüsünde alabileceğim en iyi karavani aldigimi düşünüyorum.

13. H

? Teşekkürler.
  14. H

Yalıtımı nasıl buldunuz? Hangi modelini kullandınız, hangi yıl imal edilmişti?
  15. H

Harika. O zaman fazla düşünmeye gerek yok. @yugun Bey "Dünya'nın en iyi karavanı." diyerek herşeyi açık etti zaten ;) ama bu konuda da fikrini almak lazım.

16. H

Güney Karavan'ın fiyatını da göz önüne alırsak yalıtımı nasıl bu konu da bilgim yok. Bilgisi olan yazarsa memnun olurum. Erba, May gibi muadilleri ile kıyaslandığında, hatta bir adım ileriye gideyim Saly , Başoğlu ile kıyaslandığında nasıldır acaba? Su alıp almama durumunu da merak etmiyor...
  17. H

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Maxi modeli 90 cm daha büyük ama o büyüklüğü göremedim ben çünkü iç dizaynı doğru kullanılmamış.
  18. H

Tavsiyelerinize uyup Güney'i tercih edeceğim. Fakat Maxi'yi düşünmüyorum. İç dizaynı çok itici geldi bana, düzensiz. Yeni modeli alacagim. Teşekkür ederim.

19. H

Teşekkür ederim. Herhalde bende sorun yaşamam. Korkum rampalarda durunca kalkamamak. Harici çevik olsun beklentim yok.
  20. H

@AKMühendis Maalesef eldeki bütçe ve aile büyüklüğü sebebi ile seçim şansımız az. Sanıyorum en uygunu Güney Maxi yada yeni modeli. Erba 410 da olabilir her ne kadar 6-7 bin TL daha pahalı olsa da. Mobilyaları bildiğim kadarıyla kavak kontra fakat camları sürgülü cam. Güney 360 Bombe alarak en...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri