Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bombelerde destek ayağı 4 bir tarafta da var mı? Ben bunu sormadım ama resimlerde öyle görünüyor. Bazı modellerde sadece arkalara koymuş Ender Bey ondan soruyorum.
Karavan tercihi yaparken erba 410 td'yi de düşünmüştüm. Fakat hem bu firmanın karavanlarinin kilogram olarak gerçeği yansıtmadığını hemde fiyat olarak tercih ettiğim markanın oldukça üstünde olması sebebiyle vazgeçmiştim.
Erba 3.75 bize göre değil 4 kişilik bir aile olmamız dolayısıyla ama 410...
Bende 100 amper jel akü ve 600 watt sinüs inverter almaya karar verdim sadece. Bu akü beni 1 gece 2 gündüz götürsün yeterli. 220 volt buzdolabı, 2-3 lamba başka da birşey olmayacak. Bittikce inverter vasıtasıyla evden doldurmayı düşünüyorum.
Bu konuda uzman olan arkadaşlar mantıklı olup...
Biraz öyle. Ender Bey'in güvenilir bir esnaf olmasından dolayı böyle bir işe giriştim. Yoksa hiç benim işim değil bu. Garantici kişiliğim var aslında. Bekleyip göreceğiz. Kendisi de takip edip okuyordur buraları. Mahcup olacağını zannetmiyorum.
Sizin Ender Bey ile muhabbetiniz iyi, henüz imalat aşamasında olan bu model için böyle bir değişiklik talep etmeniz yerinde olur. Sadece sizin karavan için değil tüm bu modeller için böyle uygulansa güvenlik anlamında iyi olacak gibi görünüyor.
Bu konuda bir girişiminiz olursa bilmek isterim...
@TunayUysal acaba tek katlı daha kalın plexi cam mümkün oluyor mu Ender Bey'in şartlarında, sormak lazım. Bu konuda bir bilgi edinirseniz lütfen beni de bilgilendirin. Benim için mühim bu konu.
Okuduğum yorumlar hep tüp ile akünün yanyana olmaması gerektiği yönünde telkinler içeriyordu. Ona binaen olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Aküden çıkacak küçük bir kıvılcım mevcutta tüpte bir kaçak var ise patlama oluşturacaği yazıyordu. Tabi akü yok ise kaçak olsa bile sorun olmaz...
Su deposu mutfak tarafında değil.
Akü ile tüpün yanyana sigmasi mümkün olur mu o alana, sanmıyorum. Ayrıca tüp ile aküyü yan yana koymak çok riskli değil mi? Tüp patlama olasılığını artırır bu durum.
Ben sordum, fiyat farkını ödeyerek mümkün ama arasına toz pislik girer mi bilemem, girerse çöpe atıp yenisini takmak lazım dedi. Kararsız kaldım. Acaba çift kat olmasının getireceği avantaj bu riski almaya değer mi, bilemedim.
Turizm tesisi şeklinde olan kampinglerin listesini nereden edinebilirim? 2 küçük oğlum eşim ve ben bu yaz kampingte kamp yapma planı içerisindeyiz. Fakat temiz , güvenilir bir yer olmasını isterim.