Arama sonuçlarınız

1. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hayırlı olsun. 1000 kg kapasiteli olan mı, 750 kg kapasiteli olan mı?

2. H

Çok teşekkür ederim.
  3. H

Bu Karavanı Çekerken Ceza Yer Miyim?

Frensiz römork çekebilme kilogramini yazmış olmasınlar oraya? Karavan frenli mi?

4. H

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Ne kadar güzel yerler buralar. Neresi? Su almıyor olması güzel, ufak aksilik eksiklik olsa da...
  5. H

Teşekkür ederim bu öneriler çok iyi oldu. 33 yaşındayım. Yaşımdan fazla karavan tecrübeniz vardır muhakkak. Vesvese de üstüme yoktur :) güzel olacak. Zaman zaman yazarım size tecrübelerimi. Acaba bir tüfek edinsem mi diye düşünüyordum. Kampingler benim karavan edinme amacima aykırı. Belki ilk...

6. H

İçinde ben ve ailem yokken karavanin başına ne geleceği inanın umrumda bile olmaz. Maalesef karakter olarak fazla garantici ve her durumda kendimi en kotu şartlara hazırlayarak yaşarım. Bu huyumdan da kurtulmama vesile olur belki karavancilik. Karavanda ailem ile beraber olunca tabi ıssız...

7. H

Ne güzel anlattınız. Hele çekme karavan demişsiniz fakat bütçem olsa ve motokaravanin yıllık maliyeti gözümü korkutmasa motokaravanim olsun isterdim. Nedense daha güvenilir geliyor. Bulunduğun yerde bir güvensiz durum olursa hiç karavandan inmeden basıp gaza gidebilme lüksü beni çok rahatlatirdi...
  8. H

Teşekkür ederim. Herşeyden merak ettiğim, sevecek miyiz ailecek. :smiley:
  9. H

Akın Bey, Ender Bey'i sipariş vermeden önce hiç tanimazdim, adını da duymamıştım. En çok sizin tavsiyeniz üzerine Güney tercih ettim. Teşekkür ederim tekrar tecrübe aktariminiz için.

10. H

Teşekkür ederim. Ender Bey hakkında bir tane olumsuz yorum okumadım.

11. H

Bayramda Kiralık Bir Karavanla Ege'de Bir Koyda Sokağa Çıkma Yasağını Geçirmek

Herşeyi şahane planlamissiniz. Ben şahsım adına siz saglik çalışanlarına teşekkür etmek isterim. Hakkınız odenmez. Bu süreçte çok yoruldunuz. Polislerin size ayrıcalıklı davranması da ne güzel. Bence çocukları hiç saklamayın. Bunu normal ve kabul edilebilir bir şey olarak görmesinler...
  12. H

Güney markası bu anlamda sorunsuz ve doğru adres diyebilir miyiz?

13. H

Gerçek belgeden kastınız nedir? Bu işin sahtesi de mi var?
  14. H

Hevesimiz kursağımızda kalmasın :)
  15. H

Güney Midi 360 Bombe

Midilerde sadece arkalarda var. Tunay Bey bizimkilerde 4 tarafta da olacak mı? Çizimlerde olacak gibi gözüküyor fakat net bilgim yok.

16. H

Üstat ne dersiniz, 750 kg alti olupta O1 belgeli olan fakat gerçekte 750 kg üstü ağırlık basan karavanlar sorun yaşayacak mı?
  17. H

14 Mayıs günü resmi gazetede yayinlanan yeni yasa ile O1 belgesi olan karavanlar içinde birçok gereklilik geldi. Bu mevcut karavanlara ve imalatta olan karavanlara nasıl yansır göreceğiz.
  18. H

Çekme Karavanın Topuzuna Binen Yük

Yücel Bey, ev tipi baskulden daha işlevsel gibi geldi. Benim için emniyet herşeyden önce gelir her konuda. İyiymiş dediğiniz için alıyorum. Tecrübe sahibi değilim fakat burada tecrübeli arkadaşların yazdıklarından çıkardığım sonuç topuza binen yükün çok mühim olduğu idi. Teşekkür ederim.

19. H

Çekme Karavanın Topuzuna Binen Yük

Çekme Karavanın topuzuna binen yükün miktarı emniyetli sürüş için büyük önem arz etmekte. Acaba https://www.agus.com.tr/dikey-yuk-olcer-50-100-kg Şöyle bir tartı aleti bu değerin doğru aralikta korunabilmesi için yeterli bir aksesuar olur mu? Bunu edinmede bir zaruriyet var mı? Satın almayı...
  20. H

Bir dahaki tercihte erbayi da düşüneceğim. Şimdilik tercihimizi yaptık. Bombenin beklenenin üzerinde olacağını düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
boldpilot_71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri