Arama sonuçlarınız

1. H

Kuzey Marmara Otoyolu Çekme Karavan Kazası

Teşekkür ederim. Güneş enerjisi sistemini taktirmistim, birde toplamda 20-30 kg'lik bir yük vardı. Doğru yükleme nasıl yapılır bilmekte fayda var, araştırıp öğreneceğiz artık.

2. H

Kuzey Marmara Otoyolu Çekme Karavan Kazası

Çok geçmiş olsun. İnşaallah sadece mal kaybı ile sonuçlanmıştır. Karavanımı pazartesi teslim aldım. Hayatımda ilk defa arkamda bir yük çekiyordum. Henüz 100 km oldu olmadı, yokuş aşağı farkına varamadan hızım 100-110 km/s'e çıkmış. Aracın kontrolünü kaybettigimi hissettim , araç bir sola bir...
  3. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Sahibinden sitesinde karavan butik ankara adında bir yerden aldım. Sitede sadece üst lavabo gözüküyor fakat ellerinde alt üst takımda var. Ben memnun kaldım.

4. H

Tabi ki Dış duş 600 TL İkili Ocak farkı 400 TL Hidrofor + ev tipi su tesisatı + mutfak bataryası 1000 TL Banyo lavabo + alt dolap + berber tipi musluk takımı 700 TL Dış aydınlatma 200 TL Ranza ek cam farkı 500 TL Çekmece 200 TL Camlarda sürgülü sineklik + perde 800 TL Bu ürünlerin bir kısmını...
  5. H

4 bin TL'ye yaklaştı.

6. H

Teşekkür ederim. Bende çok beğendim. Fiyat performans ürünü olarak görüyorum. Neyi ne ile kıyas ettiğimizi bilirsek, iyi bir karavan olduğunu söyleyebiliriz. İnşaallah bizde memnun kalırız.

7. H

Teşekkür ederim. Çok sağolun.
  8. H

Bugün Bombe 370 karavanımi aldım. Şu an karavan kampimizin ilk gunundeyiz. Karavan genel olarak fiyat performans ürünü diyebilirim. Ben ufak fiyat farkı ile bazı şeyler ekledim (dış duş + karavan lavabo + berber musluğu takımı + ikili Ocak + karavan dış aydınlatma + ikili Ocak + çekmece + yan...
  9. H

Ben yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Bombe 370 depo boş 710 kg, 20 lt su dolu 730 kg imiş. Ender Bey ile irtibat halindeyim, kendi karavanımı bekliyorum ondan dolayı biliyorum.

10. H

Güney Bombe 700 kg su deposu boş ve güneş paneli olmadan.

11. H

Dilerseniz ön camı çift kat plexiglass yapiyor.
  12. H

Erba 3.75'im

@Explorer_Turkey şahane olmuş. İyi gezmeler. Dış aydınlatmayi nereden edindiniz?

13. H

Hayırlı olsun.
  14. H

Teşekkür ederim Akın Bey. Paylaşacağım, önce lavabodan başlayacağım 😀
  15. H

Konu ben okuyuncaya kadar değişmiş fakat birkaç şey eklemek istiyorum. Daha önce yazmıştım. Özellikle burada yazışmalarımız dışında tanışmadığımız @AKMühendis Akın Bey'in tavsiyesi ile Güney tercih ettim. Henüz almadım , temmuz sonu inşaallah. 40 bin TL'ye 4 yetişkine kadar yeterli gelecek...

16. H

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

Benim siparisimde her ranza için ayrı cam olacak. Haklısınız.
  17. H

Lavabo konusunda kesinlikle sizlerle hemfikirim. Bende bombenin teslimini bekliyorum. Alır almaz perde , koltuk kılıfları ve banyo lavabosunu değiştireceğim. Ben internette çok aradım fakat karavan için lavabo ve lavabo altı dolap bulamadım, parasını göz ardı ederek tavsiyeniz varsa lütfen...
  18. H

Bende çok beğendim. Kullanımı da keyif verir inşaallah.

19. H

Sadece görünümünü değerlendirdim. Herhalde burayı okuyan herkes bu modelin ilk karavanı olduğunu yol tecrübesi olmadığını biliyordur. Görünüm ve estetik açısından başarılı görünüyor şeklinde düzelteyim.
  20. H

Bende çok beğendim Yücel Bey. Başarılı bir model olmuş. Ender Bey fiyatı artiracak gibi. 35000 TL zarar ettirecek bu modelde dedi. İşçilik olarak çok yormuş kendisini.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri