Arama sonuçlarınız

1. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Umarım kullanıcı hatasıdır, arkaya haddinden fazla yük yuklemislerdir belki. Başka hiçbir yerde duymadım bu problemi Medusa ile ilgili.

2. H

Benim güneş paneli taktırdıgim yerde 2 gün önce Medusa 375 modeline takmışlar. Arabadan ayirinca karavanı arkaya yatiyormus destek ayakları acana kadar on kısma taş koymuşlar. Ekstra yük mu vardı arkada bilmiyorum ama ilginç geldi.
  3. H

Güneş Paneli Sistemi

Siz de güle güle kullanın buzdolabini.

4. H

Güneş Paneli Sistemi

Çok sağolun. Değerleri nasıl buldunuz? Güneş altı saatte 15-16 amper, gölgede 1.5-2 amper dolum.
  5. H

Güneş Paneli Sistemi

Teşekkür ederim. Ben karavanı teslim almadan alta profili ve kablonun geçeceği delikleri Ender Bey'e hazirlatmistim. Kurulum sırasında da tavana hiç çıkmadan montajı yapabildiler.

6. H

Hangi Yerli Karavan Ve Neden?

O zaman @erolkan 'ı etiketleyelim ;)

7. H

Hayırlı olsun. İncelemedim ama resimlerden güzel görünüyor.
  8. H

Güneş Paneli Sistemi

Merhaba. Karavanı alalı 1 ay kadar oldu. Alır almaz Ankara Gölbaşı'nda güneş paneli sistemi taktırdım. 12 volta çevrilmiş verimi yüksek 310 watt monoperc hücreli 1 adet güneş paneli , 1 adet 100 amper BB marka Japon malı uzun ömürlü AGM akü , 30 amper mexxsun marka dijital şarj kontrol cihazı...
  9. H

@kemalc Bende tecrübesiz bir karavanci olarak tercihimi özellikle @AKMühendis Bey'in tavsiyesi ile su mu bu mu derken Guney Bombe'den yana kullandım. Herşeyden önce Ortiz ile Güney'i kıyaslayamayız bence. Birisi 40 bin TL (ekstralar ile 45 bin TL'yi bulmuyor ve KDV dahil.), diğeri 65 bin TL...

10. H

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

Teşekkür ederim.

11. H

Hayırlı olsun. Ben çok memnunum, şu an ikinci kampimizdayiz.
  12. H

Herkese çok teşekkür ederim.

13. H

Dış dusuyla , lavabosu ile tam gönlümüze göre makul fiyatlı karavan sahibi olmamizda desteğini esirgemeyen Ender Bey'e teşekkürler. Yaptırmayı düşünen olursa diye fikir vermesi açısından birkaç fotoğraf ile burada da paylaşmak istedim.
  14. H

Rica ederim Akın Bey ne demek. Alt üst takım + batarya 700 TL'ye mal oldu.

15. H

Teşekkür ederim. Göze hitap eden hoş bir banyo oldu orijinaline nazaran. Net olarak bilmiyorum ama şöyle dokununca takım olarak 2-3 kgdan fazla değildir diye düşünüyorum.
  16. H

Alanı daraltmadi, daha derli toplu oldu. Montajı Ender Bey'in ustaları yaptı. Ürünü ben tedarik edip ellerine ulastirdim. Altta gider var, hepsinde olan gideri kullandık.

17. H

Çekme Karavan Geri Gidişte Fren Sistemini Devre Dışı Bırakmak

Yücel Bey , benim karavanda da geri geri giderken otomatik fren koyuyor karavan , geri gitmek pek mümkün olmuyor. Fakat bu durum yokuş yukarı gideceksem oluyor sadece. Bazen yokuş yukarı da geri gitmek gerekebiliyor. Bu normal bir durum mu? İhtiyaç halinde iptal etmek mümkün mü?
  18. H

Alt üst takım ve batarya berber tarzı aynı yerden aldım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri