Arama sonuçlarınız

1. H

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Saly Carabinata benim de çok hoşuma gitti. Onu tercih etmek isterdim fakat Güney'in yeni modeli ile arasında 25000 TL fiyat farkı vardı. Bakınca artisi kavak kontra mobilya. Onun dışında bir artisini göremedim. O sebeple Guney'e yöneldim. En azından karavancilik bize göre değil dersek fazlaca...

2. H

Güney Midi 360 Bombe

Kesinlikle katılıyorum.
  3. H

750 Kg Altı (ruhsatsız) Çekme Karavan İle Trakfik Kazası

Karavanı kaskoya veya sigortaya dahil ettirebilmek için sigortacimi aradım. Fakat hiçbir şirketin motorsuz bir araç olduğu için kaskolamaya yanasmadigini söyledi. Halbuki tip onay belgesi olduğunu da belirtmesini istemiştim sigortacidan. Nasıl kaskolariz bu karavanı? Ben kendisinden ziyade...

4. H

Güney Midi 360 Bombe

Buna çok sevindim. Tüpün karavanin içinde olması büyük bir güvenlik zaafiyeti olurdu.
  5. H

Güney Midi 360 Bombe

Aslında çokta anladigimdan bildiğimden değil ama kavak kontra hafif ve dayanıklı dendiği için olsa iyi olurdu diye düşünüyorum. Fakat içinde devamlı yaşayacak bir durumum yok yılda 15-20 gün kullanacağım bir araç olacak bu karavan. Neticede işimizi görür elbette ki. Beklentim kısa sürede...

6. H

Bende öyle düşünüyorum. Bir süre sonra hiç olmadı bende komple mobilyayı yenilerim. Herhalde işinde iyi bir marangoz halleder, karavan olunca özel bir ustalık gerektirmez.

7. H

Güney Midi 360 Bombe

Güney Karavan'ın yeni modeli Midi 360 Bombe ile ilgili merak edilen noktaları burada paylaşalım. Benim gibi sipariş veren yada vermeyi düşünenlerin faydalanması için iyi olur diye düşünüyorum. Halı hazırda bir prototipi olmayan sadece çizimlerini gördüğümüz bir karavani sipariş ettik yada etmeyi...
  8. H

Kavak kontra olayını da cozse fiyat performansta en iyisi olacak. Maliyeti ne kadar arttirir bu kavak kontra? Yada aldıktan sonra kendimiz kavak kontra ile mobilyayı değiştirsek ne kadar maliyeti olur bize? Sizce halı hazirdaki karavanı 50-60 kg için böyle bir şey yapmanın gereği var mı?
  9. H

Bende kontra kavak istedim, farkını ödemek koşuluyla tabi ki, fakat hiç sıcak bakmadı özetle uğraşamam ben dedi.

10. H

Sıfırı kaç para ki? ;)

11. H

Karavan almayı düşünenlere, emeksani da incelemelerini öneririm. Kalitesini test etmedim ana donanım olarak güzel gözüküyor, sitesinden inceledim. Fiyatlarını araştırmak lazım tabi.
  12. H

Isıtma çözümü kolay, belki biraz maliyetli ama kolay. 3400 TL fiyat aldım webasto için. Montaj dahil.

13. H

Bu durumda yazında aynı şey geçerlidir herhalde. O zaman yaz günü tatili için klima şart. Bunu nasıl çözeriz bilmiyorum.
  14. H

Tüp bölmesi ne taraftaki koltuğun altında? Kapı tarafında mi diğer tarafta mi? Ayrıca tuplugun olduğu yere mi akü koyulacak? Akü için ayrı bir bölme olacak mı?
  15. H

Akın Bey, biz 4 kişilik bir aileyiz. Karavanda bir ranza cocuklar için , birde yatak olan masa grubu var. İnşaallah aynı pişmanlığı bizde yaşamayız. Ama cocuklar olmasaydı da herhalde dediğiniz sebepten yine bu şekilde bir karavan tercih ederdim ki gece yatak yap gündüz topla sıkıntısı olmasın diye.

16. H

Erba 3.75 Karavan

Rica ederim.
  17. H

Erba 3.75 Karavan

@e_karaca üyemizin ricası üzerine açıyorum. Bu modeli sipariş edenlere hayırlı olsun. Bende bunu düşünmüştüm ama iki küçük çocuk eşim ben sigamayacagimiz için elemistik. Bu da benim sipariş ettiğim Güney Midi 360 Bombe gibi tam bir fiyat performans ürünü.
  18. H

Haklısınız 😀

19. H

Benim de gözüme çarptı bu karavan. Bir arkadaşıma önerdim hatta. Fakat fiyatın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Neticede 16 yaşında. Her ne kadar ithalde olsa sasesinin bir ömrü var.
  20. H

Güneş Enerjisi mi Akü mü?

Teşekkür ederim. Bu da iyi bir öneri.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf