Arama sonuçlarınız

1. atcyildiz

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak gorustugum firmalardan ilki orhan ustaydi bence cok iyi bir secenek ama ben bu bahari karavanda gecirmek istiyorum :)

2. atcyildiz

@Demirak fuari bekleyip gorucez artik Suanda mutfak talebime yapariz dediler en zor istegim buydu digerlerinede tamam derler heralde :) Aslinda pinoda cachalote modeli tam benlik ama hem forumda pino hakkinda okuduklarim hem de telefonla yaptigim gorusme hic tatmin etmedi.Kisaca umursamaz bir...
  3. atcyildiz

@Demirak mrb tekrardan Saly karavanla yaptigim gorusmede bana fuara katilmayacaklarini soylediler daha sonra fikirleri degisirmi bilmiyorum.Sanirim yeni modelde yine ayni boyutlarda olucak sadece icerdeki yerlesim plani farkli olucak gibi duruyor ben konusmamizda oyle anladim bekleyip gorucez...

4. atcyildiz

@Demirak evet benim istekler biraz karisik :) bunlari bayadir dusundum herkesin ihtiyaci beklentileri farkli oldugu icin farkli tasarimlarda gerekebiliyor bu noktada beni dinleyip cozum uretebilen bana daha daha yakin geliyor haliyle. Gorustuklerimin arasinda suanda saly karavandan cevap...
  5. atcyildiz

@Demirak tesekkur ederim onerileriniz icin -white pigeon a daha oncede bakmistim ancak sanirim banyo ve wc si yok - bir yandan bos karavani dusunuyorum nasil olur derdimi anlatabilirmiyim guzel usta bulabilirmiyim diye bunun icin erba karavanla gorustum bos karavana 20 bin lira dediler - caretta...

6. atcyildiz

May karavan kesinlikle tercih edecegim bir karavan ancak orhan ustayla telefonda gorustum bu degisiklige o da pek sicak bakmadi.Ayrica teslimat suresi cok uzun o yuzden benim icin 2. planda kaldi fuara gelicekmi bilmiyorum gelirse detayli olarak tekrar gorusurum Crawler bana gore gercekten cok...

7. atcyildiz

May karavan kesinlikle tercih edecegim bir karavan ancak orhan ustayla telefonda gorustum bu degisiklige o da pek sicak bakmadi.Ayrica teslimat suresi cok uzun o yuzden benim icin 2. planda kaldi fuara gelicekmi bilmiyorum gelirse detayli olarak tekrar gorusurum Crawler bana gore gercekten cok...
  8. atcyildiz

9. atcyildiz

10. atcyildiz

Herkese mrb bir suredir karavan arayisi icindeyim burdaki butun mesajlari okudum emegi gecenlere tesekkurler gercekten faydali bilgiler var.Bende may saly ve pinoyla gorustum.Bence bu 3 markada da guzel karavanlar var.Umarsan karavani burada gordum tasarimi cok guzel duruyor fuarda detayli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri