Arama sonuçlarınız

1. koray_p

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Daha sonra kayar kapı ve kilit ile çalışan ayak aydınlatması ekledim. Sıcak hava menfezinin ilki de bağlandı.

2. koray_p

Platform montaja hazırlanınca parke kaplamaları ve burada düşündüğüm iki adet minik depolama alanını ayarladım.

3. koray_p

İkili koltuk önü platformunun imalatı
  4. koray_p

Pis su deposunu aracın altına bağladıktan sonra temiz su deposunu tamamlayıp hidrofor ve devrelerin montajına başladım.

5. koray_p

Beni en çok uğraştıran konu pis ve temiz su deposuydu. Temiz su deposunu davlumbaza göre imal ettim. Pis su deposunu ise aracın altındaki girinti çıkıntılara göre yaptım. Kullandığım malzeme polietilen, kaynak işleri için özel sıcak hava tabancası, polietilen kaynak çubuğu.
  6. koray_p

Aklıma gelmişken yapıştırıcı olarak 3M 90 sprey yapıştırıcı kullandım. Yüksek sıcaklıkta salma, sarkma yapmıyor.
  7. koray_p

Duvarların kaplaması yapıldı. Yatak başlarına ledler için anahtar ve usb şarjlar eklendi.

8. koray_p

Tuvalet kapağının sızdırmazlık testinde kaçırdığını görünce yaptığım bir hatayı fark ettim. Kapağı montajlarken iç tarafa alüminyum lamalardan çerçeve ekledim ve yeni bir kapak monte ettim.

9. koray_p

Arka kapılar ve tavan deriyle kaplandı.
  10. koray_p

Vida yerlerini çelik macun ile kapatıp tüm ahşapları zımparaladım. Ne kadar iyi zımpara yaparsanız deri kaplarken o kadar düzgün oluyor.

11. koray_p

Geriye kalan kaplamalar yapıldı. Tavan ile yan duvarların birleşimini esnek kontra ile yaptım ama bir dahaki sefere kullanmayı düşünmüyorum. Dolapların alıştırılması çok zor oldu.
  12. koray_p

İkili koltuk için iskelet imal ettim. Yerleşim planını netleştirmeye başladık.
  13. koray_p

Tuvalet kapağı, Truma kombi çıkışı, elektrik girişi montajı

14. koray_p

Yatak bölümü yan duvarların izolasyon ve ahşap kaplaması
  15. koray_p

Kayar kapı izolasyon ve ahşap kaplama
  16. koray_p

Parkelerimizi de döşedik. 33. sınıf bir parke kullandım. Sınıf sayısı ne kadar yüksekse çizilmeye karşı dayanıklılığı artıyor. 33. sınıf parkeleri alışveriş merkezlerinde market arabalarından dolayı kullanıyorlarmış.

17. koray_p

Ön yan pencereyi montajladım. Yer kazanmak için direği ve çıtayı çıkardım.
  18. koray_p

Kaplamayı yan desteklerden biraz daha içeri alarak genişlikte toplam 8cm kazandım. Ayrıca pencereler daha az çıkıntılı bir görüntüye sahip oldu. İzolasyon malzemelerini uygulayamadığım yerlere gene pu köpük yaptım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
boldpilot_71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri