Arama sonuçlarınız

1. Abugraok

Dağ Bayır Kamp Ve Doğa 4x4

Merhaba, öncelikle gönlündeki aracı almanı diliyorum. Bir iki tane sorum olacak yanıtlarsan sevinirim. Antalyada nerede yaşıyorsun? 2019 Haziran ayından sonra Alanyaya yerleşme planım var, özellikle hafta sonları ben de doğa gezilerine çıkmayı çok sevdiğim için ve de küçkü bir şehir olduğu için...

2. Abugraok

Satılık Land Rover Freelander 2.0 Td4 Hse

Araç satılmış arkadaşlar, az önce sahibi ile görüşme fırsatım oldu. İlanı silemediğini ve güncelleyemediğini belirtti. Bilginize Selamlar
  3. Abugraok

Davlumbaz Yaylası

Ahmet Bey sanıyorum ki uzun zamandır siteye uğramıyor. Telefonundan ulaşmaya çalıştım fakat sinyal almadım, sonrasında yine deneyeceğim ve mail de atacağım kendisine. Konuyu baştan sona okuyup bir de araştırma yaptım nette. Tüm haberler, görseller çok güzel. Takıldığım tek nokta medeniyetle...

4. Abugraok

Karadeniz Yukarıdan Bakınca Da Güzel!

Nefis, ellerinize sağlık.
  5. Abugraok

Anlaşıldı :smiley: Haziran ve Eylül aylarında Ordu Çambaşı yaylasındaydım, ayrıca Perşembe Yaylası, Çamaş Kanyonu, Turnasuyu ve Yoroz da da kaldım. Tek kelime ettiğimi biliyorum. "Beni buralara gömün" Öyle güzel bir doğa var ki, tarifi çok zor. Doğayı, dünyayı, canlıları sevenlerin sahip çıkması...

6. Abugraok

Üstad ellerine sağlık, nefis yerler. Karadeniz çok çok güzel zaten. Tek eleştirim görüntülere daha çok uyan bir müzikle daha güzel bir his vereceği kısmı olur. Tabi ki bu kişisel bir zevk. Bu haliyle de zaten çok beğenilmiş. Emeklerine sağlık. Selamlar.

7. Abugraok

Aracın Geçmişini Bilen Var Mı Arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba, Kısmetse bu aracı almaya gideceğim Pazartesi günü. Sahibi son derece bilgili, nazik ve yardımsever. Telefonda uzun uzadıya detaylıca artısını eksisini anlattığını düşünüyorum, illa ki gözden kaçanlar, akla gelmeyenler, defolar vardır ama 20 yaşında bir araçtan bahsediyoruz...
  8. Abugraok

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Merhaba, Avcılığa karşı birisi olarak sormak isterim. Fotoğrafçılıkla avcılık arasındaki bağ nedir? Hedefi gördüğümüzde tetiğe basmakla deklanşöre basmak aynı şey mi? Ya da başka bir şekilde sorayım; Deklanşöre basıp zamanı durdurmak ile tetiğe basıp hayatı durdurmak mı aynı şey tam anlayamadım...
  9. Abugraok

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar herkese merhaba, Adım Ahmet Buğra OKUR İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, özel bir firmada Satış ve Pazarlama Md olarak görev yapıyorum, 13 yıldır otomobil sektöründeyim, Satış Danışmanı olarak başladığım görevime kah severek kah söverek devam etmekteyim. Yaşım 39 ve bir kız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR