Arama sonuçlarınız

1. B

G serisine ssangyong motoru ve şanzımanı

Evet arkadaşlar ben de g serisine çok hayranım. burada g serisi hakkında yazılanları okudum hatta cem beyin projesine hayran kaldım. şimdi benim de kafamda bir g serisi alma fikri vardı. ama iş almakla bitmiyordu. özellikle aldıktan sonra motor şanzımanı değiştirme fikri kesinlikle ilk...

2. B

Bmw F10; Geçmişe Ufaktan Bir Göz Kırpma

Ynt: Bmw F10; Geçmişe Ufaktan Bir Göz Kırpma evet şu anda audi gerçekten iyi işlere imza atıyor. ki bu aslında güzel bir durum. hala alman markalarında güzel tasarımlı ve bize zevk veren bir kaç marka daha var. ama artık bmwnin tasarımcısı değişti. ve tahminimce kendilerini toplayıp tekrardan...
  3. B

Ynt: Bmw F10; Geçmişe Ufaktan Bir Göz Kırpma hocam e36 derken kastınızı anlamadım. tahminim e39u kastettiniz. sportiflik mevzusuna gelince e39 da hem çok prestijli ve konforlu hem de zamanın tasarımlarına göre çok sportifdi. e39un başarısı kısmına gelince halen takdir görmesinde tabiiki e60ın...

4. B

evet arkadaşlar, aslında yeni kasa çıkalı uzun zaman oldu ama kimsenin birşey yazmadığını farkedince ben birşeyler karalayayım dedim. bu forumdaki bir çok kişi bmw seviyordur. ama birçok kişide de eski bmwlerin daha güzel olduğu şeklinde bir düşünce vardır ki buna ben de dahilim. ilk iki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Hamdi TURAN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri