Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Yeni Telsiz Aldım Fakat Doğru Bilgiye Ulaşamadım

Mesele denetim meselesi. Piyasada kaçak yolla gelmiş dünya kadar cihaz var. Nasıl durdurulur sorusunun cevabını devlet biliyor olmalı diye umuyorum.

2. TA2RX

Yeni Telsiz Aldım Fakat Doğru Bilgiye Ulaşamadım

Keşke cinazları almadan önce sorsaymışsınız. Aldığınız cihazlar 400-480 MHz arası çalışan, hem amatör hem profesyonel (tahsisli) frekanslara programlanabilecek cihazlar. Yalnız PMR frekanslarına programlanmış olması sizi kurtarabilir de kurtarmayabilir de. Bu hangi yasal otoritenin nasıl...
  3. TA2RX

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Ankara'ya yaklaşırkenki yollarda var doğru. Ama şehir içindeki yollarda (örneğin Samsun-Konya yolunun Siteler'den Beşevler'e kadar olan kısmında ya hiç yok ya da çok seyrek. Dalıp da gaza biraz fazla basmaya kalkarsanız geçmiş olsun. Radara yakalanma konusunda şanslıymışsınız ki çevirmişler...

4. TA2RX

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Sorun şu ki otoyollar artık yalnız Karayollarının değil. Bir sürüsü özel teşebbüs. Bunlar da FECİ pahalı. Tahminim yabancılar için bile pahalı olacaktır. Bu yüzden önerdiğiniz sistemi uygulamak mümkün değil. Bunların çoğunun girişinde filanca firmanın sorumluluğunda olduğuna dair Türkçe bir...
  5. TA2RX

Adım Adım Karavan'a Doğru

Aslında forumda buna benzer bir çözüm çok zaman önce paylaşılmıştı ama şimdi tekrar bulmam zor. VW türü bir araçta birisi temiz birisi pis su için iki tane 30 lt.lik bidon tezgah altına yerleştirilmiş ve temiz su deposuna bir dalgoç motor sallandırılmıştı. Motor musluktaki anahtardan açılıp...

6. TA2RX

Motokaravan Trafik Sigortası - Yeni Fiyat

Poliçemi yeniletmek için Sigorta Bilgi Merkezi'nin sitesinden karşılaştırmalı fiyatlara baktım. Çoğunluk 2700 TL civarındaydı. HDI sigorta 2120 TL teklif etti. Fiyat vermeyen ve genelde iyi fiyat verdiğini bildiğim bir kaç firmadan teklif gelmediği için teker teker sitelerine gidip acentelerine...

7. TA2RX

Karavan Yapımı Için Malzeme

1. Internet 2. İstanbul
  8. TA2RX

Karavanda Atık Depolarının Büyüklüğü Ve Özgür Yaşam

Benimkiler şasi altı ve krom, yani tamamen ışık geçirmez durumda.
  9. TA2RX

Katı atıklar için ben ara kapak açık çalışmayı tercih ediyorum. Tuvalet kağıdı koymaya da gerek olmuyor. Çok gerekirse bir fırça ve duş başlığından gelen su yetiyor. Özel ıslak tuvalet kağıdı TRde mevcut. Hanım sürekli kullanıyor.

10. TA2RX

Ben sifona HİÇ su doldurmuyorum. Temizlik için duşun kafasını çekip kullanıyorum. Her kullanımdan sonra yıkama ihtiyacı olmaması için küçük tuvalet için 5 litrelik bidon kullanıyorum (ağzı büyük olanlar tercih). Dolunca etrafına bir poşet geçırıp herhangi bir tuvalete dökme kolaylığı ve daha az...

11. TA2RX

Karavan Gezileri Ve Yeni Dijital Yaşam

Sesli güldüm :p
  12. TA2RX

Eberspacher Ve 72 Amp. Standart Oto Aküsü...

Kablo kesitinin mümkün olduğunca kalın olmasına dikkat edin.

13. TA2RX

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

Peugeot Boxer 2010. 2.2 lt motor. Şehir içi ve dışı karışık kullanıyorum. Ortalamam 10,5-11 lt arası.
  14. TA2RX

Adım Adım Karavan'a Doğru

Benim araçta. Ustam hem açma kolunu yukarı taşımış hem de eski usul mekanik (elle açılıp kapatılabilen) kilit haline getirmişti.

15. TA2RX

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Buzdolabının dış kapağında ben de çocuk kilidi kullanıyorum. Ama içeride, özellikle buzluk bölümündeki soğuk havanın çocuk kilidindeki yapıştırıcıların etkisini azaltacağını düşündüğüm için denemedim.
  16. TA2RX

Derin dondurucu derken sanırım dolabın buzluk kısmını kastediyorsunuz. Evet kapak yalnızca üstten bağlantılı plastik bir kapak. Serbest salınım halinde. Buzluğa koyduğum buz aküleri her seferinde kayıp aşağı düşüyor. Bu arada aynı sorun diğer raflar için de geçerli. Sepet kullanmamın sebebi de...
  17. TA2RX

Buzdolabındaki nesneler, araç hareket ettikçe kapağa yığılıyordu. Çözün için plastik sepetler aldım. Manisa işi buzdolabının yeni versiyonunda buzluğu kapağı içindeki hiç bir şeyi tutmaya yaramıyor. Bu yüzden tamir bandıyla yapıştırarak halletmeye çalışıyorum.

18. TA2RX

"4 Duvar Değil-4 Tekerlek" J9 Karavanyapıyorum

Walla ben google amcanın yalancısıyım. O ne bulduysa listeledim. Bu delikanlı da yazının devamını getirmediği için google amca görememiş olabilir.
  19. TA2RX

Karavanda Sürekli Yaşam Üzerine

Teşekkürler. Aslında bu turlara İstanbul'da yaşarken başlamıştım. İnsanlar günlük koşuşturmaca içinde evlerinden dışarı çıkmaz oluyorlar. Bir dönem İstanbul'daki arkadaşlarımı Kaş'da görür olmuştum. Bu yüzden zaman zaman İstanbul'da ziyaret turlarına çıkardım. Burnumuzun dibinde yaşadığı halde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri