Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Ben İzocamfleks'in kendinden yapışkanlı ve alüminyum folyolu olanını kullandım. Uygulama şeklimi şurada bulabilirsiniz.

2. TA2RX

Çömez Karavancı

12 ay yaşama konusunda forumda yeterli bilgi var. Konaklama yerlerindeki ücretler hakkında da öyle. Daha önce yazılıp çizilmiş konularda tekrar tekrar yazmak insanlara sıkıntı veriyor. Bu yüzden daha önce değinilmemiş olan ısınma maliyetine cevap vereceğim. Diğerlerinin cevabını forumda arar...
  3. TA2RX

Semi Entegre Karavan Için Kamyonet Tavsiyesi (daily, Sprinter, Ducato, Transit)

Tercihleriniz bana da makul göründü.

4. TA2RX

İnşllah öyledir. Sonradan üzülmemek için bence kendi araştırmanızı yapın.
  5. TA2RX

Sıfır aracı dönüştürdüğüzde ödemeniz gereken ÖTV farkı hakkında sizi bilgilendiren oldu mu? Yanlış hatırlamıyorsam %180 gibi bir şeydi. 5 yaşını tamamlamadan dönüşecek araçlar konusunda bir daha düşünmenizi öneririm.

6. TA2RX

Sigorta Sorunu – Cimer Başvuru Dosyası

Ben en hesaplı primleri hep Giresun'daki Kamil Bayram Sigorta'dan aldım. Neresi ucuzsa bulup çıkarıyor. Bilgileri internette var.

7. TA2RX

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

Hiç sanmıyorum. Bizdeki sigorta edepsizliği olduğu sürece adı karavan olduğu anda 30 misli primleri görmeye devam ederdik. Zamanında Ankara Sigorta'nın Samsun Bölge Müdürü özel bir çalışma yapıp karavan için düşük primli trafik sigortası yapmıştı, hatırlar mısınız bilmiyorum. Sonuç ne oldu...
  8. TA2RX

Aksesuarlar Ararken Dikkatimi Çekti. ''karavan" Kelimesi Geçince Fiyat %50-60-70 Artıyor. Nedendir?

Bu başlık altında kimsenin karavan trafik sigortasından bahsetmemiş olmasını hayretle karşılıyorum. Bundan seneler önce (kasko değil) trafik sigortası için 9000 TL isteyenleri ben unutmadım, unutamadım, sanırım kolay kolay da unutamayacağım. Binek araç sigortasının 200-300 TL civarında olduğu...
  9. TA2RX

Telsiz Eğitim Materyalleri

Amatör telsizci olup Mors öğrenmek isteyenler için de Türkçeleştirmesini benim yaptığım şöyle bir site var.

10. TA2RX

Karadeniz mimarisi. Elmalı köyü bir Gürcü köyü. Araziyi Gürce ahbaplarımdan almıştım.

11. TA2RX

Kapısı küçük olduğu için diyemedik. Araç girecek gibi değildi. :tonguewink:
  12. TA2RX

Bir vakitler ahşap bir köy evim vardı. Zeminde yarı bodrum gibi bir boşluk vardı. Etrafını çit çevirip küçük baş hayvan ağılı olarak kullanırlarmış. Onun üzerinde büyük baş hayvan damı, onun da üzerinde insanların yaşadığı kısım (ev) vardı. Evin 4 odası vardı. Muhtemelen her odada ayrı bir...
  13. TA2RX

Karavan Ve Karavancılıkla Ilgili Kitaplar

Karavanla ilgili kitaplar (internet üzerindeki kitapçılarda / sahaflarda bulabilirsiniz) Rüzgarın Getirdikleri (Hüseyin Pelit) - 4 Cilt Türkiye'nin İlk Karavan Rehber Kitabı (Yaşar Özcan Özalp) Kamp ve Karavan Dünyası (Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu) Karavanla ilgili kitaplara bir kaç ek...

14. TA2RX

Böyle Mi Olmalı?

Yerleşikler acaba gerçekten sütten çıkmış ak kaşık mı? Örneğin Edremit'te sahil kesimine, bırakın karavanı, araçla girebileceğiniz kaç adımlık yer kaldı? Yerleşikler önce sahilleri beton yığınlarıyla işgal etmeyi bıraksınlar da işgalcilerin kim olduğunu sonra konuşalım.
  15. TA2RX

Ben o sürece öğrenciyken başladım. Benzer hikayelerim çok, uzatmayayım. Şimdi bir kaç atölye donatacak kadar alet edevat ve malzemem var. Mecbur kalmadıkça usta kullanmam. Ama işinin ehli usta bulunca da kaçırmam. Benim üç günde yapa boza yapacağım işi 3 saatte mükemmel şekilde yaptığı için...
  16. TA2RX

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Benim yatağım ağırca. Kaldırmasına kaldırıyorum ama altından bir şey almak gerektiğinde havada tutmak için araya sürekli bir şeyler koymam gerekiyordu. Sonunda iki yanına hidrolik eklettim. Hem kaldırırken kolaylık oluyor, hem de havada tutmak için ayrıca bir şeyler yapmak gerekmiyor. Aklınızda...

17. TA2RX

Tüm Kamyonetler Kantara Mı?

Mecburiyet kararı 2022 tarihli. Geri alındı yazısı 2018 tarihli.
  18. TA2RX

Karavanla Evin Ortak Payda Sınırı

Hem evet hem hayır. Demokrakiyi ne kadar geniş düşündüğünüze bağlı. Internet üzerinden yardımlaşma gerçekleşti; Forumlardaki bilgi paylaşımları, crowd sourcing, kan arama, vb. konular bunun tipik örneği. NetEkonomi de büyük ölçüde gerçekleşti; artık taşranın ücra bir kasabasındaki küçük bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri