Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

Aynı kanıda değilim. TBMM tek hedef. Oysa belediyeler yüzlerce. TSE için @Akdeniz45'in başlattığı kampanya (bence) hedefine ulaştı. TBMM için niye olmasın? Yapacaksak önce kanun teklifini ya da hiç değilse ana maddelerini biz derleyelim ve meclise sunalım. Sonuçta oradakilerin bu konuda bilgili...

2. TA2RX

Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

Dikkatimi çeken bir şey var: Burada herkes medeni bir şekilde tuvaletini ve atık (gri) suyunu boşaltanları veri kabul etmiş. Maceratörlü tuvalet kullanıp, yolda giderken içeriden bir düğmeyle marifetini yola boşaltanlardan kimse bahsetmemiş. Neredeyse her yola çıktığımda suyunu yola (ya da...
  3. TA2RX

Çeki Demiri Tse Ve Tüvtürk Saçmalığı.

TÜV'ün neden sorun çıkardığını ben anlamadım. Ben iki sefer muayene ücreti ödememek için motokaravanımın tadilat muayenesine giderken rutin muayeneyi özellikle geciktirmiştim ve sorunsuz geçmiştim. Bana TÜV'dekiler işgüzarlık etmiş gibi geldi.

4. TA2RX

Karavanınızda Kaç Litre Su İle Duş Alıyorsunuz ?

Walla ben şu ana kadar 5lt.nin altına inemedim.
  5. TA2RX

Baofeng Uv 82 Yardim

Türk usulü zorlama dediğiniz şey uluslararası kurallarla belirlenmiş bir süreçtir. Türkiye'deki mevcut durum FENA HALDE sulandırılmış halidir. Siz bu sınavı örneğin Almanya'da geçmeye kalkarsanız size neredeyse elektronik mühendisi olmanızı gerektirecek kadar zor sorular sorarlar. Yatın kalkın...

6. TA2RX

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Sayın Centil07, Sanırım benim mesajımla sizin mesajınız birbirine karışmış. Elastomerik kauçukların izolasyon değerleri izocam'ın sitesinde olsa gerek. Bir yerlerde gördüğümü hatırlıyorum. Ama şimdi bulmam mümkün değil. Belki google amca yardımcı olur. Ben yan duvarlarda 2 cm'ye yakın olanı...

7. TA2RX

2010 Fiat Ducato L4h2 Karavan Yapımına Başlıyoruz

Aslında mantıklı. Çünkü içinde yatabileceğiniz her araç, bir küçük tüp ve bir musluklu bidon ilavesiyle karavana dönüşür. Özellikle hanımlar için yeterli mahremiyet sağlanabilen bir tuvalet de eklendi mi temel ihtiyaçlar tamamlanmış olur. Yazın duş ihtiyacı için 5 ya da10 lt.lik bir pet şişeyi...
  8. TA2RX

Balkon Elektrik Santralı

Muhteşem. Birgün biz de böyle şeyler görebilecek miyiz acep? :'(

9. TA2RX

Motokaravan Trafik Sigortası - Yeni Fiyat

Giresun Kamil Bayram sigortayı MUTLAKA arayın. Telefonu internette var.

10. TA2RX

İç Tasarım Ve Yerleşim Örnekleri

İyi bir usta onu da halleder. Giresun'a yakınbir yerdeyseniz Sanayi'de Uğur Usta'ya uğrayın, derdinizi çözsün.
  11. TA2RX

İç Tasarım Ve Yerleşim Örnekleri

İkili koltuğu döndürmek için tek bir cıvataya güvenen mekanizmalardan uzak durun. Bir çarpışma anında iki kişi birden kaybedersiniz. Ben trenlerin pulman koltuk mekanizmasını kullandım. Şurada görebilirsiniz.

12. TA2RX

Fotoğraf Yarışmaları???

Ekranın tepesindeki bandın sağ tarafında Fotoğraf Yarışmaları adında bir açılır menü var. Bugüne kadar orada tek bir mesaj dahi yayınlandığını görmedim. Gereksiz yer işgal ediyor. Kaldı ki bunun yeri de yanlış. İlle bu konuda mesaj yazılacaksa ilgili ana konu altında yer almalı (bence).
  13. TA2RX

Karavana Emniyet Kemerli Koltuk

O koltuklara takılacak kemer hiçbir işe yaramaz. İlk çarpışmada ahşap doğramayı söküp önde oturanları da yaralar. İlle yapacaksanız çıkmacılardan ön tekli koltuk alın, yere kaynakla sabitleyin, kemerini de (sürücü koltuğunda olduğu gibi) aracın dikmelerine sabitlenecek şekilde düzenleyin.
  14. TA2RX

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Normalde duble yollarda 110, otoyolda 120 km/s ile giderim. Genelde 2500 devir civarı ediyor. 100 km.de10,5-11 lt arası yakar. Son zamlardan sonra denemek için 2000-2100 devir arasına indim.Sürat 90-100 km/s oldu. Yani çok kötü değil. Ama yakıt tüketimi 100 km.de 8.8 lt'ye düştü. Yani 2 lt...

15. TA2RX

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

Normalde duble yollarda 110, otoyolda 120 km/s ile giderim. Genelde 2500 devir civarı ediyor. Son zamlardan sonra denemek için 2000-2100 devir arasına indim.Sürat 90-100 km/s oldu. Yani çok kötü değil. Ama yakıt tüketimi 100 km.de 8.8 lt'ye düştü. Yani 2 lt birden farketti. Aklımızda olsun.
  16. TA2RX

Dcsi̇gorta Dc Si̇gorta

Ne bileyim? Uygun temin etme yolu sorunca herhalde bakmadınız diye düşündüm. Bu arada, ben karavanımı yaparken bilenler DC sigorta yerine AC sigorta tavsiye etMEmişlerdi. Ben hem canlı hem şase hattına birer tane koydum.
  17. TA2RX

Dcsi̇gorta Dc Si̇gorta

google amcaya dc otomatik sigorta diye sorunca verdiği cevap site yeterli gelmiyor mu?

18. TA2RX

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Depoları şase arasına koymayı düşünebilirsiniz. Bu iş için üretilmiş çok güzel depolar var. Ben aracımı yaparken Alman kataloglarda görmüş ve çok beğenmiştim. Artık Türkiye'de de üretiliyor.
  19. TA2RX

Orman Temizliği Çalışması Lokasyon Önerisi

Büyükada'da yaşadığım dönemde her gün yürüyüş parkurumun üzerindeki çöpleri toplardım. Benden sonra kimsenin topladığını sanmıyorum. Özellikle piknik yapılan bölgeler feci oluyor. Facebook'da yabancıların kurduğu Türkiye'yi Temizle diye bir grup var. Faaliyetinizi orada duyurursanız katılmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri