Arama sonuçlarınız

1. TA2RX

Depremzedelere Giyecekler Yeni Ve Faturalı Olacak

@bartek Forumda bir garabet var. Bu sabah alıntı yapmıyor. El-cevap: Enkaz altındaysanız iş zor. Telsizle kime ulaşmak istediğinize ve telsizin şarj durumuna bağlı. Öncelikle o telsizin sürekli şarjlı durumda olması lazım ki lazım olduğunda çalışsın. İkincisi ulaşmak istediğiniz kişinin...

2. TA2RX

Çekme Karavan Tavsiyesi Hakkında

Daha önce defalarca sorulmuş bir soru. Forumdaki mesajları okursanız cevabını bulursunuz. İnsanlar aynı sorulardan bıkmış durumda. Cevap veren olmazsa alınmayın.
  3. TA2RX

Depremzedelere Giyecekler Yeni Ve Faturalı Olacak

Maalesef. Benim aldığım eğitimler bu tür yardım dağıtımlarını kapsamıyor.

4. TA2RX

Güneş Paneli Sisteminde Ne Tip Ve Kaç Amper Sigorta Kullanmalıyım?

Panelden gelen hatların ikisi de doğrudan regülatöre giriyor. Yani - hat aracın şasesine bağlanmadan regülatöre gidiyor. Bu yüzden, vardır bir sebebi deyip ikisine de sigorta koymayı tercih ettim. Güvenlik manyaklığı işte! :)
  5. TA2RX

Gezi Araçlarında Webasto Isıtıcı

O ucube istasyonlardan aldığınız mazotun yarısı su çıkıp da pompanızı bozarsa üzülürsünüz. Tecrübeyle sabit. Hiç tavsiye etmem. Firmanın böyle bir tavsiyeyi nasıl yaptığını anlamam ise mümkün değil. Sulu mazot yüzünden pompamı değiştiren onlardı. İnsanın aklına kötü şeyler getiriyor. Daha...

6. TA2RX

.

7. TA2RX

Hayır, yalnız + çekmeniz yeterli. - ucu zaten kestirmeden aracın şasesine bir yere bağlarsınız.
  8. TA2RX

Güneş Paneli Sisteminde Ne Tip Ve Kaç Amper Sigorta Kullanmalıyım?

Ben güvenlik manyağı olduğum için hem panelle regülatör arasına (hem + hem - hatta) otomatik DC sigorta, hem de akü ile regülatör arasına (yalnız + hatta) sigorta koydum. Akü çıkışında bot şalterim var. Akım çeken her hattın ucunda bıçak sigortalarım var. Bıçak sigortaların bulunduğu kutuların...
  9. TA2RX

Hiç uğraşmayın. Direk aküden çekin kablonuzu. Kablo üzerine takılan sigortalar var. Araya onlardan koyun. Sorunsuz kullanın. Bağlantıları lehimle yapıp güzel izole ederseniz gayet güzel iş görür. MEDOR Yedek Parça:|0202 Tekli Bıçak Sigorta Yuvası Kapaklı Kablolu 36.X-02

10. TA2RX

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben aracımı yapmaya başlamadan önce bir kaç ay yalnızca okuyup not aldım. Aracımı yapma sürecinde pek çok güzel öneri aldım. Hala da çok şey öğreniyorum. Kollektif akıl tek akıldan her zaman daha iyi :)

11. TA2RX

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hepiniz hoş geldiniz.
  12. TA2RX

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Geçmiş olsun. Bir ihtiyacınız var mı?

13. TA2RX

Karavan Isıtıcılarının Artıları Ve Eksileri

Sanırım bu mesajı daha önce görmemişim ya da unutmuşum. Benim kapalı havada gece buzdolabı + Dai Shava açıkken akü voltajının 11,8V altına düşmesi sebebiyle kabin ısıtıcısının kapanması sorununu açıklıyor. Benim gibi Almanca bilmeyenler için google çeviri yeterli açıklamayı yapıyor sağolsun...
  14. TA2RX

İsli / Sarı Alevli Yanan Ocaklar, Çözüm Önerileri Ve Önemli̇ Bi̇r Uyari

Bugün ocak için sipariş verdiğim LPG enjektörler geldi. Altınboğa'nın dedantörüne verdiğim 120TL yerine, 12TL+Kargo=32TL ile halledebilirmişim. Neyse, yedek bir dedantörüm oldu. Ocak kafalarını ses yapmaması için civata ile sabitlediğimi ve sıkıştıkları için sökemediğimi yazmıştım. WD40'ı icat...
  15. TA2RX

Mavi tüpleri düşünmemin temel sebebi vanalı olması idi. Vanayı az açarak debiyi düşük tutmak, dolayısıyla sarı alevi maviye çevirmek mümkün olur diye varsayıyorum. Doğru mu düşünüyorum? Yaz kış bütan propan oranlarının farklılığı çok önemli bir bilgi. Teşekkürler. Ben bir tüpü uzuuunca bir süre...

16. TA2RX

Şu an için çözülmüş görünüyor. Ama bilahare ocak enjektörlerini değiştirmeye niyetliyim. Şu anda yapamıyorum. Çünkü başlıklar ses yapmasın diye civata ile sabitlemiştim. Onlar sıkışmış, çıkaramadım. Dolayısıyla enjektörlere ulaşamadım. Biraz uğraş gerektiriyor. Benim tüpüm ev tipi ve mutfak...
  17. TA2RX

Aygaz karavanlar için daha güvenli dedantör tipleri de üretmiş. Ama bu tüpleri her yerde bulmak ne kadar mümkün olur, bilemedim. Tüp - Tüpgaz - Tüp Çeşitleri | AYGAZ

18. TA2RX

Orijinal mesajı bulamadım. Sarı alevli yandığı için isli yanan ocaklarla ilgili bir mesajlaşma vardı. Bunun temel sebebi olarak ocağın doğal gaz için yapılmış olması öngörülmüştü. Çözüm için de ocak kafalarının altında (iç tarafta) yer alan memelerin LPG için olanlarla değişmesi gerektiği...
  19. TA2RX

Gün Geçmiyor Ki Karavancılarla Ilgili Nahoş Bir Haber Yapılmasın...

itirazım yok. Benim itirazım şikayetçilerin saçma argümanlarına. İş saçmalamaya geldiğinde ben de sabit mekanlarda oturanlar için ayni derecede saçma şu tür argümanlarla şikayet edebilirim: - Çamaşırlarını asıyorlar - Gelen giden belli değil - Misafirleri geliyor - Park yeri bulamıyoruz. - O...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri