Arama sonuçlarınız

1. Merküryapı

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Yazınızı okumadan önce zaten 390 mı 430 mu diye karasızdık. Sonra incelemeye gittiğimizde 460 ts yi beğenince çıtayı biraz yükselterek 20.000 € bandının üzerine çıkma hayaline kapıldık. Dün akşam şöyle bir liste hazırladım. Tam onu buraya mı yükleyeyim yeni bir konu başlığı ile mi yayınlayayım...

2. Merküryapı

430 TS de ön cam yok ama hem başucu hem ayakucunda cam olması ışık açısından yeterli gliyor.390 QD içinin ferahlığına bir şey diyemem bana göre 430 TS nin oturma grubunun arkaya tam oturması ayrı bir ferahlık kattığı kesin. Alugas -15 dereceye kadar etkilenmeyen ve tüplü arabalar gibi doldurma...
  3. Merküryapı

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Evet Sanırım ben genelleme yapmışım. 3.75 i bilmiyorum ama 4.10 da kavak kontra kullanıyormuş. Ama niye 525 de kullanmıyor ki?

4. Merküryapı

u caravan aşağıdaki şekilde daha önce yaptığı gibi bir u edition paketi planlıyor ama kesin değil. Sorduğum % 99 olma ihtimali yüksek rakam konusu tam net değil ama 19000 19500 € bandında olacağı söylendi
  5. Merküryapı

Bürstner Premio Life 430 TS Dış gövde uzunluğu (Cm) : 493 Çekme çubuğu dahil toplam u zunluk (Cm) : 616 Toplam genişlik (Cm) : 212 İç yükseklik (Cm) : 198 Sürüş sırasındaki kütle (Kg) : 830 Teknik olarak izin verilen azami kütle (kg) : 1100 Yatak kapasitesi : 4 Led kapı üzeri aydınlatması dış...
  6. Merküryapı

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Bir yorumda ben bulunabilir miyim acaba ? İki yerli karavan üreticisini inceledim. 1.ERBA KARAVAN 3.75 ve 4.10 ağırlıklı üretimleri olmuş. Tam F/P ürünü. Ban göre bu rakama bu karavan çok iyi bile. Çok çalışıyorlar. Teslim tarihleri 1 yılı geçmelerinden belli. Ürünleri bana zayıf ve çok basit...

7. Merküryapı

Gelelim ikisi arasındaki farklar beğendiklerim beğenmediklerim Bürstner 430 TS Beğendiklerim Oturma Alanı Çok güzel Çekmece ve mutfak süper Yatak biraz yüksek bana göre iyi Beğenmediklerim. Banyo iyi değil. Karavan kapısı mutfak penceresinin üzerine kapanıyor. teslim tarihi eylül 2021 den...
  8. Merküryapı

Agus karavandan Çağlar Beye Öncelikle teşekkür ederiz Yeni gelen bir karavanın tanıtımı için bizimle ilgilendi. içlerine Şeffaf örtüler serildi. Karavanın dış yapısı tanıtım videosundaki gibi. Sadece tek farkı var. Karavan kapısının sol tarafında banyo camı yok ama tanıtımlarda var...

9. Merküryapı

U Caravan dan Fatma hanım ve Egemen beye misafirperverliği için öncelikle teşekkür ederiz. Bürüstner 430 TS nin tanıtımıı ; Tanıtım videosu dışında bahsedilmeyen konular üzerinden yapacağım. Tanıtım videosundan karavanı rahatlıkla inceleyenbilirsiniz Şimdi gelelim Bürstner 430 TS Modeline...
  10. Merküryapı

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen diye konu açmıştınız bayağı bir yorum da oldu. Sizin düşünceniz nedir merak ediyoruz.

11. Merküryapı

U caravan da Hem 430 ts 460 ts 490 tk yı Agus karavanda 390 puh ve 390 QD inceledim detaylı olarak yazacağım beklemede kalın 😎
  12. Merküryapı

Selamlar Yukarıdaki listelerde de belirttiğim gibi Agus rakam olarak daha cazip. Ön cam ve 50x70 heki den dolayı ( benim için bunların önemi yok çünkü olsa da olur olmasa da olur) Yalnız bu gelen 390 QD de banyoda yan cam yok. Yani tanıtımdaki gibi değil, bu da bir eksi Agus için. Zaten...

13. Merküryapı

Kaz Dağları Hakkında Bilgi Ihtiyacı

Biz HAVRAN da ikamet ediyoruz . İşimiz EDREMİT te sizleri için biraz karavan ile kazdağları kamp alanlarını araştırayım bakalım ilerde bizede lazım olur kim bilir 🤪
  14. Merküryapı

Kaz Dağları Hakkında Bilgi Ihtiyacı

Karavan ile değil mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,898
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
mesut.saban