Arama sonuçlarınız

1. pasolvon

Forum Sorunları

Cevap yazdığımız kutucuğun üstündeki tüm çoktan seçmeli format ve özellik butonları tıklandığında beyaz zemine beyaz font olduğundan hiç bir şey seçilemiyor. Örneğin bu bölümü alıntı olarak göstermek istesem Ekle butoncuğuna bastığımda hiçbir şey görünmüyor. Ek olarak ekliyorum.

2. pasolvon

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

Ender usta'ya bu yenilik için gerçekten teşekkür etmek gerekli. Kullanıcı tecrübeleri @yugun un bahsettiği gibi bir kış geçirdikten ortaya çıkacaktır ancak ilk intiba oldukça olumlu benim tarafımda. Tekstil konusu tamamen zevk meselesi. Karteladan ne seçerseniz o olur diye biliyorum ben. Bu...
  3. pasolvon

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Ben kamping kampçısıyım. 144lt su depolu bir karavan kullandım. 10 ve 7 yaşlarında 2 çocukla ortalama 2-3 gün dayanıyordu depo. Bahsettiğiniz şekilde çok idareli kullanımda ancak yetecektir. Kamp alışkanlıklarınızın da bu tercihinizde yeri var. Örneğin yaz zamanları sıcak su ihtiyacım hiç...

4. pasolvon

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çok beğendiğim bir model. Kararınız hayırlı olsun. Atc olmasa da olur tabi ki ancak olması sizin emniyetinizi katlar. Sıcak su konusuna gelince secmis olduğunuz karavanin 40 litrelik deposu var. Bu ölçeği göz önünde bulundurarak tekrar düşünün bence. Evde sabahlari 2 dakika elimizi yüzümüzü...
  5. pasolvon

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Çok doğru bir yargı. Aynı fikirdeyim. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. pasolvon

Abi sosyal medya derya gibi. Akıyor durmadan. Bir de bu tarz konuları siliyor genelde grup yöneticileri. O nedenle kayıp olup gidiyor. Ekran goruntusu de almamışım. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. pasolvon

Saygıdeğer yerli üreticilerimize isim vermeden genel bir eleştirimdir. Malum pandemi döneminde pek çoğunun satışları hatırı sayılır düzeyde arttı. Aynı oranda şikayetler de sosyal medyada ve wp gruplarında çarşaf çarşaf dolanmaya başladı. Satışlarınız daha çok artsın ki karavancı sayımız...
  8. pasolvon

Benim karavandaki aygaz mutfak tüpü 3 senelik ERBA tarafından üretimde konulan tüptü. Benden önceki sahibi 2 sene kullanmış, ben de üstüne 1 sene kullandım, toplamda 1~1,5 ay kadar kamp yaptım. Bu şekilde bir sonraki sahibine geçti. Muhtemelen o da en az 1 sene daha kullanacaktır. İş bu halde...
  9. pasolvon

İnşallah Ender usta bunu çift katlı yapmanın bir yolunu bulur. Yalıtım konusunda en zayıf yer olacak yoksa bu bölge bu modelde. Modeli çok beğendim. Merakla bekliyorum tamamlanmış halini. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. pasolvon

Bombe sabit cam icin kullanilan malzeme ne olacak? Ender usta ona cift katli bir çözüm uretebildi mi? SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. pasolvon

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Akıllı insanı severim [emoji3] SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. pasolvon

Tereciye tere satan, reklam kokan hareketler bunlar ;) SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. pasolvon

Yerli Çekme Karavanlarda Havalandırma

Nem alıcı, enerji gereksinimi olmayan ürünler var hepsiburada n11 vs. 15-20 liralara satilan. Ben 5.25in kondensasyon problemi icin onlardan 2 tane kullanıyordum. Bir buzdolabi uzerine, bir yatak odasi tarafina. Baya nem emiyordu. E tabi havalandirma şart. Heki her zaman biraz açık durmalı...
  14. pasolvon

Beni etiketlemişsiniz teşekkür ederim. Ancak 2 yerde nacizane düzeltme yapmak isterim. Birincisi kimse 750kg altı almasın demek istemedim. İnsanların tercihleri kendilerinedir. O konuda yönlendirme yapmam. Benim dediğim ruhsatsız karavan fikrinin beni rahatsız etmesi ve çok korkulan...
  15. pasolvon

Türkiye'de ilk monoblok çekme karavan üreten firma gündoğdu. Yerlerinde ziyaret etmiştim. O zamanlar İstanbul Tuzla'da büyük bir yerleri vardı, şimdi Kartepe Kocaeli'ye taşınmışlar. Fiber tekne üreticisi aynı zamanda. Bu mavera 6.50 modelinin prototipinin kalıbının içine girip nasıl üretildiğine...

16. pasolvon

Yurtdışından Yasal Yollarla Çekme Karavan Ithal Etmek - Yardım Lütfen

Bu islemi sadece ithalatci olarak yapabilirsiniz. En basit anlatimla sifir karavan dogrudan ureticiden ithalatci yerli firmaya nakliye edilip teslim edilmek zorunda. Sizin düşündüğünüz sekilde maalesef olmaz. İkinci elin ithalati zaten mümkün degil. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  17. pasolvon

Benim de nacizane fikrim de 750kg alti karavan almamaktan yana. Ruhsatsiz bir karavan içime sinmiyor. Mümkünse her durumda o2 tercih ederim. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. pasolvon

Forum Sorunları

Forumumuz geri gelmiş hayırlı olsun. Tapatalk desteğini unutmayalım lütfen. Yoğunlukta arada kaynamasın 😀

19. pasolvon

Güney Midi 360 Bombe

Valla arkadaşlar ne yalan söyleyeyim sizinki proje üstünden ev satın almak gibi. Neyse ki Ender abi sağlam ve güvenilir esnaftır. Problem yaşamayacağınızı bilsem de cesaretinize gerçekten hayranım. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. pasolvon

Adria Aviva 360dk 2020 Modeli Ağırlık

Hayirli olsun. Radarimdaki bir kac üründen biri. Aynı markanin 360dk ve 472pk modelleri cok hosuma gidiyor. Siparis sonrasi ne kadarlik bir bekleme suresi gecirdiniz? SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri