Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

Yengemin vefatı nedeniyle Kastamonuya gitmemiz sebebiyle, katılamadığım için iki kez üzüldüğüm durum oldu. 13 ocak C.tesi günü fuarda ailecek olacağız. Umarım katılım sağlayanlar ,verimli ve güzel bir gün geçirmişlerdir.

2. kartalveat

Dost Olmak...

Yücel bey,ısırgan otu insanı dalar,kaşındırır.Ama gerçekten kanser gibi illette size yardımcı olur. Böyle bir dostunuz varsa şanslısınız.İyi anınızda sizinle uğraşsa, görünürde söylem yada davranışları hoşunuza gitmese bile ,en ummadığınız zor anınızda yanınızda olabilir. Gerçek dost ,her...

3. kartalveat

Cingle Bells, Cingle Bells, Hoşgeldin 2024...

Yücel hocam yeni yıl dilekleriniz için teşekkür ederim. Yeni yıl herkez için ,mutluluğun ve sağlığın eksilmediği ,ekonomik kaygılardan kurtulabileceği bir yıl olmasını temenni ederim
  4. kartalveat

Doğrucu Davut / Evliya Çelebi2 Nerede?

Mesut beyin forumdan uzaklaştırıldığını bu başlığı okuyana kadar bilmiyordum. Mesut bey için,;şöyle bilgili , böyle faydalı kısmına girmeyeceğim.Takdir etmesini ve önerilerinden faydalananlar aten biliyor.Tekrara gerek yok. Ülkemizde niye demokrasi kültürü yerleşmiyor,çok seslilik niye yok...

5. kartalveat

Gezenbilir Üyelerine Özel Camp&caravan Fuarına Ücretsiz Davetiye

Verdiğiniz Linki çalıştı. Eşim ve benim için davetiye aldık. Teşekkür ederim.

6. kartalveat

Düşsüz Karavan ! ?

Konu hakkında bir şeyler yazacaktım ama @dinozor izci zaten yazılması gereken her şeyi yazmış.Kelime ve cümle israfı olmasın diye bezer eklemeler yapmayacağım. Türkler ,göçebe yaşama genetik olarak yatkın olduğu için bazı kişilerde paradan daha çok, yer buldumu istila etmeyi göreneklerine...
  7. kartalveat

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Biraz geçmiş oldu ama yeni gördüm. Doğum gününüz kutlu olsun Geleceğinizi oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel ve sizi mutlu edecek şekilde olmasını dilerim.
  8. kartalveat

Mutlaka Görmeniz Gereken Almanya'nın En Güzel 10 Köyü!

Bu forumda bir zamanlar almanya ile ilgili gezi paylaşım yapan üstadımız Hüseyin bey namı diğer @Akdeniz45

9. kartalveat

Mutlaka Görmeniz Gereken Almanya'nın En Güzel 10 Köyü!

youtube vidaonun altına yorumu yazdım.Güzel köylermiş Almanyada yaşayan iki duayen karavancı büyüğümüzden böyle güzel gezilesi yerlerin paylaşımı gelmez oldu.

10. kartalveat

Bu Balığı Gören Tanıyan Var mı?

Kutlarım sizi.Sayenizde 14 yıllık bilinmez balık,bilinir oldu :smirk:
  11. kartalveat

Tüketim Ekonomisinde Karavan

Yücel bey, mutlu olduktan sonra hiç fark etmiyor. Amaç keyifi,mutluluğu bir yerinden yakalamak.

12. kartalveat

İsteyen çadırıyla,isteyen boş araçlarıyla,isteyende lüks yapım karavanlarıyla dolaşsın. Onlar mutlu olsun sadece yeter. Üçüncü kişilerin olumsuz düşüncelerin önemi yok bence.
  13. kartalveat

Karavan yaşamına uygunluğunun iç ve dış(para,aile,iş,sevgili.. vs) muhakemesi yapılarak, tamam bu işi yapacağız dedikten sonrası ,kişin ; zevkleri,maddi gücü ve ihtiyac duyduğu konfor doğrultusunda her türlü karavanı alma,yapma ,tasarlama ve kullanma özgürlüğüne karışmak kişisel tercihlere...
  14. kartalveat

Çekilişe beni katmayın lütfen , vermeyi düşündüğünüz hediyeniz bana çıkarsa da size geri iade edeceğim. Çünkü hediye kabul etmiyorum. Buluşma günü hafta içinde olursa ,hafta sonu trafiği, ziyaretci kalabalığı ve otopark sıkıntısından daha az etkileniriz.

15. kartalveat

İkiyüzlü Motokaravan

Tentenin sol tarafa monte edilmesinin sakıncaların Mesut bey güzel anlatmış. Siz dışarıdan aracınız karavana benzemesin dediğinize göre ,şehir içinde yol kenarlarında ücretsiz kalmayı daha çok planlıyorsunuz sanırım. Eğer konaklamanız çoğu o şekilde geçecekse, tente sizi eleverecektir.Tenteyi...
  16. kartalveat

Fuarda buluşmak ümidiyle kadroya benide ekleyebilirsiniz.
  17. kartalveat

Bu Kazada Motokaravancının Suçu Neydi?

Fuarın güzel tarafı ; yağmur çamur ,firma firma ,şehir şehir dolaşmıyorsunuz. Bir başka güzelliği; her farklı ürünü inceleyebiliyor ,arasındaki işcilik ve kalite farkını da daha rahat gözlemliyorsunuz. Bir başka güzelliği fuara özel indirim alınabiliyor. Satın alma arzusunu tetikleyecek para...

18. kartalveat

Bahsettiğiniz ocak 2024 için ise bilet aldım. İnşallah aksilikler çıkmazsa neden olmasın. Bu arada, çekme karavan tarafına beni çekemezsiniz ona göre :smiley:
  19. kartalveat

Çekme karavanın riskini ve derdini çekeceğime , çadırın yükünü çekerim daha iyi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri