Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Beypazarı Soda İyi Midir

Günde en fazla 2 şişe vucuda faydalıdır.Tabii sade olanı ,meyve aromalı olanlar değil. Sade soda içemeyen ise ayrana karıştırıp içsinler (yada maden suyu ve yoğurtla ayran yapsınlar ) o da lezzetli içecek oluyor.

2. kartalveat

Beypazarı Soda İyi Midir

Magnezyumu yüksek Kızılay erzincan maden suyu. Magnezyum miktarı 317,45 mg galiba. İçimide hafif.
  3. kartalveat

Beypazarı Soda İyi Midir

Büyük ihtimal sorun, Soda ile maden suyunun aynı sanılmasından kaynaklı. Beypazarının maden suyu olarak sorulmalıydı.

4. kartalveat

Çekme Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? İyi Karavan Firmaları

Ağırlık olarak 750 kg altı demesi soru işareti? İç dizaynını da ben beğenmedim. Bu beğeni göreceli olduğu için kişiye göre değişir tabii.
  5. kartalveat

2024 Nisan Puglia , Sicilya Ve Mora Gezisi

2 aylık yeşil sigorta yaptırdığınıza göre gezi planınızda yaklaşık bu kadar sürecek galiba. Yeşil pasaport sahibi değilseniz uzun süreli vize almak için ne gibi bir plan sundunuz ve ayrıca konaklama yerleri talep edildimi? Son bir kaç yurt dışı gezimizde ne kadar süre kalacaksak neredeyse o...

6. kartalveat

2024 Nisan Puglia , Sicilya Ve Mora Gezisi

Hayırlı ve keyifli yolculuklar dilerim sizlere. onaklam yerlerinizin adres ,koordinat,fiyat bilgilerini,olumlu ve olumsuz yönlerinide fırsat buldukca bizler aktarırmısınız

7. kartalveat

Istanbul Fatih Yenikapi Karavan Parki.

Bu sözünüz üzerine ünlü maliye bakanı, "ben ekonomistim'in" damadının bir sözünü aklıma getirdi "maaşını dolarlamı alıyorsun ? " euro cinsinden haklı olabilirsiniz ama ortalama gelir açısından bakıldığında bu belirtilen fiyat fazla. Belki müzelerde yapılan uygulama gibi, yabancıya yüksek...
  8. kartalveat

Çeki Demirine Takılacak Motosiklet Çekme Aparatı Yapımı

Araç arkasında yukarıdaki örneklere benzer bir taşıma işleminde motorun boşta çekilemsinin mekanik aksamlara zarar vermemesi gerekir.Motor boşta olduğu için aktarma organları mekanik olarak bir birinden ayrı durumda. Yok taşımada değilde ,motoru sürüşte boşa alıp gitmeyi kast ediyorsanız o can...
  9. kartalveat

O1 Ve O2 Tip Onay Belgesi Nedir? Ne Değildir?

DM den,email adresimi gönderdim.

10. kartalveat

O1 Ve O2 Tip Onay Belgesi Nedir? Ne Değildir?

Hala pdf dosyası yükleme sorunu devam ediyormu? Devam ediyorsa ,mesela google drive üzerinden de bağlantı paylaşımı yapabilirsiniz

11. kartalveat

220v Buzdolabı Ve Inverterde Tasarruf

Seri bağlantı yaptığınızda inverter dolaptan tetiklenmez.Ayrıca inverter aç kapa anahtarından kapatıldığında hem inverter hemde buzdolabı devre dışı kalır. Ama ilk yanıtımda inverter girişinde sigorta varsa dediğinizi de uygulayabilirsin demiştim ki ,sizde sigorta kullandığınızı belirtmişsiniz...
  12. kartalveat

220v Buzdolabı Ve Inverterde Tasarruf

inverter anahtarına paralel bağlarsan bu anahtarı sürekli kapalı konumda tutman gerekecek. İnverterde bir şey olsa ,enerjiyi kontrol etmen ve devre dışı bırakman giriş tarafında sigortanyada kesici devre elamanı yoksa sıkıntılı olabilir. Eğer inverter anahtarının çıkış tarafından termostad...

13. kartalveat

Webasto'yu Doğru Ayarlamak ?

28 derece çok fazla değilmi?? ideali en fazla 23- 24 dereceyi geçmemeli. Ayrıca cihazının aşağıya verdiğim linkteki gibiyse fan devir ayarı yapılıyor. Panel ayarı için videonun 06:20 den itibaren izleyebilirsiniz.
  14. kartalveat

Sapadere(alanya)-konya Rotası | Sessizliği Sevenlere ...

Uçurumlu yolları ürpertici,manzaralar keyif verici
  15. kartalveat

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

İlginiz için teşekkür ederim.

16. kartalveat

Geçmiş olsun.Allah şifalar versin
  17. kartalveat

@yugun ,@ertunk ,@eskikafa ,@Akdeniz45 ,@Tarkaner ,@RamizDAYI Kaybım dolayısı ile teselli mesajı gönderen tüm dostlara içtenlikle teşekkür ederim. Allah sizlere ve ailneinize sağlıklı ve keyifli yaşam vermesini temenni ederim. Sizler bunlara layıksınız
  18. kartalveat

İlginiz için Teşekkür ederim. Sizinle, tasarımınız ve üretim planlarınız üzerine görüşmeyi çok isterdim. Sizinle ve katılımcı diğer arkadaşlarla tanışmak , kaybım nedeniyle nasip olamadı maalesef. Dostlar sağolsun.

19. kartalveat

İlginiz için Teşekkür ederim. Gelebilirseniz aynı saat ve yerde ,sizinle tanışmak için 14:30 a kadar beklerim.
  20. kartalveat

Karavan Mevzuat Değişikliği Hakkında

Umarım karavan imalatına ve uygulamasına(vergi ,sigorta,muayene vs gibi) yönelik kullanıcıya katkı sağlayacak düzenlemeler içerir. Ayrıca en büyük sorun olan,karavan kamp ve park alanlarınında avrupa standartlarında olmasını ve yaygınlaştırılmasını sağlayacak ,denetleyecek yönetmelikler veya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri