Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Emeklilik Hayalleri...

Sistemdeki sorundan dolayı mükerrer giden bu mesaj ,tarafımdan silindi

2. kartalveat

Emeklilik Hayalleri...

Yücel hocam ,17 yıl ne ki? Üniveristeyi bitirdiğimde 25 yıl nasıl çalışılır, emekli olabilirmiyim söylenirken.Yıllar akıp geçti, 2017 den bu yana emekliyim . Emeklilik sonrası özgürce dolaşabilmek için, günümüz ağır ekonomik şartlarında emekli maaşınız yeterli seviyede olması yada ilave başka...
  3. kartalveat

Araba Ile Büyük Avrupa Turu (28 Gün, 21 Ülke Ve 9.041 Km)

Güzel ve akıcı yazım diliniz var. Videolarınızın şu ana kadar ilk 4 bölümünü izledim. Genelde içeriğinde eksiklikler var.Ayrıca çok yürürüdüğünüz için, belki haklı olarak sıcaktan çok şikayetlerle geçmiş sanki. Gezdiğiniz yerlerin varsa ücretsiz park yerlerin konumları,kaldığınız...

4. kartalveat

Araba Ile Büyük Avrupa Turu (28 Gün, 21 Ülke Ve 9.041 Km)

Kanalınıza üye oldum ama gezi yazısı okumak daha keyifli. Burada, geziniz hakkında bilgilendirme yazısı yazdığınız için size teşekkür ederim, devamınıda yazmayı unutmayınız.

5. kartalveat

2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

Burada Veysele katılamıyacağım yücel hocam Dost diye kara toğrağa sarılıyor ama sonrasında, o toprak insanı çürütüyor. Yaşarken insanın içini çürüten kirli düşünceli kişilerden farkı yok. Biri içini ,topraksa dışını çürütüyor. Bırakın başka birinin dost olamasını, kişi kendisine bile dost...

6. kartalveat

Türkiye’de Aracında Değişiklik Yaptıran Gurbetçiye 44 Bin Euro Ceza Kesildi

Birde sosyal medyalarda türedi karavan firmaları bundan haberi varmı acaba? Gurbetcilerin getirdiği ve karavan çevirdiği araçlar için, Hep sorunsuz araclarını teslima alıp avrupaya gidiyor diyordu. Bir çok kişinin başı yanabilir
  7. kartalveat

Mesut Bey Ve Hüseyin Bey Hakkında Bilgisi Olanlar Buraya

Çok haklısınız. Doğru tespitler içeren mesajınız üzerine eklenecek bir şey yok.
  8. kartalveat

Hüseyin ,merhaba iyi olmanıza sevindim. Ruhsal olarak karavansız ortama hazırlanmaya başladığınızda oluşana boşluğu nasıl doldurmayı planladınız? Karavanla yakın yada uzak herhangi bir yere gitmenin ve gezmenin verdiği hazdan, usta ve yıllanmış karavancı olarak kolayca vaz geçebileceğinizi...

9. kartalveat

Forumun duayenlerinden uzaklaştırma alan Mesut bey ile moderatörlük görevide üstlenen Hüseyin bey den uzun zamandır forumdan ses seda yok. İnşallah sağlık sorunları yoktur. Durumları hakkında bilgisi olan varmı?

10. kartalveat

Truva Yolu ( Troya'dan Assos'a - Troya Kültür Rotasi )

Toprak yolda üstelikte sıcakta yürümeke oldukca sıkıcı olmuştur. Güzel anlatım ve fotolar için size teşekkür ederim. Bu rotayı yürüme fikrini nereden esinlendiniz .Genelde hep egedeki rotalar önplana çıkartılıyor.
  11. kartalveat

Mobil Klima Aldım.

Yücel bey hayırlı olsun. Verdiğiniz linkteki Fiyatı bana pahalı geldi. Ayıca buna pek mobil klima denemsi doğruda değil.Sıcak hava tahliye çıkışı neredeyse sona borusu genişliğinde, karavanınızda bayağı büyük delik açtırmak zorunda kalacaksınız. Yani bir nevi klima sabitlenmiş olacak.kafanıza...

12. kartalveat

Karavan Ruhsatlı Panelvanı Semi Entegre Karavana Dönüştürmek

Çok değerli bilgiler vermişsiniz. Teşekkür ederim.
  13. kartalveat

Karadeniz Turunda Nereleri Görmeli Neleri Tatmalıyız

Kastamonuyu bu sorgulamada saymayan yapay zeka nın biraz zekası kıt kalmış. .Umarım kendini geliştirir.
  14. kartalveat

Renault Master 2 El Emeği

Hayırlı olsun. Gelişmeleri burada yayınlarsınız umarım

15. kartalveat

Zenginlik Üzerine...

"Kahverengi dallardan,pembe renkli çiçekler açtığına göre , ümitsizliğe gerek yok." (sanırım Mevlana sözü)
  16. kartalveat

Çekme Karavan Alacaklara Tavsiyeler

Tebrik ederim, çoğumuzun alırken düşününmeyeceği yada satın alma heyacanında ,o an aklına getiremediği hususları yalın bir biçimde anlatmışsınız.
  17. kartalveat

Gezenbilir Üyelerine Özel; Karavanist Karavan Ve Ekipmanları Fuarına Ücretsiz Davetiye

Teşekkür ederim. 2 kişilik ücretsiz davetiyemi aldım sayenizde

18. kartalveat

Karavan Camı Çizik Giderme (yardım

aseton plexse zarar verir diye hatırlıyorum.Isıtma işlemiyle bu zararı ortadan mı kaldırılıyor?
  19. kartalveat

Gezenbilir Üyelerine Özel; Karavanist Karavan Ve Ekipmanları Fuarına Ücretsiz Davetiye

@YOL ,Davetiye formu içinde emekliler için (hatta işsizleride dahil edersek) bir sekme yok.Çalışanlar için firma telefon ve firma bilgileri zorunlu. Formu dolduramıyoruz. Sadece Öğrenci/stajyer işaretlenirse firma bilgileri istenmiyor. Geçen sene böyle bir uygulama yoktu,sadece isim ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri