Arama sonuçlarınız

1. şado

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

2015 yılında oğlumla birlikte yaptığımız Norveç turunun 25. günü sogne fiyordun karşı tarafına geçmek için feribota binme sırası bize geldiğinde aracımız marş basmasına rağmen çalışmadı karavanı biraz kenara itip önce sigortaları sonra röleleri kontrol ettik ama nafile.istanbuldan görüştüğümüz...

2. şado

Adım Adım Karavan'a Doğru

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun
  3. şado

Gezenbilir 12. Maltepe Karavan Buluşması 2021

Maalesef biz gelemedik,havada çok güzeldi inşallah 2022 buluşmasına geliriz

4. şado

Motokaravan+bisiklet

videoyu izledim çok kolay değişim yapılıyor,en kısa zamanda bir tane de ben alayım.
  5. şado

Shell Mi? Opet Mi?

on gün öncesine kadar kırk yıllık shell müşterisiydim,hatta bağımlısıydım.geçen hafta mecbur kalıp opet’den depoyu doldurdum yalovadan çandarlıya kadar otobandan 120 km sabit hızla gittim,yanımda eşim vardı araç 10km/5,4 litre yaktı.Eşimi Çandarlıya bırakıp ertesi günü shell’den aldığım benzinle...

6. şado

Karavanınız Ne Kadar Yakıyor?

benim araç 2006 model sprinter semi alkoven,4x4 olduğundan biraz fazla yakıyor,üzerinde bfgoodrich çamur lastikleri takılı olduğu için tüketim daha da arttıyor.uzun yolda bile 100km de 12..13 litre arasında yakıyor.

7. şado

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Ben de yıllar önce böyle bir faturayla karşılaştıktan sonra operatör ayarlarından Turkcell’i seçip durumu kurtarıyorum ama sizin olay insanı çıldırtır,
  8. şado

Solar Panelinin Güneşe Göre Doğru Yönü Varmı

Şimdiye kadar böyle bir şey hiç aklıma gelmedi:smiley:
  9. şado

Yat Tuvaletcilerine Hayırlı Olsun, Ilk Yasak Marmaris'ten

Keşke olsaydı Mesut bey,gidişata göre maalesef biz bu sene de Helena ile birlikte olamayacağız. Ben de sizin gibi karavan sevdalılarının yollarda olmasını umuyorum.

10. şado

Mesut hocam bu yazıyı Whatsaapta karavancılar grubunda paylaşabilirmiyim

11. şado

Yurt Dışı Haberleri

Geçmiş olsun,çok üzücü bir olay.Karadeniz bölgesinde böyle olaylar çok sık oluyor ancak Almanyada olması beni biraz şaşşırttı.
  12. şado

Yurt Dışı Haberleri

13. şado

Mesut hocam yüz yüze uyarıda bulunmak için yanlarına gitmek gerekiyor,ben boş gezenlerden olduğum için bunların yanından bile geçmiyorum.
  14. şado

Namussuz Yunanistan yasakları kaldırmadı ki depoyu doldurup Dedeağaç’a kaçalım.🙂
  15. şado

Sözde karavancılar gittikleri yeri Brezilya’nın gecekondu mahallesine çevirirse sonunda olacağı buydu,hiç şaşırmadım.

16. şado

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Ben karavanı kendim yapmadım ama dışı küçük,içi büyük bir karavan olsun isterdim,
  17. şado

Kendi Karavanlarını Yapanların Listesi

ilk sıralardaki kendi karavanlarını yapan arkadaşların paylaşımlarını heyecanla beklerdik,maalesef sosyal medyadaki hazıra konma anlayışı bu forumu çok etkiledi.Kendi karavanını yapan tüm arkadaşları buradan tebrik ediyorum.
  18. şado

Gürcistan Üzerinden Rusya Petersburg'a Araçla Gitmek 2021 Temmuz

Gürcistan sınır kapısı henüz açılmadı,

19. şado

Dünya Radyosu Nedir? Ne Işe Yarar?

pardon hocam,ben bilmediğinizi düşünerek size faydalı olmak için yazmıştım
  20. şado

Dünya Radyosu Nedir? Ne Işe Yarar?

telefona veya tablete Radio garden uygulamasını yüklerseniz bir tıkla istediğiniz ülkenin radyolarını dinleyebilirsiniz http://radio.garden/visit/istanbul/Jz9EFkDQ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri