Arama sonuçlarınız

1. şado

Peloponnesos / Mora'ya Antik Yolculuk

Bu gezi sizin için büyük bir tecrübe olmuş,insan en güzel yaşayarak öğreniyor ve unutmuyor,sıcaklardan çok etkilendiğimi için artık temmuz ve ağustos ayında Yunanistan’a gitmiyoruz.Karavanda 220 volt,12 wolt ve şarjlı olmak üzere üç tane pervane var,şoför kabiniyle yaşam alanı arasındaki perde...

2. şado

Balkanlarda Trafi̇k İçi̇n Küçük Bi̇r Not

Otuz yıl önce bu nedenle Zagrep yolunda ceza yememek için polise çorba parası vermiştim,bence böyle bir kural mantık dışı.
  3. şado

Forumda Katılımcılık Sorunu...

bence en büyük sebep sosyal medya ve hızlı tüketim toplumu oluşumuz

4. şado

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

Geçmiş olsun,belki oralarda başınıza daha kötü bir olay gelecekti.Mesut bey’in dediği gibi nasılsa Avrupa bir yere kaçmıyor.
  5. şado

Karavanın Boyu Nasıl Seçilir

Bence karavanın boyu kadar genişliği de önemli, 230cm genişliğinde çekme karavan kullanan bir arkadaşım iki,üç yıl sonra onu satıp yerine 212cm genişliğinde bir çekme karavan aldı.

6. şado

Portatif Tuvaletin Boşaltım Zamanı Nasıl Uzatılabilir ?

Bizim gezilerde uyguladığımız çözüm 3 veya 4 günde bir kampa girmek,kaseti boşaltıp,su deposunu ve aküleri dolduruyoruz.Duşumuzu da alıp ertesi gün yola çıkıyoruz.

7. şado

Karavan İle Kuzey-orta Avrupa Turu

İyi yolculuklar diliyorum,Norveç’e girmeden erzaklarınızı tamamlarsanız iyi olur,Norveç o kadar pahalıydı ki (bize göre) ekmekten başka bir şey almamıştık.bugünkü kurdan hesapladım ekmek 55₺ olmuş😡
  8. şado

11,5metrekup Ducato İçi̇n Karavan Plani

Altı yıl eşimle 13m3 camper kullandık,arkada 135cm enine iki kişilik yatak olan en çok uygulanan plana göre yapılmıştı,biz çok rahat etmiştik.sizin araç 13 m3 olandan yaklaşık 58 cm kısa görünüyor,bu 58 cm kısalığı dezavantajını arkaya iki katlı tek kişilik ranza şeklinde yatak yaparak ortadan...
  9. şado

Arabayla 16 Gece Avrupa Turu Planı / 2022 Nisan

Bulgarista vigneti artık eloktronik olarak alınıyor,giriş yapmadan önce alırsanız kafanız rahat olur,yüklemek isterseniz uygulaması bile var ,Pragda döviz bürolarına dikkat edin. https://web.bgtoll.bg/

10. şado

Arabayla 16 Gece Avrupa Turu Planı / 2022 Nisan

Kapıkuleden çıkışta ve girişte Xray cihazına girmezseniz bagajların tamamını indirmezler,biz biri karavanla olmak üzere iki kez Xray cihazına girdik,karavanla olan çıkışımızda memura çok itiraz etmeme rağmen bilgisayarın sondaj usülüyle seçim yaptığını değiştirme şanslarının olmadığını söyledi.

11. şado

Yurtdışı Çıkışları İçin Yardımcı Olabilenler;

Tinder avcısı filmini tavsiye ederim.
  12. şado

Yatan Karavanlar Da Lastik Problemi

Lastiklerin yatması kadar güneşe maruz kalması da bir o kadar zararlı,kamplarda ve uzun süreli park edildiğinde lastikleri bir örtüyle kapatarak güneşin etkisini azaltabiliriz.

13. şado

Adım Adım Karavan'a Doğru

banyo güzel duruyor,iyi günlerde kullanın
  14. şado

Piyasada Neden Syncro Yok?

Vw böyle güzel bir aracı niye üretimden kaldırdı anlaşılır gibi değil.
  15. şado

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Karantina günleri bitti,Dünyanın koronaya alıştığı gibi forumda alışmış herhalde bir yıldan çok olmuş kimse bir bir şey yazmamış,ben konuyu hortlatmış olayım.2 sinovac,3 bioentec aşısı oldum ama duyduklarıma göre aşı olanda olmayanda farketmiyor sanki.umarım tüm dostlar sağlıklıdır.

16. şado

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

harita konusunda benim de trajikomik bir anım var, sene 1988 bir arkadaşla beraber çadırımızı alıp bagajında piknik tüp ve çaydanlık olan reno 12 aracımla Avrupayı dolaşmak için İstanbuldan yola çıktık,bir haftalık Bulgaristan ve Romanya gezisinden sonra Macaristan’a girip Budapeşte’ye...
  17. şado

Bu gölün kenarında şirin bir kulübe bulmuştum her gün oraya gidip üç dört saat uzaklara dalıp acaba biz buradan nasıl döneceğiz diye kara kara düşünüyordum.göl belkide çok daha güzeldi biz sıkıntıdan anlayamadık.

18. şado

Yeni Karavan Kurulumu Için Birkaç Soru...

izmirde yaşıyorsanız biraz daha şanslısınız ancak kış mevsiminde hava her zaman güneşli olmuyor,aküleri şarj etmek için panel akü hesabını iyi yapmalısınız.
  19. şado

Servis şehirden beş km uzakta çok güzel bir gölün kenarındaydı,keşke oralara bir daha gitebilsem,kafası çalışmayan ustayı fotoğrafından tanıdım,bizim olaydan sonra patronu işten çıkarmamış:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri