Arama sonuçlarınız

1. şado

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Burak kardeşim yemeği ateşte unuttun nerdesin?:smiley:

2. şado

Karavan Arıza Sorunlarında Bilgi Paylaşımı Ve Öneriler

Aracınızın kilometresini yazmamışınız acaba arıza turbodan olabilirmi.
  3. şado

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

2016 yılının nisan ayın yaptığımız italya gezisine bizde amalfi-pompei ve Napoli tarafından başlamıştık tesadüf bu ya salernoda aynı park yerinde kalmışız.Amalfi kıyılarını iki taraftanda görelim diye tekne ile gidip otobüsle salerno'ya geri dönmüştük.pompeinin hemen yakınında hesaplı karavan...

4. şado

Yunanistan

Biz gezi rotasını yaparken mümkünse denizin sağımızda kalmasına dikkat ediyoruz,manzara seyretmesi ve park yerlerin giriş kolaylığı gibi avantajları var.ben olsaydım gidiş Selanik-meteora-igoumenitsa,dönüş ignoumenitsa-atina-volos-selanik rotasını tercih ederdim
  5. şado

Motokaravan Mıdır?

Bu araç benim olsun ruhsatında ne yazarsa yazsın:smiley:

6. şado

İsviçre'de Bir Hafta

Yazınızı gözden kaçırmışım yeni okudum bizde 2012 yılı İlkbaharında almanyanın friedrichshafen şehrinden bir araç kiralayıp önce konstanz gölünün etrafını sonrada isviçreyi gezmiştik baharda dağları,yeşili,ırmaklarıyla o kadar güzeldi,gezinizdeki fotolara baktım kış mevsimide bir başka güzel...

7. şado

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Bizde yurt dışı gezilerinde tomtom kullanıyoruz dediğniz gibi adres girmek biraz sıkıntılı ancak tomtom avrupayı iyi biliyor ve yolculukta size çok yardımcı oluyor.çıkışa veya dönüşe kaç metre kaldığını hangi şeritten gideceğinizi önceden uyarıyor.kadının sesi biraz itici...
  8. şado

Yunanİstan Otoban Gİşelerİ Konumlari.

Sayın ince999 yüksekliği 220cm daha fazla olan araçlar iki katı ücret ödüyor yazmışınız ancak Yunanistan otobanında 270cm yükseklikten sonra ücret iki katına yakın artıyor diye biliyordum yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  9. şado

İstanbul'da Karavan Parkı

Mesut bey ben karavanı arada sırada belediyenin otoparkına bırakıyorum, geçen sene gecelik 15 ₺ ücret ödüyordum bu sene 20 lira olmuştur diye düşünüyorum.tesislerde 10 ₺ üzeri bir harcama yaparsanız üç saatlik otopark ücretsiz.İstanbula gelirseniz haberim olsun Tunç bey'de buralarda olursa...

10. şado

İstanbul'da Karavan Parkı

Sarayburnu karavan parkında bir kaçta ne yabancı plakalı karavan ile turist otobüsleri görüyorum kapısında isparkın görevlisi var güvenli olduğunu düşünüyorum.yenikapıda şu anda karavan parkı yok.dilerseniz benim bildiğim topkapı kale içinde metro,tramvay ve otobüs duraklarına çok yakın fatih...

11. şado

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

2015 yaptığımız Norveç fyordları gezisi bizim içinde rüya gibiydi flam treni,laerdal tüneli,dağ yollarında giderken karşınıza çıkan cruise gemisi,şelaler,göller ve müthiş manzaraları unutamıyoruz..... Anılarımızı tekrar yaşatıyorsunuz takipteyiz,teşekkürler
  12. şado

Sirbistan'da 13 Gun - Haziran 2017

Gürkan bey güzel gezinizi bizlerle paylaştığınız için biz size teşekkür ederiz, Yeni yerler görmeniz dileğiyle...

13. şado

2018 Haziran Vw Caravella Ile Avrupa

Geçen yıl italyadan dönüşü adriyatik kıyılarından yaptık ve arnavutlukta 4 gün konakladık hiç bir sıkıntı olmadı,yollar çok iyi değil ve şoförler biraz fazla cesur.Ohrid-Tiran yolu virajlı ve sıkıntılı onun yerine Ohrid-Dures yolunu tercih edin daha sonra işkodra-ulcin-bar güzergahından devam...
  14. şado

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Telefonunuzu yazsanız ilginen arkadaşlara kolaylık olur.
  15. şado

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

Ne kadar dürüst satıcısınız sayın KLL sizi tebrik ederim. Sizin aracın 2,8 dizel olanları hakkında görüşlerinizi öğrenebilirmiyim

16. şado

Arabayla Polonya (transilvanya-lviv'den Devam) 2017

Ben üsteki yazıyı yazarken auschwits kampının fotoğraf ve bilgileri gelmiş bile,teşekkürler
  17. şado

Krakow gezimizde zaman ve harcama açısından tuz madeni veya auschwits toplama kampından ancak birini gezmemiz gerekiyordu tercihimizi tuz madeninden yana kullandık yer altındaki dünya çok ilginçti ama aklımız toplama kampında kaldı,siz ikisinide gezmişinizdir. auschwits toplama kampının fotoğraf...
  18. şado

Krakovda gerçekten güzel şehir, simitçiyi görünce çok şaşırmıştık:eek:sizde rastladınızmı?

19. şado

Sirbistan'da 13 Gun - Haziran 2017

Gezinizi ayrı başlıklar altında paylaşmanız bilgiye ulaşım açısından çok iyi oldu.Belgrad gezginlerde hiç bir zaman hak ettiği yeri bulamamış bir şehir.avrupaya giderken gezinin başlarında olmasından,dönüşte bir an önce türkiye'ye varmak için aceleci ve yorgun olmamızdan en çok bir gece...
  20. şado

Arabayla Lviv (transilvanya'dan Devam) 2017

Takipteyiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969