Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Sabah 9 gibi Elazığ A ulaştık Elazığ merkezi gezdik,merkezde ilgi çekici çok şey bulamadık Elazığ harput A çıktık, Elazığ halkı oldukça nazik ve cana yakın sevdik, harput ta Arap baba türbesi var vücudu çürümeyen bir zat yıllar önce görmüştüm şimdi beden kapalı görülmüyor, harput kalesi, çok...

2. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Elszığ A doğru yol alırken karşımıza kömürhan köprüsü çıkıyor çok güzel harika bir doğa manzarası var, kanyon harika
  3. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim inşaallah

4. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Teşekkür ederim
  5. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Yolumuzu Elazığ A çeviriyoruz, Malatya kale ilçesine giriş te dinlenme tesisi var uygun bir yere çektim uykuya daldık ailece bu gezimiz deki ilk gece

6. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Orduzu pınar başı tabiat parkı pınar başlangıç yeri berrak temiz ve buz gibi bir su göl gibi oluyor,etrafı ağaçlık saklı cennet gibi ama bu kadar güzel cennet gibi bir yeri biz insanlar mahvetmişşiz, gölün üstü pet şişe si atıklar plastik dibi de atık var akar su olduğu için içinde balık...

7. DOKTOR63

Doğu Anadolu

İkinci. Durağımız orduzu Pınarbaşı piknik alanı
  8. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Malatya çarşısı çok eski dükkanlar, esnaflar güler yüzlü oldukça iyi niyetli , alış veriş yaparken gezmeden yapmayın aynı ürün diğer dükkanda oldukça daha uygun olabiliyor
  9. DOKTOR63

Doğu Anadolu

Şanlıurfadan başladık ilk durak Malatya inşallah güzel zevkli bir gezi olur

10. DOKTOR63

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

bundan bir kaç ay önce 2+1 in üzerine karavan ruhsatı alınabilir mi diye sıkıntımız vardı ,şimdi bu modele olabilir mi diye konuşuyoruz bu şekilde düşününce şükrediyorum . inşallah Türkiye de karavan problemlerin hepsinin en kısa sürede çözüleceği inancım var . hak ettiği noktaya gelecektir .her...

11. DOKTOR63

Hocam her firma bu seri tadilat çıkarabiliyor bunu çıkartırken bir araçtan vaz geçmen gerekiyor benim çalıştığım firma gibi herkese bu hizmeti sunabiliyor yada kendine saklayabiliyor Seri tadilat yapan firma ile görüştüm dediği bir iki araç için olacak iş değil örneğin 50 -100 araç için...
  12. DOKTOR63

Benim araç modeli fort transit 350 ED şimdiden kolay gelsin Seri tadilat için 2000 tl ödedim

13. DOKTOR63

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

bende 400 watt güneş paneli ve buzdolabı buro tipi a++ buzdolabı 220 volt kullanıyorum.geçen yıl 140 amper aku ile hiç kapatmadan beni idare etti .sıkıntı yaşamadım.panel ler yetersiz olabilir .araçın akulumatör ile şarz imkanınız varsa sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum akulerin yeterli
  14. DOKTOR63

Güneş Paneli Kapatma Yöntemleri

Ben herzaman.Güneş panellerin çıkışı ve Aku girişine ben doğrudan şartel olmadan bağladım, şartel mantıklı geliyor fakat bunun dez avantajı veya yararı var mı bilemedim.
  15. DOKTOR63

Ben herzaman.Güneş panellerin çıkışı ve Aku girişine ben doğrudan şartel olmadan bağladım, şartel mantıklı geliyor fakat bunun dez avantajı veya yararı var mı bilemedim

16. DOKTOR63

sorunuzu tam anlamadım 1.panellerden akulere giden hat ise akulere akım olmaz .ben bu hatta sigorta kullanmadım doğrudan aku jarz cihazına bağlı sigorta kullanılırsa panellerden akulare akımın rahat akışını kısıtlar diye biliyorum ,buraya sigorta konulması konusunda bir şey okumadım bilmiyorum...
  17. DOKTOR63

güneş panellerin bakımı yok ,aküler dolu olduğunda güneşten aldığı enerjiyi depola yamayacağı için o enerji boşa gider bunun panele zararı yok , galiba şundan kafanız karıştı 25 yıl kullanım da paneller %80 verime düşebilir . bu kısımda varsayım kanıtlanmış bir durum değil.
  18. DOKTOR63

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

220 volt A+mini buzdolabı anlık çalışma yaklaşık 60 watt çeker günlük 300-600 watt harçar (kullanım a göre ) buzdolabını çalıştırmak için en az 1000 watt lık invertör gerekir.ilk kalkış için anlık max 1-2 sn enerji çeker . modifiye sinus invertörler randımanlı değil ,tam sinus invertör daha...

19. DOKTOR63

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Teşekkür ederim hocam iki kişi kadar rahat olmadığı doğrudur organize olunursa sıkıntı olmuyor genelde aracın dışında vakit geçiyor ,geçen yıl bazı eksiklikler i gördüm o yüzden yerleşim şeklini değiştirdim dolap daha fazla idi fark ettim ki rahat uyunacak yer daha önemli arka kısım 175*200 ön...
  20. DOKTOR63

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

bilmiyorum herşey zamlandı o kadar artmadı bence şofbeni 939 a almıştım dönüşüm hariç,şu anki fiyatı 1035

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri