Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Güneş Paneli Muayeneye Engel Mi

güneş panelleri için yasal olarak sizden elktromagnetik onay belgesi ve fatura isteyebilir . bunu panelleri aldığınız yerden temin edebilirsiniz ben muayeneye gittiğimde istemedi .onayladı istese idi temin etmek için panelleri aldığım yerden temin edecektim tahminen 100-200 tl arası masrefın gider

2. DOKTOR63

Ücretsiz Kamp Yeri Arıyorum

Yakın köprüyü geçince karşına çıkıyor orada ırmak suyunun toplandığı yerde yüzülebliyor soğuk suya dayanabilirsen
  3. DOKTOR63

Burdur salda gölü Piknik alanı Belediye ye ait Ücretsiz Su ve wc yok gibi Ücretsiz

4. DOKTOR63

Elazığ hazar gölü kıyısı sivrice Ağaçlık Temiz su Wc si var Ücretsiz
  5. DOKTOR63

Ben kamp ve karavancılığı seven tabiata aşık hiç kimsenin doğayı kirli bırakacağını sanmıyorum. Buradan çıkmaz diye umuyorum Kendi pisliğimizi arkada bırakacak değil başkasının bıraktığı çöpü toplayacağımıza inanıyorum.

6. DOKTOR63

Doğu Anadolu

doğu anadolu ve doğu karadeniz turumda gecelediğim yerlerden önerebileceğim yerleri konumları ile paylaştım

7. DOKTOR63

Doğu Anadolu

elazığ hazar gölü kıyısında sivrice de gecelediğim yer Google Haritalar
  8. DOKTOR63

Doğu Anadolu

van gölü kenarında tatvan da gecelediğim yer Google Haritalar
  9. DOKTOR63

Doğu Anadolu

rizede gecelediğim yer Google Haritalar

10. DOKTOR63

Doğu Anadolu

artvin boçka da gecelediğim yer Google Haritalar

11. DOKTOR63

Doğu Anadolu

erzurumda park ettiğim ve geceyi geçirdiğim yer Google Haritalar
  12. DOKTOR63

Doğu Anadolu

çok güzel büyüleyici bir mekan

13. DOKTOR63

deniz kenarlarında bahsettiğiniz gibi bir yer görmedim, Antalya köprülü kanyon milli park müdürlüğüne ait tamamen ücretsiz wc ve düş imkanınız var ,sabah erken saatlerde wc temiz oluyor 9-10 dan sonra kirli,bir ara oradaki köylüler ırmak kenarına taht yaparak sahiplenmek...
  14. DOKTOR63

Romanya

Haşmet bey çok güzel bir gezi geçirmeniz dileği ile gezinizi paylaşırsanız biz de istifade ederiz.
  15. DOKTOR63

Doğu Anadolu

elazığ bingöl yol üzerinde bir otobus dolusu askerlerimiz şehit edilmiş onun için şehitler anıtı var ailece çok duygulandık her şehitin öz geçmişini tek tek okuduk hepsine fatiha okuyarak ayrıldık

16. DOKTOR63

Doğu Anadolu

elazığ sivrice ilçesi nde hazar gölü nde gecelemiştik güvenlik problemi yok polis ve bekçiler boş bırakmıyor buradan teşekkür ediyorum Google Haritalar
  17. DOKTOR63

Doğu Anadolu

resim yükle yememiştim mağra girişi kötü fakat çevresi güzel
  18. DOKTOR63

Doğu Anadolu

resim yükle yememiştim mağra girişi kötü fakat çevresi güzel

19. DOKTOR63

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun, karavan ınız olmasına karar vermeniz karavan sahibi olmanızda ki kısmın % 50 sini başardınız demektir Benim üç çocuğum var 17 m3 karavanım var , dönüşümün %60-70 ini kendim yaptım İlk projede ikinci projeye göre dolap daha fazla idi İlk seyahatte anladım ki...
  20. DOKTOR63

Doğu Anadolu

şanlıurfaya dönerken bitlis batman yol üzerinde siirt kavşağında veyselkarani türbesi var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri