Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Nemrut Daği +cendere Köprüsü+takoran Vadi̇si̇

Gezi iki gün bir gece sürdü şanlıurfadan (merkez-bozova)-adiyaman(merkez-kahta-nemrut dağı-cendere köprüsü-takoran vadisi)-şanlıurfa siverek -şanlıurfa merkez

2. DOKTOR63

Karavanda Mppt Solar Regülatörü Üzerine

bende 400 watt panel var ,buzdolabı 12 volt dc ,yaşam akusu ile araç akusunu bende paralel bağladım arada anahtar var araç otopark ta beklerken her iki akude boşalmamış oluyor ,haraket halinde iken anahtarı kapatıyorum ,güneşten gelen elektrik yetiyor, ikinci faydası yaşam akusu bittiğinde araç...
  3. DOKTOR63

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

12 volt buzdolabı kullanıyorum ,performansından oldukça memnunum ve enerji tüketimi oldukça iyi 220 volt a göre oldukça iyi

4. DOKTOR63

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

hayırlı olsun şimdiden tadını doya doya çıkarman dileiği ile karavanda hayat var

5. DOKTOR63

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

ben hem invertör ile hme de 12 volt dc buzdolabı kullandım .buzdolabınız karavandaki akulerden enerji kullanıyorsa çok fazla enerji harcıyor ,12 volt dc buzdolabı çok az enerji harcıyor .çok farkediyor gecen yıl 10 gün tatil ettim sürekli gölgede idi gunes enerjisi yetmiyordu her gun guneş e...

6. DOKTOR63

Mİdİbüs Karavan Başlangiç

kolay gelsin güzel gönlünüze göre olur inşallah
  7. DOKTOR63

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

su sarfiyati fazla değil mi ,siyah depon ve temiz su depon yetiyor mu sana tavsiyem imkanın varsa klozeti yat wc si ile değişsen iyi olur her yerde temiz su bulmak kolay olmuyor buldun diyelim boşaltım sıkıntı olabilir ,klozet her kullanımında 6-8 lt harcıyor kişisel kullanımı sayarsak 10 ltye...
  8. DOKTOR63

Bir inde görmüştüm tekerli bidon vardı (valiz gibi) depodan doldurup tuvalete boşaltıyordu. yada 20 lt lik taşınabilir bidon la boşaltan da gördüm böyle bir seçenek te var. resimlerdeki gibi

9. DOKTOR63

Bazıları hak veriyor bazıları şiddetle karşı geliyor. ben siyah depo olayından oldukça memnunum ne karavanın içine nede dışına koku vermiyor. evdeki klozet gibi konforlu ve hijyenik %20 in üzerine çıktığında ilk Işık sensöru yanıyor, % 40 olduğunda ikinci sensör yanıyor , %70 olduğunda 3. sensör...

10. DOKTOR63

aynen öyle iki giri depom var biri 65 lt lik mutfak için ,diğeri klozet için 10 lt lik el yikama lavabosunun gider deposu klozet i temizlemek için bu suyu kullanıyor
  11. DOKTOR63

Doğu Anadolu

bende çok teşekkur ederim hemen hemen bu gezideki tüm paylaşımlarımı beğenmişsiniz.hoşuma gitti corono bir an önce biter de tekrar yollara çıkabiliriz

12. DOKTOR63

Karavan Sigorta Ve Kasko Fiyatları

Doğrudur ALLAH işimi rast getirdi,ruhsat ve muayene için yaklaşık 4500 ödedim,çok yorulmuş tüm 4+1 olsun ve yazarlarsa yok demeyecektim ,ALLAH herkesin işini rast getirsin
  13. DOKTOR63

2012 tarihinden sonra yönetmelik çıktı 3,5 ton araçlar motokaravan a dönusturulurse M1 SA araç sınıfı ruhsatı alır yani özel amaçlı otomobil insan taşımacılığı ,yük taşıma değil 3,5 ton üzeri araçlar için motokaravana dönüştürülürse M2 SA ruhsatı alır yani özel amaçlı otobüs ruhsatı alır insan...
  14. DOKTOR63

SA otomobil,yani özel amaçlı otomobil

15. DOKTOR63

evet karavanın 2. trafik sigorta ücreti
  16. DOKTOR63

ben kasko yaptırmadım trafik sigortası 950 tl idi
  17. DOKTOR63

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

bir karavanda görmüştüm çelik halat gibi halatla tavandan destek almıştı

18. DOKTOR63

kenarlar rahatlıkla taşıması lazım ama orta kısım esneme veya çökme yapabilir .benim tek yatak ranza değil yinede ben destek koymuştum.
  19. DOKTOR63

Yatak kısmında pencere göremedim .yazın çok sıcak olabiliyor .pencere varmı bence cok gerekli

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri