Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Kampi̇ng Te Prati̇k Çözümler

2. sorun terlemeden uyuyabilmek bir denediğim yöntem daha var ,karavan radyo antenine pastane ipleri bağladım park edeceğim zaman rüzgar yönünü tespit ederek pencereleri rüzgar yönüne dik getirerek (imkan varsa) park ediyorum böylece içeriye daha fazla rüzgar girişi oluyor.

2. DOKTOR63

sinekler için bu konuyu biraz daha detaylı yazabilirmisiniz
  3. DOKTOR63

bendeki göğüs klimasının karavana uyarlanmış hali ,tavandaki klimlardan değil yinede zarar verir mi

4. DOKTOR63

arkadaşlar bunlar benim uyguladıklarım katılırsınız yada katılmaz sınız ,sorun la karşılaşıp nasıl çözdüğünüzü yazarsanız bakarsınız bir gün yararı olur
  5. DOKTOR63

2. SORUN :TERLEMEDEN UYUMAK Bazı bölgeler özellik lede yazın çok sıcak oluyor ,şu ana kadar benim bildiğim kadarı ile henüz bir çözüm bulunmuş değil yani sessiz konforlu bir ortam sıcaklığı bilen varsa yazarsa sevinirim 1. çözüm :tüm havalandırmaları açıyorum ve vantilatörler le çok rahat...

6. DOKTOR63

1. SORUN :SİVRİSİNEKLER 4. Çözüm :şekerli mayalı su kapanı , bulduğum çözümler içinde bence en etkili olanı idi ihtiyacınız olan 1-1,5 lt lik pet şişe ,iki yemek kaşığı şeker,çok az maya (ekmek hamur mayası kuru yaş fark etmez)

7. DOKTOR63

1. SORUN :SİVRİSİNEKLER 3.ÇÖZÜM:ultrasonik sivrisinek kovucu : bu çözüm ilk başta bana çok cazip geldi hatta cep telefonuna da program kurulup kullanılabiliyor faydası var ama diğerlerine göre etkinliği düşük
  8. DOKTOR63

1. SORUN :SİVRİSİNEKLER 2. ÇÖZÜM: Elektrikli sinek öldürücü mavi işiği nedeni ile sinekleri üzerine çekiyor sonrada elektrikle sinek ölüyor ,bunu vahşet olarak görebilirsiniz ilk önce bende öyle düşündüm fakat sivrisinekler yüzünden geceyi sabah edince ister istemez deniyorsunuz bununda faydası...
  9. DOKTOR63

1. sorun: sivrisinekler belkide yazın en sıkıntılı problem benim denediğim çözümler en etkilisi en basit olanı oldu 1. çözüm : likitli veya tabletli sinek kovarlar faydası oluyor ,fakat yine isiriliyor duk ,bunların 12 volt olanlarıda var fakat hem daha pahalı hemde bulunması kolay olmadı ,220...

10. DOKTOR63

Kamp yaparken karşılaştığımız sorunlar için çözüm üretmeye çalışmışızdır .bazen çözüm bulabildik bazen bulamadık .bu sitede illaki burada yazılacak çözümler yazılmıştır istedim ki bir arada olsun ,yazılmamış olanlar da yazılsın daha keyifli ve konforlu tatil yapalım.

11. DOKTOR63

Nemrut Daği +cendere Köprüsü+takoran Vadi̇si̇

buradan şanlıurfaya memlekte döndük umarım yararlı olmuşumdur. gezi 2 gün sürdü
  12. DOKTOR63

kayıkçılar 6 kişiler bazıları yeteri kadar hizmet vermiyor .bizim tuttuğumuz kayıkçı ,kayığı diğerlerine göre küçük ve daha yavaş gidiyor ,ama güler yüzlü kibar aç gözlu degil ,daha çok alanı gezdiriyor ,çay ve soğuk su ikram etti fakat covid 19 dan dolayı kabul edemedik

13. DOKTOR63

tokaron vadisi nemrut dağı ile şanlıurfa siverek arasında bir konumda giriş üçretsiz hiç bir ağaçlandırma yapılmamiş etrafta sosyal bir tesis yok sadece kayıkçılar var vadide tur atıyorlar 80-100 tl istiyorlar .biraz fazla istiyorlar 50 tl yeterli bence kendi kendilerine bir fiyat...
  14. DOKTOR63

malasef size katılıyorum daha estetik tarhe uygun bir yürüyüş yolu yapılabilirdi yuruyus yolunda dinlenmek için yapılan oturma yerleri kutukler güzel fakat altına koydukları mermer taşlar hem çirkin hemde güvenli değil

15. DOKTOR63

Tamamen güvenli Adıyaman halkı vatansever dir gece gündüz güvenli ,takoran vadisindeki kayıkçı bize Türkiyem şarkısını çaldı sonuç siiinti yok Takoron vadisi ni ekleyemedim en kısa sürede ekleyeceğim
  16. DOKTOR63

2. cendere köprüsü çok güzel zamanımıza kadar sağlam bir şekilde gelmiş ,dış ortam 40 derece akan su 10-15 derece üzucu kısım bakımsız bir nehir ,çevresinde ağaçlandırma çok az
  17. DOKTOR63

nemrut dağı yolu iyi rahatlikla çıkılabiliyor fakat sürekli tırmanış olduğu için hararet yapabiliyor özellikle son 5 km den önce mola vermenizi tavsiye ederim . cendere köprüsü nemrutdağın dan olmasına rağmen güneş batışını kaçırmamak için ertesi güne biraktım fazladan 15 km yapmışımdır.

18. DOKTOR63

ilk önce nemrutdağı na gittik nemrutdağı adiyaman kahta ilçesinde yaklaşık 20 km lik bir tirmanış söz konusu 2200 rakım,ağustos olmasına rağmen üşüdük , müze kart geçerli kartınız yoksa üçret 25 tl batı ve doğu terası var bir terasında güneşin batışını bir terasında doğuşunu seyredebiliyorsunuz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri