Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Şanliurfa

şanlıurfa belediyesi duyarlı olmadı karavan park için hiç bir eylem yapmadı .şanlıurfa ya o kadar çok yerli yabancı karavan turistler geliyor .çok gerekli ama yapmadılar. urfaya gelen karavancılar benim yıllar önce önerdiğim müzenin oto parkını kulanıyorlar ..şehir merkezinde avm karşısında...

2. DOKTOR63

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

ben tavanı ve duvarları 5 cm izolasyon malzemesi kullandım .zemin yuksek olmasın diye 1 cm yaptım. yanlış yapmısım zaminden yazın ısı geliyor kışın soğuk diğer kısımlardan çok memnunum
  3. DOKTOR63

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

maşalllah çok güzel olmuş ,güle güle kullanırsınız inş

4. DOKTOR63

Şanliurfa

gece kalınabiliyor
  5. DOKTOR63

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

firin hiç ihtiyacım olmadı ,çift taraflı tava firin eksiğini çok rahat gideriyor

6. DOKTOR63

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

12 VOLT firin yapılabilir ,restanslar değiştirilir iki problem oluşacaktır bunlar bertaraf veya önemsenmez ise iş görebilir kanatindeyim. diyelim ki 800 watt 12 volt olsun 1: 67 amper akım çeker bu da ciddi bir enerji dir . araç çalışırken araç alternatör i bu kadar akımı karşılayamaz ,araç...

7. DOKTOR63

[video] Çoluk Çocukla Karavan Kampı Zor Mu?

çoçuklar olmadan karavan elbette daha rahat fakat çoçuklar lada çok güzel karavan gezisi yapılabiliyor ,her ikisinde de + ve - ler var
  8. DOKTOR63

Dikkat! Karavanda Mutlaka Olmaması Ve Olması Gerekenler.

tüpün vanasından kapatıyorum ,tüp boşaldığı zaman herhalde tekrar dolum sırasında kontrol ediliyordur diye tahmin ediyorum

9. DOKTOR63

Dikkat! Karavanda Mutlaka Olmaması Ve Olması Gerekenler.

yangın sondurme tüpü en az 2,5 kg lik olsa iyi olur gaz kaçak sensöru tüp herzaman vanasından kapalı kullanıldığı zaman açıyor sonra tekrar kapatıyorum tüp hem yuvası olmalı hemde yerinden oynamayacak emniyet kildi olmalı

10. DOKTOR63

Kampi̇ng Te Prati̇k Çözümler

8: KARAVAN PARK YERİ SEÇİMİ Park ederken kamp alanları nda çok rahatız evdeymiş gibi yiz, fakat şehir merkezi veya deniz kenarı kamp olmayan yerde uyumak istediğimizde birileri merakla pencereden bakarlar mı,yada hırsızlar veya birilerin dikkatini çekmeyelim diye tedirgin olmuyoruz değil şimdiye...
  11. DOKTOR63

teyit etmek için yazıyorum su kabağı içi boşaltılmış halde asınca sinek gelmiyor doğrumu anladım

12. DOKTOR63

hem motor tamircime hemde klimayı takan ustaya sordum ,motora her hangi bir zarar vermez dediler
  13. DOKTOR63

7: gölgelik bu konuda sıkıntım devam ediyor tam anlamı ile çözmüş değilim ,karavana takılan açılıp kapanan tente düşündüm sonra her zaman karavan ın yanında konaklamıyoruz yada karanın tentesi başka yerlere gölge veriyor bu nedenle kurulabilen pratik gölgelik aldım şiddetli bir ruzgarda...
  14. DOKTOR63

şunu belirteyim kamp tecrubem cok önceye dayanıyor ,karavan tecrubem 3 yıl ,haddimi aşıyorsam pardon

15. DOKTOR63

6 :ENERJİ TASARRUFU KARAVAN da en büyük enerji sarfıyatı genelde bana göre buzdolabı buzdolabı ile çok konuşuldu ben buzdolabı çeşitlerinin birbirine üstünlüğüne değinmeyeceğim (not benimki 12/24 volt yaklaşık 140 lt lik dezgah altı buro tipi buzdolabı) gündüz yeteri kadar ışık alıyor ve...
  16. DOKTOR63

karbonat ne için merak ettim
  17. DOKTOR63

yillarca karavan veya kamp yapmış tecrübeli kardeşlerimizden yada abilerden katkı olsa daha iyi olabilir

18. DOKTOR63

4 : medikal standart ilk yargım çantası genelde yaralanma vs için yeterli oluyor .extradan olsun diyenler için medikla malzame satanlardan alınabilir. 1:10 cmlik mediflex flaster(1 adet) 2:10-15 cm lik sargı bezi(1-2 adet) 3:elastik bandaj 4:yarabandı 5:makas 6:spanç 7:silverdin 8:anestol...
  19. DOKTOR63

3. KARAVANDA BULUNMASI GEREKEN ALETLER 1düz ve yldız tornavida 2:çekiç 3:kurbağacık gibi bir anahtar 4:koli bandı 5:makas 6:iğne iplik 7:sigortalar 8:el testeresi 9pense 10:çakmak 11:vida lar ve çiviler (8-10 luk) 12:el feneri 13:ip 14:kriko 15:anahtar (lastik değişim için) 16: japon yapıstırıcı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,893
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR